Green Day @Ejekt Festival 6/7/2025

Οκ, απλά μεχρι τώρα ειναι η συναυλία που έχει πάει καλύτερα απο όλες στην προπώληση. Προφανώς θα πάω και αν ήταν να διάλεγα μια φέτος ( και οχι καμια 10αρια που θα παω τελικά) θα ήταν αυτή

Ακριβό το εισιτήριο όντως, αλλά πήρα από την πρώτη κιόλας ημέρα. Έχω πάρει κι εγώ εισιτήριο σε αρκετές, ξεκινάω με Dark Tranquility την Κυριακή αλλά οι 4 συναυλίες της χρονιάς (για εμένα) θα είναι :

Savatage (reunion)
Green Day (οι τύποι κάνουν τρομερό live)
King Diamond (αναμνήσεις)
Avenged Sevenfold (θα υπάρχει οργή με νεανικό κοινό)

2 Likes

Στο μεγαλο parking απέναντι από το μπασκετικό ΟΑΚΑ που έγινε πέρσι η συναυλία των Maneskin θα γίνει και αυτό το live?

Ακριβως. Στο παρκινγκ του Τρακη :stuck_out_tongue:

2 Likes

Αν συνεχισουν ετσι, βαριά 90λεπτο :stuck_out_tongue:

7 Likes

Μπράβο τους για την έγκαιρη ενημέρωση…

2 Likes

Εμαθα οτι στις 23.00, αντε 23.30, ολοι δρομο, οπως και στο Release. Αστικη περιοχη το ΟΑΚΑ, οπως και στη φαση του Release, μενει να επιβεβαιωθει στην πραξη ομως.

Συνεπως από του χρονου ή θα μαθουμε να ζουμε με συναυλιες που ληγουν τετοιες ωρες (με ο,τι συνεπαγεται απο τη ζεστη νωρίς ή/και την ελλειψη πολλων support) ή θα πρεπει να βρεθουν αλλοι χωροι, πιθανως στο μελλον, για να τραβανε πιο πολυ.

Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια περί φασαρίας των συναυλιών και όχλησης των κατοίκων και γελάω δυνατά.

Μένω Νέα Ιωνία, σύνορα με Γαλάτσι, και στο θεατράκι απέναντι γίνονται όργια με κακόγουστα φεστιβάλ με κλαρίνα και νταούλια μέχρι τα ξημερώματα. Συνήθως ξεκινάνε κοντά στα μεσάνυχτα.

6 Likes

Δυστυχώς είχαμε κακομθάιε με ριλιζ ο co-headliner να παίζει 1:20 sets . Με τα νέα δεδομένα πάνε αυτά όπως πάει και η πλατεία νερού γενικά

Κοιταξε, αυτο δεν ειναι λογικο ομως. Εννοω, αν οι κατοικοι αντιδρασετε, θα (πρεπει να) παψει να γινεται. Γενικως, δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα να φυγει το Ριλιζ απο πλατεια νερου, που μου ειναι εξαιρετικα βολικη, αλλα δεν μπορω να σκεφτω τον εαυτο μου στη θεση σου και σε ολους τους γειτονες των συναυλιακων “χωρων”. Δεν εχω τετοια οχληση και καλως ή κακως μια κατοικημενη περιοχη πρεπει να εχει ηρεμια μετα απο καποια ωρα. Προφανως θα βρουμε 1000 πραγματα που δεν εχουν σχεση με συναυλιες και πολιτισμο για να πουμε “και αυτο φασαρια ειναι, αλλα τι κανουμε”, διοτι απλως δεν εφαρμοζονται οι νομοι. Αν ομως εφαρμοστει, δεν ειναι “παραλογο”…

Εγω ειμαι παντως απο αυτους που γουσταρουν τις συναυλιες τους “αργα”. Ειδα πριν λιγο ενα βιντεο φιλης απο Iron Maiden στην Ιρλανδια και τελειωνε το σετ με το λυκοφως. Ωπα παιδια, καπου να το δουμε αυτο ε; :smiley:

2 Likes

Δίκιο έχεις, αλλά μιλάμε για συναυλίες που τελειώνουν στις 11, άντε 11μιση.

Αυτές στο Γαλάτσι ξεκινάνε στις 11

Το ιδιο λεω. Αντιδραστε, κανετε καταγγελια. Ξερω, μλκς, μπουμερ, σπασαρχιδης, “μας χαλας τη διασκεδαση” κλπ. Αν αυτο γινεται το σαββατοβραδο, ειμαι πολυ οκ και θα περασω και μια βολτα. Αν ειναι κανονας, λυπαμαι αλλα bad luck mr mayor. Θα τα βρειτε με την αστυνομια και τα ΜΜΕ μετα την καταγγελια που οφειλω να σας κανω. Αλλωστε νομιζω οτι δεν ειναι καν αναγκη να γινει ονομαστικα καταγγελια για αρχη.

2 Likes

αυτοί έχουν 20 βαθμούς και νυχτώνει 22:00 ξέρω γω :stuck_out_tongue:

εμείς έχουμε σοβαρό θέμα λόγω υψηλών θερμοκρασιών με τα ωράρια όπως σωστά λέτε

1 Like

Θρίαμβος! Παρταρα! Συναυλία για βιογραφικό που λέμε! Σπάνιοι, υπέροχοι!
Κόσμος! Πω πω κόσμος!!

8 Likes

Μας γλεντησανε, αλλα ανταποδωσαμε.

11 Likes

σπουδαια αποδοση η μπαντα μαπα ο ηχος ομως… χαθηκε ευκαιρια για μια μυθικη συναυλια…

2 Likes

Ουαου. Γύρισα σπίτι με τα πόδια, ακόμη δεν το συνειδητοποιώ τι έγινε.

7 Likes

Τρομερό live!

4 Likes

Η συναυλια του καλοκαιριου. Ως τον Βασιλια. Παρτι ως το τελος. Και ο ηχος; Φανταστικος! Απορω με το τι πηγε λαθος στη δικη σου περιπτωση.

6 Likes