Greek Scorpions Fan Club Party @ Bat City Rock Club, 13.09.13

Σε μία ξέφρενη Scorpion-ική εβδομάδα,εκεί στα μέσα του Σεπτέμβρη,δεν θα μπορούσε να απέχει και το ελληνικό fan club των σκορπιών του rock,από το μεγάλο μουσικό party.

Οπότε,αφού θα έχουμε ήδη δει όλοι μας τους Scorpions την Τετάρτη 11 Σεπρεμβρίου και την Πέμπτη 12 Σεπρεμβρίου και αναμένοντας την τελευταία εμφάνιση των Scorpions το Σαββατο 14

Σεπρεμβρίου,το ελληνικό Fan Club των Scorpions προσκαλεί όλους τους φίλους της Rock,Hard Rock και Metal μουσικής την Παρασκευή 13 Σεπρεμβρίου στο Bat City (Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα.Ώρα Έναρξης 22:30), για να κάνουμε ΟΛΟΙ μαζί μία αναδρομή στην ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος.

Aκόμα και οι Klaus Meine & Μαatthias Jabes προτρέπουν να πρεοτοιμαστεί ένα πάρτυ!

Φυσικά, στο Party θα ακουστούν και κομμάτια από όλη την πορεία των Σκορπιών, μουσική από πρώην μέλη τους, κλασσικά κομμάτια από όλο το φάσμα του Rock, Hard Rock και Metal, αλλά επίσης θα προβληθούν και σπάνια videos από το αρχείο του Greek Sting Fan Club. Στο Party θα μπορεί όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί παλαιότερα τεύχη του θρυλικού Fanzine “Hurricane” (το οποίο κυκλοφορεί από το 1998 και είναι από τα ελάχιστα fanzines που κυκλοφορούν ακόμα!), όπως και τις limited εκδόσεις του Herman Rarebell, του Album “Herman’s Collection” (όπου έχει συγκεντρώσει τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του καριέρας από το 1983 έως το 2007, με τη συμμετοχή και του Don Dokken σε δύο τραγούδια) και του Audiobook “My Life As A Scorpion”, (στα αγγλικά και στα γερμανικά, όπου ο Herman Rarebell εξοστορεί σημαντικά γεγονότα από τη ζωή του ως μέλος της χρυσής εποχής των Σκορπιών του Hard Rock). Και τα δύο Albums είναι υπογεγραμμένα από τον Herman!!

…So Get Your Sting And…Party!!!


On September 11, September 12 and September 14,the SCORPIONS will play three concerts in Athens, Greece under the banner “MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens” at the Lycabettus Theatre.So this week,will be a celebration for the Scorpions fans and of course the Greek Scorpions Fan Club couldn’t resist to organise a big party,at Bat City Rock Club(Alexandras Avenue 11,Athens-tel 210-6401666)
The party starts at 22.30…and ends next morning…

…So Get Your Sting And…Party!!!