Graveyard

Blues,psychedelic rock συγκρότημα από τη Σουηδία πού αξίζει ένα δικό του thread.

Έχουν 2 album

Graveyard CD/LP, (Sep 10, 2007)
Hisingen Blues CD/LP, (March 25, 2011)

υπερ-θεικο το φετινό τους…

led zeppelin στα μούτρα μόλις μπαίνεις, και τα υπόλοιπα στη συνέχεια(σε μια στιγμή νόμιζα οτι θα πεταχτεί η τζανις)…μεχρι και μουσική για γουέστερν ακούς…χαχα

Uncomfortably(:D) Numb

επισης εξωφυλλαρα

Το πρώτο μ’άρεσε λίιιιγο παραπάνω.

Μεγάλος δίσκαρος το Hisingen Blues.Λατρεία η μπάντα.

Δίκαιο τόπικ. Μπαντάρα και το Hisingen Blues είναι δίσκος που φωνάζει για λίστα!

Μεγαλη μπαντα οι Graveyard,απλα να αναφερω οτι οι Joakim Nilsson, Rikard Edlund προερχονται απο τους διαλυμενους Norrsken(στους οποιους συμετειχε και ο μεγαλος Magnus Pelander.Προλαβαν και εβγαλαν θεικα ντεμος).
Θα συμφωνησω με ιγκνοραντ

Τα 'χω πει στο τοπικ με τις καλύτερες κυκλοφορίες για το 2011 αλλά και αλλού πριν καιρό. Θα το πω κι εδώ, γιατί όχι. Γα-μα-νε. No good, Mr Holden

\m/

παρα πολυ καλος ο Hisingen Blues… ρετρο πραγμα!!!:wink:
κ οντως απιστευτο εξωφυλλο!!!
φωναζει για βινυλιο!!!

Πραγματικά, αυτό τον ήχο δεν τον ακούς σήμερα, από τωρινή μπάντα. Φοβερή δουλειά, συνίσταται σε όσους είναι λάτρεις της παλιάς καλής εποχής.

μολις τους ανακαλυψα! απιστευτη μπαντα, μου θυμιζουν λιγο Sabbath και Zeppelin μαζι! ειναι ακριβως η μπαντα που εψαχνα καιρο! φρεσκια μπαντα με βρωμικο ηχο που θυμιζει παρελθον! εβαλα να κατεβαινουν τα 2 αλμπομ,:smiley:

H μπάντα αυτή αξίζει πραγματικά, έπρεπε να γίνει thread για αυτή. Ο τελευταίος δίσκος είναι και ένας απο τους καλύτερους της χρονιάς για μένα.

Ω, ναι δεν υπάρχει αμφιβολία, πολύ καλό ζεπελινικό 70s hard rock σαν να μην πέρασε μια μέρα. Το Hisingen Blues βγήκε από την Nuclear Blast (και σε βινύλιο ευτυχώς) και μάλλον θα μπει στο Top10 μου για φέτος.
Παίξανε μετά από Gentlemans Pistols και Saint Jude στο Λονδίνο (και λίγο πριν βγει ο Michael Schenker)… αν και μικρό σετ (30?) ήταν ότι πρέπει:
1 No Good, Mr Holden
2 Buying Truth ([I]video από το live[/I] [B][U]εδώ[/U][/B])
3 Hisingen Blues
4 Uncomfortably Numb
5 Ain’t Fit To Live Here
6 The Siren
7 Jam
8 Evil Ways

μακάρι να τους δούμε και απο τα μέρη μας κάποια στιγμή 8)

Πριν λίγες μέρες εντρύφησα και στο πρώτο τους άλμπουμ. Εντάξει, Θεοί, τρομερό επίπεδο και αυτός ο δίσκος, αν και προτιμώ το Hisingen Blues γιατί έχει και κάποιες συνθέσεις που βγάζουν μια κάποια μελαγχολία (πχ Uncomfortably Numb, Longing).

Ας έρθουν κάποια στιγμή An Club να κάνουμε μυσταγωγία.

ακριβώς αυτό!!
Και έχεις δίκιο για το τελευταίο τους άλμπουμ. Αν και δεν έχω δώσει πολύ βάση στο πρώτο τους(το άκουσα λίγο φευγαλέα), πιστεύω πως το τελευταίο είναι ένα επίπεδο πιο πάνω για μένα.

Live τους σε καλή ποιότητα 1:09:44 αφού δεν τους βλέπουμε από κοντά .

[B]“Lights Out” [/B]
October 26

Τοσο συντομα??? Τι εμπνευση εχουν αυτα τα παλλικαρια δηλαδη? :lol:
Δισκαρος αναμενεται,ακομα παντως να χωνεψω τραγουδια οπως longing,uncomofortably numb και το τρισμεγιστο/θεικο Siren…Ωραιο πακετο μαζι με το νεο Witchcraft :smiley:

Ιndeed,ωραία νέα,μπαντάρα!

Goliath track from Lights Out