Greetingz!

Newbie εδώ!είπα να πω ένα “γειααα”
Γεια λοιπόν have fun και τα τοιαύτα!Πολύ τζάμι το forum:D

χαιρετώ σε :smiley:

καλα Posts :wink:

Γουελκαμ!!!:smiley: :smiley:
Πες μας τι ακους… 8) :-k

Wellcome Vampiria!! :slight_smile:
(εισαι συμπολιτισσα κατα καποιο τροπο αφου εγω σπουδαζω λαμια στο τει )

χελοοοο καλη διαμονη :slight_smile:

Thanx guyzzz!
Chili:Ακούω κατά βάση metal!Είναι αυτό που λέμε metal να ναι κ ο,τι να ναι :stuck_out_tongue: Οχι νταξει για να πω την αλήθεια έχω μια λατρεία σε gothic,doom με black και death προεκτάσεις…Δν πάω πολύ power και epic!
Πολυαγαπημένα bandz Moonspell,Katatonia,Satyricon και Deine Lakaien,Cinema Strange που είναι λίγο άσχετα με όλα τα υπολοιπα XD

Vampiria? Τυχαινει να εισαι στο metalheads.gr forum? :stuck_out_tongue:

Καλα ποστς και γουελκαμ και απο μενα :smiley:

Kαλωσήρθες και καλά ποστ:wink:

Καλως ηρθες ρε πατριδα, ο πατερας μου ειναι απο ενα χωριο κοντα στη Λαμια , το ενδοξο Λυχνο αν εχεις ακουστα!! :stuck_out_tongue:

Καλα ποστς! :smiley:

Zητούνι ολέ…:stuck_out_tongue:

Welcome Vampiria και καλά post…:slight_smile:

*Faceless_Rania:όχι καλέ δεν είμαι!συνωνυμία :stuck_out_tongue:
Fenia:δυστυχώς δεν το ξέρω!XD
Thanx everyone :smiley:

να το μάθεις τότε.

Ιστορικό γεγονός 1: Στην σκία του τεράστιου και υπεραιωνόβιου πλάτανου που υπάρχει στο Λυχνό, έκανε την πρώτη συγκέντρωση ο Άρης Βελουχιώτης (εκείνο το άγαλμα που υπάρχει στην πλατεία Λαού) με το συνάφι του!

Ιστορικό γεγονός 2: στον ίδιο πλάτανο, τα νεώτερα χρόνια κατά τον Αύγουστο γίνονται τρελές κραιπάλες.

:smiley:

Τώρα ή εγώ είμαι πολύ άσχετη από ιστορία,ή εσύ διαβάζεις μανιωδώς την ιστορική εξέλιξη της Λαμίας ή από κάπου κρυφοκοίταξες (γκουχ γκουχ:p )
Όπως και να χει ντροπή μου που δν γνωρίζω το μέρος όπου διεξάγονται Αυγουστιάτικες κραιπάλες :stuck_out_tongue:

Vampiria λέγεται και ένα συγκρότημα!Δεν είναι κακοί…:stuck_out_tongue:
Καλώς ήρθες και εσύ και Λαμία rules!!:smiley:

απλώς τυχαίνει να είμαι και εγώ από εκεί. Καλά, δεν μου προξενεί καμμία εντύπωση που δεν το ξέρεις μιας και είναι πολύ μικρό χωρίο, στα ορεινά. Κουβέντα να γίνεται απλώς κ έτσι.

nephelieδν το γνώριζα αυτο!όπως και να χει το “Vampiria” είναι τραγούδι απ’το Wolfheart των Moonspell,το αγαπημένο μου ever την ακρίβεια:D
panagiotis
πάντως για να πω την αλήθεια μου δν περίμενα να κατάγονται τόσα άτομα από εδώ!Α ρε Λαμία,μητερα των metalheads:lol: :stuck_out_tongue: τι είδους κραιπάλες γίνονται τον Αύγουστο λοιπον?

Welcome και απο μενα:)