Συναυλία έκπληξη. Μπάντα σε φοβερά κέφια και γκάζια, κοινό φωτιά, μπόμπα ήχος
Η χθεσινή συναυλία θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα για το λάιβ της χρονιάς και νομίζω πως ήταν η καλύτερη απάντηση της μπάντας προς τους επικριτές της. Υπέροχοι πραγματικά!
Απο κοσμο?
35k plus!
Κι εγώ για 30 χιλιάρικα άκουσα. Ήμουν τέρμα μπροστά και δεν έχω ακριβή αίσθηση, αλλά από τον χρόνο που έκανα για να φύγω και από τα σκουπίδια που είδα μετά κάτω, δε μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός.
Σοβαρα τωρα, χωραει τοσο κοσμο εκει μεσα; Επειδη ημουν πλαγια απο τον πυργο, επιβεβαιωνω οτι παροτι δεν ημασταν πηχτρα (βλ. ΟΑΚΑ με Μειντεν), ειχε κοσμο σχεδον εως την εισοδο. Αν ο χωρος δλδ χωραει 35, τοτε ναι μιλαμε για 30Κ. Αλλα μου φαινεται πολυυυυυ. Δεν εχω ξαναπαει ομως, δεν μπορω να κανω εκτιμηση.
Σε επιφάνεια αυτός ο χώρος είναι περίπου διπλάσιος από την Πλατεία Νερού. Do the math… Αν καθόσουν αριστερά όπως κοιτάζεις τη σκηνή, ο κόσμος ήταν λιγότερο πυκνός. Δεξιά ήταν πίτα σε σημεία.
Δεξια. Πραγματι ηταν πιτα, αλλα “σε σημεια”. Ημασταν “καλα” εκει που καθομασταν, εκτος απο τα κεφαλια των Παντεληδων που ειχαμε μπροστα μας.
Επειδη ενθουσιαστηκα τοσο πολυ με τη συναυλια, αλλα ξεχασα να βρισω για τον γαμημενο χωρο. Ειναι ιδεα μου ή η κλιση ειναι ανοδικη απο το κοινο → την σκηνη; Σε καθε περιπτωση, σε αυτη τη γαμωχωρα σπανια βρισκουμε χωρο για να δεις ανθρωπινα μια συναυλια.
Έπρεπε να πας αριστερά. Γενικώς, ο κανόνας είναι ότι πάμε στην αντίθετη πλευρά από αυτή από την οποία μπαίνει ο κόσμος. Εγώ είχα εισιτήριο για μπροστά, αλλά όταν πήγα στον χώρο και τον γύρισα λίγο, σκέφτηκα ότι πολύ καλά θα ήμουν και αριστερά στα GA, θα μπορούσα να σταθώ αρκετά μπροστά, έστω και πλάγια.
- επεσα σε δυο γνωστα ζευγαρια, οποτε μειναμε μαζι τους, διοτι μερικοι που ηξερα ειτε δεν εστειλαν μνμ οτι ειναι εκει (γκουχ γκουχ γιου νοου χου γιου αρ), ειτε
ειχεςειχαν παει μπροστα για να κανουν high five με τη μπαντα - φυσικα θα τους εκλανα, αλλα οταν πηγα αριστερα γινοταν χαμος και δεν μπορουσα να εξερευνησω το “πλαγια”, ενω επειδη ηταν πιο στενα (οπως ειπες), δεν ειχε και καλη ορατοτητα
- η εισοδος ηταν πισω και κεντρικα, αλλα μηπως ειχε κι αλλη απο την πλευρα της Σπυρου Λουη; αυτο δεν το ξερω
Κραταω τα τιπζ του ειδικου για το μελλον, αλλα το προβλημα ειναι ιδιο: η κλιση μου φανηκε σκατα
φετος εκαναν μια ασφαλτοστρωση που δεν ειχε περσι. αυτο για αριστερα. ισως εκει ηταν η διαφορα. εχω την αισθηση ηταν οκ η κλιση.
Α ναι, ξεχασα οτι η ασφαλτος εβγαζε υπεροχη ζεστη, ενιωσα σαν smashed burger πανω στην πλακα του μπαρμπεκιου. Για την κλιση δεν ειμαι σιγουρος ομως, μπορει να κανω λαθος
Επίσης, το κοινό ήταν περίπου καταπληκτικό, να το πούμε κι αυτό.
Ναιιιιι. Ειχε και νεα παιδια, πολλα. Ακουσα 15χρονα να λενε οτι τους περιμενει ο μπαμπας τους να τους παρει, ειδα παιδακια στους ωμους των μπαμπαδων, μαμαδες με τα παιδια τους στις ουρες για αναψυκτικα (για μπυρες εχουν καιρο), ξενους καθε ηλικιας. Σουπερ ηταν, πολυ ωραια παρταρα.
καταπληκτικό λάηβ χθες! είχα πάει με σχετικά χαμηλές προσδοκίες και έφυγα σαν 14χρονος χαχαχαα
αριστερά του ηχολήπτη περίπου στη μέση σκηνής-πύργου, ήμασταν αρκετά πηγμένοι. δεν ξέρω πόσο παραπάνω να ήταν από τη δεξιά μεριά…
μεγάλος κανόνας αυτός του @pantelis79 για την αντίθετη μεριά της εισόδου.
η διοργάνωση νομίζω έμπαζε γενικά… πιστεύω λίγα μπαρ για αυτόν τον κόσμο, και μετά δεν κατάλαβα αν έδιναν αρκετές διεξόδους στον κόσμο για να φύγει… έτσι όπως το έστησαν δημιουργούσαν “χωνί” για να βγει. και αυτό γινόταν και στην είσοδο με μια τεράστια ουρά στη Σπ. Λούη… ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτούν λίγο καλύτερα τον τεράστιο χώρο του ΟΑΚΑ και να κάνουν πιο εύκολη την είσοδο-έξοδο.
Μιας και ακυρώθηκαν οι PUBLIC ENEMY, δηλ το μόνο καλοκαιρινό open-air live που με ενδιέφερε πραγματικά (κατά τ’ άλλα 2x60χιλ στον Λεξ, αλλά αυτοί είστε οι και-καλά-κοινωνικά-συνειδητοποιημένοι-ράπερς!), είπα last minute -παρότι όχι και ο μεγαλύτερος φαν GD- να μην πάει το '25 άκλαφτο συναυλιακά (open air πάντα). Και καλά έκανα όπως αποδείχτηκε:
-
Τρομερά επαγγελματική (με την καλύτερη δυνατή έννοια) εμφάνιση και σόου από τη μπάντα, προσωπικά χαηλάητ η πρώτη 3άδα, το “Longview”, πάλι η 3άδα “Minority”/“Basket Case”/“When I Come Around” και “Jesus of Suburbia” φυσικά.
-
Στα οργανωτικά αρκετά ικανοποιημένος σε γενικές γράμμες, μια πιο ευρύχωρη πλατεία νερού (με σημαντικά ευκολότερη πρόσβαση), γρήγορη εξυπηρέτηση στα μπαρ, πολλές και αξιοπρεπείς τουαλέτες. Ωραία vibes γενικά. Το ρούμι από Ινδονησία ήταν μια αρκετά φοκλόρ νότα.
-
Ο @jonkyr έχει ένα δίκιο με την κλίση, το παρατήρησα όταν καθόμουν τέρμα πίσω στη σκιά μιας και πήγα νωρίς.
-
Πολύ δυνατό (και diverse) κοινό.
-
Χάλια τα support #sorrynotsorry
Από τις καλύτερες συναυλίες πέρυσι οι Offspring,
από τις καλύτερες φέτος οι Green Day,
well, punk’s not dead huh?