Πως και μας έβαλαν στον χάρτη;
Έχουν να βγάλουν καλό άλμπουμ, από τότε που ήμουν 20 ετών.
Πουλάνε νοσταλγία κι αυτοί.
Μια χαρά είναι το πάρκινγκ τώρα. 10+Χρόνια πριν το συζητούσαμε για το ανοιχτό.
Ο νέος δίσκος θα είναι fun για συναυλία. Έχω να τους δω από το 2005 (Γερμανία) κι ακόμα θυμάμαι το άγριο χοροπηδητό στο ρεφρέν του Longview.
Το σετλιστ είναι ένα θέμα, αν είναι το φετινό δε χάνεται…
Από όταν είδα ότι παίζουν 2,5 ώρες και πάνω,ψήθηκα. Θα εξαρτηθεί από το υπόλοιπο συναυλιακό καλοκαίρι
τα δίνω… Ααν ειναι μαζι με blink182
Ενταξει αυτες οι τιμες φαντάζομαι εχουν σαν target group ενα γενικότερο πιο mailnstream κοινο που δεν εχει να προγραμματίσει ενα συναυλιακο καλοκαιρι με 2-3-4 live…
Τα early birds λογικά θα είναι 5-10…
80-90 ειναι μεσες ακρες οσα παει γενικως για το σοου που κανουν (£80 εδωσα το καλοκαιρι να τους δω Γλασκωβη).
Αντι-zone ειμαστε και αλλα τετοια αναρχικα (που νομιζω περισσοτερο του διοργανωτη τα κολπα ειναι παρα της μπαντας αλλα λιγη σημασια εχει)
Τι τιμές είναι αυτές χαχαχ. Γιατί δεν κάνανε ΟΑΚΑ με 50-60 ε
O χώρος είναι εκπληκτικός πάντως
Add to that:
+ 7,20 έξοδα διαχείρισης για το early bird zone A
Το ejekt, για κάποιο λόγο, δεν επιτρέπει να πληρώσεις στη viva με Viva Wallet (το οποίο χρησιμοποιώ γιατί έχει 1 ευρώ έξοδα διαχείρισης ανεξ. ποσού), μόνο με κάρτα…
#fail
Εδω και 40 λεπτα σε queue για την αγορα.
Καραγκιοζηλίκια.
Διαθεσιμότητα έχει? Είμαι 2700 στην ουρά
5766 είμαι με 38 λεπτά αναμονή. (για λογ/μο φίλου εννοείται. Εγώ θα περιμένω τους Scorpions τα επόμενα χρόνια να μας έρθουν).
Με email είμαι και τσεκάρω
Πες μου ότι είσαι λογιστής να τα δείξουμε αυτά στον Πιερακκάκη όταν θα μας λέει για το πόσες ουρές εξοικονομούνται με το gov
Ή ο σέρβερ της βίβα βάρεσε μπιέλα ή θα δούμε το venue plan να αλλάζει σε σε 1-2 ωριτσες απο τωρα λόγω σολντ άουτ
Φίλος του @pantelis79, θα τον πάρει τηλ να του τα πει, μην σκας.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
Μακάρι να κάνουν sold out και να βάλουν κι άλλη μέρα, πολύ σημαντικό σε 2 χρόνια Coldplay, Arctic Monkeys και Green Day να κάνουν 2 μέρες sold out στην Ελλάδα για να συνεχίσουν να έρχονται ονόματα
Early bird τέλος σε όλα, τα λέμε zone a
Δλδ πάνε τα 80€ ;
Τώρα 90€ ; Και zone A 140€ ;