τελευταια μεγαλο κολλημα με δαυτους εχω φαει λογικα θα παω να τους δω…!!!
για πού είσαι μικρέ; πάνω ή εδώ;
Ούτε εγώ νομίζω ότι θα δυσκολευτεί να γίνει sold out. Πολλοί παίρνουν τελευταία στιγμή ticket.
για πάνω μεγάλε.
θα κατέβω για Last Drive των Δεκέμβρη όμως 8)
edit: για Θεσσαλονίκη έχει 18άρια σε ticketarena και viva.gr
20άρι πήρα για Θεσνικη.
τσίμπησα και εγώ 20άρι για Σαλλλόνικα.
άντε φτάνει ο καιρός!!
Ισχύει το 18ρι για τα παραπάνω site, βγαίνει λίγο παραπάνω βέβαια με τις έξτρα χρεώσεις οπότε μένουμε στο 20.
ξέρει κανείς πόση ώρα παίζουν? στο setlist.fm βλέπω λίγα κομμάτια στο σετλιστ, παίζουν και αυτοσχεδιασμοί κλπ?
σ’αυτά που είδες είναι headliners; δεν θέλω να γίνει καμια μλκία με λειψό σετ κτλ…
είναι σε φεστιβάλ οπότε μάλλον όχι. ένα σετ από 15/11 έχει 13 κομμάτια νομίζω. τώρα πόση ώρα βγαίνουν αυτά δεν ξέρω…
και εγώ το ίδιο φοβάμαι
Δεν περιμένω να παίξουν και πολύ πάνω από 80 λεπτά πάντως.
και εγω νομίζω οτι έχουν μικρο σετ.κάπου το λέγαμε πάλι
εδώ λέει 1,5 ώρα και έχει και το σετ. είναι συναυλία πριν 1 χρόνο. ε τι διάολο τόσο δε θα το βγάλουν??
Πάντως έβαλα να ακούσω το συγκεκριμένο set σαν φρεσκάρισμα για το live και βγαίνει μία ώρα μετά βίας…
by Detox:
Timetable:
20.30 Doors Open
21.00 1000mods
22.30 Graveyard
Μαζι με το encore και το (αρκετο) τζαμαρισμα, ηταν σχεδον 1μιση ωρα. Ολα τα κομματια τα τραβουσαν περισσοτερο, το encore μονο του πχ ηταν 20λεπτο και βαλε.
απ’ ότι φαίνεται και οι 1000mods θα παίξουνε μία ώρα (ίσως και λίγο παραπάνω) οπότε θα είναι πολύ ενδιαφέρον το live!!! Άντε πλησιάζει!
ένα λάιβ βιντεάκι πάντως που να γίνεται από κάτω ΤΗΣ καργιόλας δεν έχω δει στο γιουτούμπ…
κανονιστείτε!!!
λογικά θα είναι όπως και στους Clutch αφού και οι ώρες εμφάνισεις είναι οι ίδιες. 1 ώρα oι 1000mods και 1,5 ώρα οι Graveyard
ποιοι θα είναι Σαλλόνικα από δω?
και μια χαζή ερώτηση στο σποιλερ
[SPOILER]στο block33 έχει γκαρνταρόμπα να αφήσουμε μπουφάν κλπ? γιατί από ότι ξέρω έχει ψωλόκρυο πάνω!! :p[/SPOILER]
Παρών.
*Ούτε καν.