GRAVEYARD + 1000mods | 29-30/11/13 | Gagarin205 (Athens) & Block33 (Thessaloniki)

μι του…

τα μπουφάν και καμια γωνιά μωρε…

24 ωρίτσες και κάτι μείνανε…

θέλω ή δεν θέλω να δω setlist πριν το live? :stuck_out_tongue:

ξανα-μανα-έχω ακυρώσεις από την παρέα, κανας συμφορουμίτης που θέλει 18άρι για Αθήνα;

άντε λίγες ώρες ακόμα!

p.s.: kalouas έχεις pm

φίλε ενδιαφέρομαι εγώ για 18άρι εισητήριο. αν ισχύει ακόμα η προσφορά στείλε μου.

Για θεσσαλονικη εν τω μεταξυ ειχε 18αρια μεχρι κ σημερα…

LIVEARA!!! γεμάτο gagarin,καλός ήχος (όχι τέλειος βέβαια ειδικά στους Graveyard) κ τρομερές και οι 2 μπάντες. Θα πήγαινα άνετα ξανά αύριο αν ημουν Θεσσαλονίκη!
Τώρα γενικά άμα πω ότι μ άρεσαν πιο πολύ οι 1000mods θα μαι υπερβολικός? 8)
Τα παιδιά δεν έχουν πραγματικά να ζηλέψουν τίποτα απο μπάντες του εξωτερικού!!! μπάνταρος…
Οι Graveyard, απίστευτη φωνή και ένας από τους καλύτερους drummer που έχω δει στη ζωή μου (και ένας από τους πιο κλασμένους μπασίστες που έχω δει στη ζωή μου επίσης :stuck_out_tongue: )

Πάρα πολύ καλοί οι Graveyard στο υπερτιγκαρισμένο Gagarin. Οι 1000 Mods στα 10 λεπτά που τους πρόλαβα ήταν σούπερ, οδοστρωτήρες. Δεν τους πρόλαβα από την αρχή, γιατί περίμενα 40 λεπτά στο ταμείο του Gagarin για να παραλάβω το εισιτήριο που είχα αγοράσει από το internet. Η ουρά όταν έφτασα πρέπει να είχε εύκολα πάνω από 100 άτομα. Μεγάλη ευκολία η αγορά μέσω internet, “συγχαρητήρια” στην διοργανώτρια εταιρία. Ντροπής πράγματα είναι αυτά.

Είδα τη συναυλία δίπλα-δίπλα με όλα τα μέλη των Nightstalker :p.

Αρχικά ευχαριστώ τον kalouas για το εισιτήριο! Μας έσωσες χρόνο και κόπο!
Στα της συναυλίας, επικοί οι Graveyard, τρελή vintage-ίλα και γενικά ωραίος ήχος (αν εξαιρέσουμε θεματάκια με το μπάσο). Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι οι 1000mods ήταν και γαμώ σήμερα! Απίστευτη εμφάνιση, με πάαααρα πολύ ωραίο ήχο (έχουν και τρελά μηχανήματα-sunn και green) και γενικά ωραία παρουσία! Τους ευχαριστήθηκα τέρμα!
Btw, πολλοί λιποθύμησαν… Μου φάνηκε αρκετά περίεργο, αν και ήταν τέρμα γεμάτο το Gagarin…

Aυτο που εγινε στο τελος του Thin line πρεπει να καταγραφει σε καποιο χρυσοδετο τομο της ροκ ιστοριας. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,ακομα να το χωνεψω. Θελαμε και Fool in the end βεβαια, αλλα δε μας κανανε τη χαρη, παιξανε τη μουχλα το seven seven. Το οτι αυτο ειναι το μοναδικο παραπονο βεβαια λεει πολλα. Χιλια ατομα να στριγγλιζουν στο Siren με το που μπαινουν οι αρχικες μελωδιες, αυτα θελουμε να βλεπουμε!! Καλα για 1000mods τι να πω, μου φυγε το σαγονι…10 ωρες να παιζαν εγω δε θα εφευγα…

Συναυλιάρα και απίστευτη εμπειρία, με κάργα 70ς βιντατζίλα, και τίγκα το Γκαγκάριν με κόσμο. Δεν πίστευα πριν το live ότι οι Graveyard θα είχαν τόση πέραση, νόμιζα ότι θα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. Κορυφαία στιγμή για μένα το Siren, που δεν το χαρακτηρίζω ακριβώς κομμάτι, αλλά βίωμα, καθώς και τα αργά κομμάτια του Lights Out. Ήταν πάντως περίεργο να βλέπεις πιτ ακόμα και στους Graveyard.

Οι 1000mods είχαν πολύ καλύτερο ήχο και μας έδωσαν τα μυαλά στο χέρι. Σε αυτό που κάνουν, πιστεύω είναι από τις καλύτερες ευρωπαϊκές μπάντες μαζί με Planet of Zeus. Τους πρόλαβα από το Vintage και μετά και δεν χορταίνονταν οι παίδες. Άξιοι.

καλα ηταν σε γενικες γραμμες.και οι mods πολυ καλοι.800 εισητηρια προπωληση ειχε.στο τελος κατσαμε για φοτος και τα σχετικα.ο jonathan και o joakim βγηκανε στης 1:10.περιμεναμε γυρο στα 4 ατομα.

[U]Setlist[/U]

[SPOILER]No Good, Mr. Holden
Seven Seven
Buying Truth (Tack & Forlat)
Hisingen Blues
Hard Times Lovin’
As The Years Pass By, The Hours Bend
Thin Line
Slow Motion Countdown
The Suits, The Law & The Universe
Goliath
Granny & Davis >
Ain’t Fit To Live Here
(encore break)
The Siren
Endless Night >
Evil Ways[/SPOILER]

Έγινε sold-out τελικά;

έτσι μου είπαν στην είσοδο μετά…

ναι.νομιζω ναι.

Συγγνώμη, μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση ότι δεν έπαιξαν το uncomfortably numb?

Στα της συναυλίας, παρακολουθούμε την άνοδο ενός πολύ μεγάλου συγκροτήματος.

Sent from my MT27i using Tapatalk now Free

όντως δεν το έπαιξαν? πριν από καμμιά 10αριά μέρες τους έμαθα και δεν τα ξέρω ακόμα πολύ καλά τα τραγούδια, αλλά νομίζω το έπαιξαν…

απίστευτο live πάντως, οι τύποι ζουν το rock των 70s όντως…vintagila κάργα! 1000mods φοβεροί επίσης, δεν τους είχα δει, εύγε παίδες, αν τύχει και διαβάσετε το post αυτό, απλά το vidage μην το παίζετε πιο γρήγορα, χάνει τη βαρβατίλα του… :smiley:

Μάλλον θα είμαι η μόνη παραφωνία εδώ μέσα αν πω ότι γενικά δεν με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα οι GRAVEYARD ή πιο σωστά περίμενα πολύ περισσότερα από αυτούς. Βρήκα ότι ο ήχος τους ήταν υπερβολικά δυνατός αλλά πέρα από αυτό έχω και μερικές ενστάσεις όσον αφορά την απόδοση ορισμένων κομματιών. Το σετλιστ ικανοποιητικό αν και χωρούσαν ακόμα δυο-τρία στάνταρντ κομμάτια που θα έκαναν έτσι πιο σωστή τη διάρκεια του live. Χάρηκα τον drummer που είχε πολύ κέφι όμως οι υπόλοιποι μου φάνηκαν λίγο άνευροι ή ότι απλά βγήκαν για να παίξουν.
Οι 1000Mods βελτιώνονται διαρκώς και χτες ήταν μια από τις καλύτερες βραδιές τους. Το καινούριο τους πολύ καλό επίσης μακάρι να είναι έτσι και ο καινούριος τους δίσκος.
Στα περίεργα το γεγονός ότι ο manager/υπεύθυνος των GRAVEYARD διαβουλευόταν ακόμα με τον υπεύθυνο του καταστήματος τις τιμές των t-shirt ενώ ήδη το live είχε ξεκινήσει.

εδώ ρεβιού και βίντεο: http://drdoomslair.com/2013/11/30/graveyard-1000mods-live-at-gagarin-205-30112013/

Αντε να ξεκιναμε σε λιγο!!! :smiley:

-ελαφρώς άνευρα μου είχαν φανεί και όσα είχα δει στο youtube (κοινό αλλά και οι ίδιοι) και εμένα, το χθεσινό ευτυχώς μου φάνηκε καλύτερο.
-το thin line ειδικά το ξεκώλιασαν/πετσόκοψαν (το’χα δει και youtube το πως το παίζουν live, δεν θυμόμουν βέβαια ότι κόβουν λόγια) αν και το τελείωμά του μέτρησε πολύ.
-δεν ξέρω τι έχει παιχτεί με τα merch τώρα τελευταία. στους ocean τις προάλλες το ίδιο, είχαν την πραμάτεια τους χωρίς τιμές, και περίμενε ο τύπος του gagarin με τον κόσμο να ρωτάει συνέχεια.
(άκου κει 20 και 25 ευρώ τα κοντομάνικα :p)