διαβάστε κριτική από τη lifo…
http://www.lifo.gr/team/ekei/44214
[edit: ok, το σουλούπωσαν λίγο γιατί ήταν τίγκα στις μπούρδες]
διαβάστε κριτική από τη lifo…
http://www.lifo.gr/team/ekei/44214
[edit: ok, το σουλούπωσαν λίγο γιατί ήταν τίγκα στις μπούρδες]
Έγινε. Ρώτησα σήμερα την κοπέλα που είναι στα εισιτήρια.
Δεν εχω να πω πολλα για το λαιβ…νιωθω τυχερος που ειχα την ευκαιρια να δω μια τετοια μπαντα στα καλυτερα της…μακαρι να ξαναερθουν γρηγορα ενιωθα οτι θα μπορουσα να τους βλεπω αλλες 10 ωρες…!! απιστευτη μπαντα…!!!
θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτά που είπες κάπως… Δηλαδή σοβαρά όλοι οι υπόλοιποι μείνατε με τα μυαλά στα χέρια την ώρα που έπαιζαν οι GRAVEYARD η την ώρα που έπαιζαν οι 1000MODS? (αφήστε απ’εξω τον οργασμό του The Siren)
γενικότερα ήταν ένα πολύ καλό live όμως… αλλά περίμενα κάτι ακόμα καλύτερο απο τους Graveyard
Με ξάφνιασε θετικά η παρουσία του κόσμου χθές, θεωρούσα οτι οι Graveyard θα αποδεικνύονταν κλασσική μπάντα για Eightball, αλλά διεψεύστηκα απο το πλήθος που προσήλθε…στα της συναυλίας, οι 1000Mods υπήρξαν επαρκέστατοι και με αέρα group που φαίνεται να δουλεύει σε συνθέσεις και σκηνική παρουσία…το ό,τι έχουν πολλές αναφορές σε Kyuss ποσώς με ενοχλεί, υπηρετούν το στιλ που τους αρέσει έξοχα…
Οι Graveyard απο την άλλη, υπήρξαν σαρωτικοί για τα 80 περίπου λεπτά της εμφάνισης τους, ειδικά απο τη μέση του set που ο ήχος βελτιώθηκε και άλλο (όχι οτι δεν ήταν καλός εξαρχής)…έχουν το ταλέντο να σε μεταφέρουν στο χωροχρόνο με την 70’s αισθητική τους και τις συνθέσεις τους και φαντάζουν πρώτοι μεταξύ ίσων σε ένα μουσικό ρεύμα που μοιάζει αναζωογονημένο εσχάτως…οι Graveyard συμβαίνουν τώρα…και είναι καλό που τους είδαμε ζωντανά σε μια τέτοια φάση της καριέρας τους…εις το επανιδείν…
Συγκινητικό πάντα να επιστρέφω στο Block33 (3+ χρόνια είχα να πάω), aka Υδρόγειος παλιότερα.
Πολύ ωραία βραδιά η χθεσινή με δύο εξαιρετικές μπάντες.
Ο καλός σε ποιότητα και ένταση ήχος βοήθησε πολύ.
Οι 1000 mods (επιτέλους τους είδα) ήταν θαυμάσιοι, με τον ντράμερ να κλέβει την παράσταση και είναι μπάντα που μπορεί να σπάσει κατά πολύ το ελληνικό φράγμα.
Με τους Graveyard έπαθα πλάκα. Δεν περίμενα να ναι τόσο παικταράδες όλοι. Ειδικά το rhythm section δεν παίζεται! Ο ντράμερ είναι μια μίξη Akerfeldt και του Bohnam (στάνταρ ειδωλό του), με τον δεύτερο να είναι σίγουρα περήφανος για αυτόν, βομβαρδίζει όπως εκείνος!
Εν ολίγοις, εξαιρετικοί και με τραγουδάρες αλλά παίξανε κυριολεκτικά 70 λεπτά.
22.40 βγήκαν, 24.00 ακριβώς είχαν τελειώσει το live, με τα 10 λεπτά να χάνονται στο διάλειμμα (αν και δώσανε ένα jam εκεί) για να φτιαχτεί ο ήχος της κιθάρας του τραγουδιστή και σε encore.
Αρκετά αρνητικό, χτυπάει άσχημα αλλά το πρόσημο είναι θετικό.
Στην Αθήνα ήταν πραγματικά ωραία, αλλά λεπτομέρειες δεν επέτρεψαν στην βραδιά να μείνει αξέχαστη. Κυρίως τα σκαμπανεβάσματα στον ήχο, που μπορεί να μην ήταν αποτρεπτικά για να ακούσεις καλά τα τραγούδια, αλλά χάλαγαν την ισορροπία. Στα σημεία που ο ήχος βοηθούσε η φαση γάμαγε. Επίσης, με τόσο κόσμο είναι λογικο να υπαρχουν κάποιες δυσκολιες (είτε να δεις, ειτε να κινηθείς πιο άνετα).
Κάναμε και μια ωραια κουβεντα πριν το live με την μπάντα. Δε θα εκπλαγεί κανείς αν τους ξαναδούμε σύντομα, σωστά;
Πολύ δυνατοί οι 1000Mods. Μπράβο τους.
και γω θα γινω ο αντιπαθητικος που δεν “τρελαθηκε” με τους graveyard.
Παικτικα τι να πω…αψογοτητα…Ειναι ψημενοι μουσικοι που δε γουσταρουν καποια μειον σε αυτο που θα παρουσιασουν.
Ο ντραμερ το παληκαρι ηθελα να του σφιξω το χερι στο τελος. Ενας συνδυασμός τσολιά-Bonham. Πυροβολουσε συνεχεια! Ακομη και μεταξυ των τραγουδιων δε μπορουσε να σταματησει να παιζει εστω και λιγο.
Πολυ καλος ηχος γενικα παρολο το επισοδειο με την αλλαγη ενισχυτη, που απο κει και μετα σαν…κατι να χαλασε(μονο στην κιθαρα του φροντμαν).
Απλα και για μενα το στυλ τους ηταν πολυ δυνατο, χωρις μεγαλη ποικιλια στις συνθεσεις τους…
Δεν τους ειχα ξανακουσει, πηγα λογο της καλης κριτικης που εχουν δεχθει,
ΑΑΑΑπο την αλλη οι 1000mods με ενθουσιασαν! Ηχος που σε φτιαχνει με τη μια, συνθεσεις εξυπνες και εχουν αρχισει να δειχνουν ιδιαιτερο επαγγελματισμο.
Ο ντραμερ τους ξεχωρισε για μενα και με ενθουσιασε με το παιξιμο του.
Ο ηχος τους ηταν σαρωτικος απλα.
1000μπραβο.!
Τους είχα δει και στο Hellfest και ήξερα τι θα επακολουθούσε…αλλά ήταν ακόμη καλύτεροι. ΝΑΙ!
Μια χαρά και οι 1000Mods οπότε σούπερ βραδιά με γεμάτο Gagarin! (y)
Πήγα για τους 1000mods αν και το εισιτήριο ήταν φαρμάκι. Τρομερή απόδοση, κάθε φορά τους χαίρομαι πολύ. Μακάρι να συνεχίσουν στο επίπεδο αυτό. Το νέο κομμάτι με τον πονηρό τίτλο ήταν πάρα πολύ καλό, αρκετά διαφορετικό στα αυτιά μου από αυτά του SVV αλλά ας κρατήσω μια επιφύλαξη καθώς μιλάμε για μια λάιβ εκτέλεση. Θα ήθελα να τονίσω και το γεγονός ότι ο τραγουδιστής είναι πολύ χαρισματικός και ότι η φωνή του δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από αυτή του Garcia. Και δεν υπερβάλλω, το εννοώ.
Οι Graveyard, ωραίοι κι αυτοί αν και όχι τόσο του γούστου μου. Ήξερα τι θα ακούσω, καλά πέρασα απλά δεν είναι στις προτιμήσεις μου ο ήχος τους. Ο ντράμερ πάντως εμένα μου φάνηκε κομματάκι φλύαρος και υπερβολικός. Έπαιζαν 70s rock και αυτός μόνο που δεν έβγαλε δίκαση. Επίσης, τέρμα άκυρο το κοπάνημα στους Graveyard εκεί μπροστά. Αρκετά στημένο αλλά από την άλλη… πιτσιρικαρία, βράζει το αίμα!
Και εις άλλα!
γαμώ τα live ήταν αυτό του Σαββάτου! τρελό πακετάκι με τους φορτσάτους 1000mods και τους παιχταράδες Graveyard.
πολύ δυνατοί οι mods που δυστυχώς δεν τους είχα ξαναδεί live και με κέρδισαν και με το παραπάνω. τρελό κοπάνημα σε όλη τη διάρκεια του σετ τους. τα παιδιά είναι για μεγάλα πράγματα.
οι Graveyard είχαν εξαιρετική απόδοση των κομματιών. όμορφο, χαλαρό ξεκίνημα με Blue Soul και μετά με το αγαπημένο μου No Good, Mr Holden. τρομερός ο ντράμμερ-εξώγαμο του Bonham.
κρίμα που ο ήχος μας τα χαλούσε ανά διαστήματα στο σετ των Graveyard. υπήρχε και η ατυχία με τον ενισχυτή αλλά γενικά τα κομμάτια αποδόθηκαν άριστα. το μοναδικό αρνητικό ήταν το μικρο σετ που δεν ξεπέρασε τα 70-75 λεπτά παρόλο που οι Σουηδοί είχαν υλικό και για παραπάνω ώρα. είχαμε την τύχη να δούμε μια μπάντα στο πικ τους και μακάρι να τους ξαναδούμε.
cheers και σε Don Constantino!