Greek Headbangers Ball?

Εχετε ακούσει κάτι άλλο? Καμιά άλλη διαφήμηση

Διάβασα στο τρωκτικό ότι θα κάνουν ελληνικό headbangers ball, στο mtv, κάθε τρίτη στις 12 (http://troktiko.blogspot.com/2010/02/headbangers-ball.html)

Ο πρώτος τηλεοπτικός αντίπαλος του χάκου :twisted:

Δεν ξέρω αν θα το βλέπω…

Πάντως παλιότερα που έβλεπα το αμερικάνικο, μ’ άρεσε αρκετά και ήταν πολύ καλύτερο από το tvwar… Και έβαζε κι άλλα πράματα εκτός από heavy και thrash, για πάραδειγμα hardcore/metalcore

Anyway δεν είναι και τίποτα σημαντικό

Θρεντ να’ χουμ, κουβέντα να’ χουμε

Πιστευω θα ειναι καλυτερο απο το tvwar.Εχω μπουχτισει να βλεπω τον χακο ‘‘true metaller’’ περβανιδη να ειρωνευεται killswitch engage,bfmv και γενικα ο,τι δεν ειναι true στα αυτια του.Και αμα βαλουν καμια μουναρα μεταλλου στην παρουσιαση ακομα καλυτερα!

Πάντως το αμερικάνικο έχωνε πολλές τέτοιες μπάντες

Εγώ θέλω αυτή για παρουσιάστρια


Ιζαμπλελα στρατηγάκη. Δηλωμένη μεταλού κι έτσι στα περιοδικά.

Τότε ναι, θα την βλέπω τακτικά την εκπομπή :slight_smile:

εμενα σαν άσχετος που ειμαι με το τηλεοπτικο περιβάλλον μπορει να μου πει κάποιος που διαολο είναι αυτο το καναλι; με συνδρομή είναι μήπως; επειδή δεν το βλέπω πουθενά. Η στην επαρχία δεν έχει τέτοιες πολυτελειες

το δευτερο.Παιζει ομως με αναμεταδωσεις απο τοπικα καναλια ή streaming απο το ιντερνετ

Yπάρχει στάνταρ κανά χρόνο και σπανσοράρεται από το Rock Hard, απλά τώρα θα έχει και παρουσιαστές, ένας εκ των οποίων θα είναι κοπελιά, και συμπαθής :slight_smile:

Α λολ νομιζα οτι το ανοιξατε γιατι ειδατε και σεις το αρθρο στο μπλαμπερ.Ξερουμε παρουσιαστες:

MTV Greece has announced today the two new VJs that will be hosting the legendary TV show “Headbangers Ball”. The program, which is powered by Greek magazine Rock Hard, had been airing so far with back-to-back music videos. Last summer MTV Greece launched a search dubbed “The Metal Hunt Project”, which eventually led to the hiring of Orpheus Spiliotopoulos and Vanessa Christodoulou.

Orpheus is currently also a band manager, a radio show host at Athens’ Atlantis 105.2 FM and a writer for Rock Hard magazine. Vanessa, with studies cultural management, works for Soundforge Music Group, a distribution company in Greece for international record labels, and is also an amateur actress.

Ισχυει. Τωρα που το λες κάτι θυμάμαι

Το «Metal Hunt Project» έλαβε τέλος. Οι «κυνηγοί» του MTV Search αναζήτησαν, βρήκαν τους ιδανικούς παρουσιαστές για τη νέα ελληνική παραγωγή «Headbangers Ball» και έσβησαν τη δίψα τους για νέο αίμα.

Το καλοκαίρι οι γνήσιοι οπαδοί της metal μουσικής έλαβαν μέρος στο MTV Search στο Terra Vibe Park και έζησαν την εμπειρία του «Metal Hunt Project» κατά τη διάρκεια του Rockwave Festival. Το MTV Search έδωσε ραντεβού με τους μελλοντικούς παρουσιαστές στο stand του MTV για να αναδείξει τους πιο ανατρεπτικούς VJs, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την ελληνική εκδοχή του «Headbangers Ball».

Οι επίδοξοι VJs έτρεξαν, αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τους έμπειρους «κυνηγούς» του MTV Search! Έτσι λοιπόν, o Ορφέας και η Βανέσα είναι οι νέοι VJs του MTV, που θα παρουσιάζουν την καινούρια ελληνική παραγωγή «Headbangers Ball».

Ο Ορφέας, παιδί γονιών με μουσική παιδεία, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα κατέληγε στο χώρο της μουσικής, αν και οι σπουδές του επικεντρώθηκαν στον τομέα της Τηλεπληροφορικής. Ο νέος VJ του MTV ασχολείται με το management νέων, ανερχόμενων συγκροτημάτων, από το χώρο της metal μουσικής σκηνής και παράλληλα είναι συντάκτης του περιοδικού Rock Hard, μουσικός παραγωγός στο ραδιοφωνικό σταθμό Atlantis 105.2, ενώ παλιότερα είχε εργαστεί ως αρχισυντάκτης στο Metal-Temple.com και ως DJ σε γνωστά rock/metal νυχτερινά μαγαζιά. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με δισκογραφικές εταιρείες, όπως η Γερμανική Nuclear Blast Records και η AFM Records, καθώς και τη Warner Music.

Η Βανέσα θεωρεί ότι η metal μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα της. Ο πρώτος metal δίσκος που αγόρασε ήταν το Powerslave των Iron Maiden στην ηλικία των 13 ετών. Με σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστήμιου, η «Miss metal» VJ του Ελληνικού MTV, εργάζεται σε εταιρία διανομής δίσκων στο τμήμα Promotion και PR. Επιπλέον, έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το management νέων metal καλλιτεχνών, οι οποίοι προέρχονται από το στενό φιλικό της περιβάλλον.

Αυτοί είναι οι νέοι hard rocking VJs του Ελληνικού MTV οι οποίοι υπόσχονται ασταμάτητο Headbanging με τη νέα παραγωγή του MTV «Headbangers Ball» κάθε Τρίτη βράδυ στις 24.00 τα μεσάνυχτα!

Stay tuned on MTV?. σύντομα στους δέκτες σας.

βεβαια τα στερεοτυπα καπως ετσι χτιζονται, αλλα δε βαριεσαι

εδιτ: άτιμε παμκιν

το γκομενάκι μετράει .:smiley:

…να δούμε πόσο θα μετράει και η εκπομπή…καλή θά’ναι μάλλον…δεν βλέπω λόγους σύγκρισης με TV WAR, κλιπάκια, καλεσμένους και λίγα σχόλια θά’χει κιαυτή η εκπομπή:):!:

Νταξει…δε πωρωθηκα

Αυτή την Τρίτη ξεκινάει;:):!:

Σιγουρα το οτι αμφοτεροι παρουσιαστες σχετιζονται με δισκογραφικες εταιρειες ειναι συμπτωση.

Στην πραξη θα κρινουν οσοι τους δουν.

Βανεσσα πώς λεμε Vanessa Warwick?