Greatest Lyricists

άντε πάλι με τα δήθεν! τα ίδια και στο topic των SOAD!! ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν δήθεν σημαίνει ότι κάποιος λέει κάτι ή κάνει κάτι που δεν το πιστεύει!! Εσείς που ξέρετε τι πιστεύει μες στο μυαλό του ο Dane ή ο κάθε άλλος???
Ή μήπως όταν κάποιος γράφει στίχους που έχουν πέραση σε ένα μεγάλο και μάλλον αδαές κοινό, πάει να πει ότι το κάνει μόνο για τα λεφτά και από μέσα του λέει (μαλάκες κάθεστε και πιστεύετε τις βλακείες που γράφω)#-o

Εμενα ετσι μου φαινονται πλεον οι στιχοι του μετα το eor, νομιζω οτι εχει κολλησει σε ενα συγκεκριμενο στυλ. Θα ελεγα οτι το acid words ειναι παραδειγμα κακου στιχου και αρκετα δηθεν. Περα απο καποιους καλους στιχους στο παρελθον για μενα δεν ειναι κανενας σπουδαιος στιχουργος.

Αυτό το δέχομαι! Αλλά αυτό (σύμφωνα πάντα με τη γνώμη σου) είναι στέρευση έμπνευσης ή κάτι τέτοιο…
Καμία σχέση με δήθεν… Επειδή και εσύ και άλλοι στο παρελθόν χρησιμοποίησαν αυτήν τη λέξη, το δήθεν προϋποθέτει ότι κάνει κάτι συνειδητά για να κοροϊδέψει τον κόσμο… Και αυτό δεν το κάνει, ή τουλάχιστον δεν μπορείς να ξέρεις αν το κάνει

Ναι δεν το ξερω αλλα σου λεω πως μου χτυπαει εμενα οταν τους ακουω, απλα πραγματα.

χμμ, καλύτεροι στιχουργοί, αυτά είναι καθαρά υποκειμενικά, αλλα όπως και να χει…nick holmes, james hetfield, martin walkyier, joey de maio (όχι γενικά, αλλά ρισμένα τραγούδια του είναι σκέτα ποιήματα), glenn danzig, geoff tate, nemtheanga (και αυτός σε ορισμένα), και φυσικά ένα τεράστιο credit στον King (ένας είναι ο King) για όλες αυτές τις ιστορίες που έχει γράψει

α και ξέχασα, credit επίσης στους Napalm Death, (μεσαίους) Sepultura και Kreator γιατί κάποιος πρέπει να τα χώνει που και που…

Μια αναφορά αξίζουν και οι The Haunted. Σωστή η παρατήρηση σου Ulver για Kreator, Σεπουλτούρα και Napalm.

BB King?
Albert King?
Kerry King?

Ααααα…

King Diamond

Αστειευομαι… :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

τον King απο το Tekken ενοουσε

ΟνΤοπικ ο Καρβελας

Μaynard James Keenan,Pink FLoyd,John Lennon

ΙΑΝ ANDERSON

+100 φυσικα και Ian Anderson πως μου διεφυγε?

Όντως έπρεπε να τον βάλω στις επιλογές αλλά ένα μυαλό είναι αυτό:roll: Τουλάχιστον έβαλα Walkyier που είναι πνευματικό παιδί του!!!

The bloody Church of England –
in chains of history –
requests your earthly presence at
the vicarage for tea.
And the graven image you-know-who –
with His plastic crucifix –
he’s got him fixed –
confuses me as to who and where and why –
as to how he gets his kicks.
Confessing to the endless sin –
the endless whining sounds.
You’ll be praying till next Thursday to
all the gods that you can count.

8O 8O

ειδικά τον Daniel Gildenlow από p.o.s έπρεπε να τον ξέρεις! θυμισέ μου να σε δαγκώσω

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Δανιηλ Γιλντενλεβ! [SIZE=3]γιατί αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει! χαχα[/SIZE][/SIZE][/FONT]

[SPOILER]Χαχα! Αυτός είναι ο “περιβόητος” Daniel; :roll:

Με μπέρδεψε το επίθετό του και δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός… :stuck_out_tongue: :lol:

Σιγά μην στο θυμίσω… :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

Σωστοτάτη και η παρατήρηση για Ian Anderson.

ολοι στο forum ξερουνε οτι εγω γραφω τους καλυτερους στιχους…

ετσι δεν ειναι ρε μαγκες?

:smiley: :smiley: :smiley:

ακυρα poll γραφεις τπτ αλλο! :wink: :lol: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol:

Eσύ για να γελάς, κάτι θα σου θυμίζουν τα άκυρα polls :slight_smile:

:slight_smile: :slight_smile: και να τα ξεχασω εχω εσενα να μου τα θυμισεις:)