Green Day @Ejekt Festival 6/7/2025

Επιβεβαιώνω.

Έχω κολλήσει εδώ

image

με βάση τα νούμερα που έδινε στο more, είχα 3.000 άτομα μπροστά μου και όταν μπήκα, είχα δυνατότητα για 1 εισιτήριο των 80€ και 2 των 120€. οπότε μου φαίνονται “τίμιες” οι ποσότητες για early

Είχε 85αρια ακόμη, zone a ναι κι εγώ με 140 βρήκα

Ναι αλλά δεν ξέρεις πόσοι προηγήθηκαν πριν τους 3001, δηλαδή μπορεί να ήσουν ο 3001 στην ουρά συνολικά :stuck_out_tongue:

2 Likes

Για 4 εισιτήρια

image

Το 85 έγινε 90 και καπέλο το κόστος υπηρεσίας…

1 Like

ακόμα και ο 3001 να ήμουν. 2.000 zone b και 1.000 zone a μου φαίνονται κομπλέ. εντελώς μπακαλίστικοι υπολογισμοί βέβαια, και να χαμε να λέγαμε. απλά δεν ήταν 50 ξερωγω από ότι φάνηκε που είναι συνηθισμένη τακτική

6% κόστος υπηρεσίας πάντα με Detox στο viva.

Δεν είχα κάποια τρελή αναμονή , 5 λεπτά περίπου

Προφανώς και δεν τα έδωσα . Τελευταία στιγμή και αν

2 Likes

Κι εγω μπηκα , ειδα τα 90, βγηκα.

2 Likes

Περιμενετε να βγουν εξτρα εισιτηρια για αρενα ΟΑΚΑ ρε, δεν βιαζομαστε. Θα εχει και κερκιδες.

Το εκλαμβάνω ως έλλειψη σεβασμού προς το κοινό, το να μην επιτρέπουν άλλον τρόπο όπως κάνουν πολλοί άλλοι π.χ. το Release. Το πλήρωσα το 120+7, αλλά δεν μου άλλαξε γνώμη για το φεστιβάλ.

Release / Gojira ticket

Κολλησα εκει αμεσως μολις εξαντληθηκαν τα 80αρια και μου εβγαζε τα 85αρια.
Λιγα λεπτα μετα ειχε μονο 90αρια.

Εν ολιγοις, τα 85αρια παιζει να ηταν λιγοτερα και απο τα 80αρια.
Εχει πεσει δουλεμα.

2 Likes

Τα early birds ήταν πάλι 20 εισιτήρια :stuck_out_tongue:

Εγώ πάντως περίμενα να ανοίξει η προπώληση από τις 12 παρά. Όταν άνοιξε ήμουν το 2681 και φυσικά early bird ούτε για δείγμα σε κανένα zone. Άρα σίγουρα ήταν λιγότερα από το νούμερο αυτό.

Καλημέρα! Θέλω ένα εισιτήριο για δώρο… Από άποψη θέασης, αξίζει το vip ή το zone a (άσχετα από τα λεφτά)… Μου φαίνεται αρκετα πλάγια η vip zone, αν δεν είσαι μπροστά μπροστα, είναι οκ; έχει κανείς εμπειρία;

Εγώ παιδιά μπήκα 12 παρά 5’, είχα μπροστά μου κάπου 600 άτομα αν θυμάμαι καλά και πήρα το early bird που ήθελα. Όχι ότι δεν έχω πέσει σε μαλακίες άλλη φορά, αλλά αυτή τη φορά, ήταν ΟΚ.

Τι ύψος έχει αυτός/αυτή που θα δεχτεί το δώρο :stuck_out_tongue:;

2 Likes

Κύριε EJEKT, οι Turnstile θα είναι πάλι στην Ευρώπη το καλοκαίρι, κάνε μας την καλή, μια ωρίτσα παίζουν και δε θα είναι και ακριβοί

1 Like