Slipknot ?
Κοιτα, υπαρχουν μπαντες οπως οι Μαστοντον πχ που θα πανε πολυ ψηλα… Αλλα, δεν νομιζω οτι θα φτασουν το επιπεδο των '80s… Μπορει να κανω λαθος, η γνωμη μου ειναι αυτη… Ισως παιζει ρολο και η εποχη, δεν ξερω…
Υποννοεις οτι οι σλιπνοτ ειναι οι νεοι μεταλλικα? :-k
Aν συνεχίσουν όπως τώρα ναί. Έτσι πιστεύω. Το τονίζω όμως το να συνεχίσουν όπως τώρα.
Γιατι νομιζω πως η Slipknot ειναι πετυχημενοι μονο στην Αμερικη?
Δεν μιλάω εμπορικά. Την εμπορική πλευρά δεν την λαμβάνω ποτέ υπ`όψιν.
Ενα συγκροτημα εμπορικα κρινεται ομως… Και δεν εννοω μονο τις πωλησεις των δισκων, αλλα και τις περιοδειες…
To 60% (ειλικρινο ποσοστο) των παιδιων της ηλικιας μου ακουει σλιπνοτ…
Παντως και μονο οσων αφορα την συμπεριφορα δεν πιστευω οτι μπορουν να φτασουν μπαντες οπως οι μεταλλικα…παλιοτερα ηταν διαφορετικα τα πραγματα, ο κοσμος εκτιμουσε μια μπαντα οταν του δημιουργουσε καποια συναισθηματα απο αποψη μουσικης και συμπεριφορας…πλεον, οι νεοι (γιατι το μελλον μιας μπαντας κυριως απο αυτους εξαρταται) κρινουν μια μπαντα απτην ποζερια και απο την μαγκια…η μουσικη εχει χαθει και αυτα που πουλανε ειναι πλεον ενα τσιρκο με μουσικη υποκρουση…
Γι αυτο οι σλιπνοτ δεν θα φτασουν ποτε τους μεταλλικα…ισως να τους φτασουν σε εμπορικοτητα, αλλα οχι σε ποιοτητα.
Hmmm που μένεις είπαμε;;;:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
Δηλαδή οι Green Day π.χ. είναι καλύτεροι των Candlemass ?
Δηλαδή ο Αlice Cooper ή ο King Diamond δεν έχουν ποιότητα ?
Στο τομεα τους οι Candlemass πουλανε ομως…
Οι Alice Cooper και King Diamond ειναι θεατρο με μουσικη υποκρουση, οχι τσιρκο
προσωπικα δεν ακουω κινγκ νταιαμοντ αλλα τον αναγνωριζω εστω και λιγο μονο και μονο γιατι δεν τον εχω ψαξει τοσο ωστε να εχω κριτηρια για να τον βρισω…δεν γινεται να χουν αδικο τοσοι που τον ακουνε (και ακουνε και την ιδια μουσικη με μενα βεβαια)
Τους σλιπνοτ τους εχω ψαξει να πω την αληθεια και εχουν καποια αξιολογα τραγουδια. Η επιτυχια τους παρολα αυτα οφειλεται μονο και μονο σ αυτο που ονομαζω εγω “τσιρκο”. Ισως εσυ να τους ακους επειδη σου αρεσουν, δεν παω κοντρα σε αυτο, αλλα ξερω παιδια που ακουνε κιαμο και σλιπνοτ μαζι… Αυτο θελω να τονισω…Και με τους μεταλλικα κατι τετοιο γινεται στο σχολειο μου ας πουμε αυτη την εποχη. Μετα απτην συναυλια, στην οποια πολλοι απτο σχολειο μου παρευρεθηκαν εχει αρχισει να γινεται χαμος γιατι ηταν ολων η πρωτη συναυλια και μιλανε γι αυτη και ακουγοντας αυτα οι υπολοιποι στο σχολειο αρχισαν κι αυτοι να ακουνε μεταλλικα…Αυτοι που παρευρεθηκαν γουσταρων μεταλλικα, οι υπολοιποι ομως…:?: :!:
ΟΚ, ας πάρουμε τους ΘΕΟΥΣ Reverend Bizarre, Που δυστυχώς διέλυσαν γιατί αυτό ήθελαν να κάνουν μετά το τρίτο τους αλμπουμ και οι οποίοι είναι τα τέκνα των Black Sabbath(και δεν ξέρω άλλο γκρουπ που να γράφει 25λεπτα κομμάτια και να μην βαριέσαι πουθενά) . Δεν πουλάνε τίποτα. Αυτό τους μειώνει? Η οι Orange Goblin που αναγκάζονται να κάνουν τους νταλικέρηδες για να ζήσουν.
Μα και η σκηνική παρουσία των Slipknot είναι άκρως ταιριαστή με την μουσική τους. Και το ξαναλέω, εγώ το τελευταίο πράγμα που κοιτάω σε μία μπάντα είναι η εμπορική επιτυχία τους. ¶λλωστε μόνο τα πράγματα που συνδυάζουν τόσο επιτυχημένα οι Slipknot για`μενα τους ανεβάζουν στα υψηλότερα σκαλιά.
εγω παντος στο τελευταιο live του Alice το αντιθετο μου εδωσε να καταλαβω . και χαρικα πολυ γι αυτο.8)
Μηπως χτυπαει και το κουδουνακι τρεις φορες πριν αρχισει η παρασταση?#-o :lol: :lol:
Κι εσυ εισαι θεατρο χωρις μουσικη υποκρουση. :lol:
ειστε χαζουλιδες. στο κατω κατω ουτε με κουπερ ειμαι πορωμενος ουτε με νταιαμοντ, αρα…
ο κουπερ, ο νταιαμοντ και οι σλιπνοτ ειναι τσιρκο με μουσικη υποκρουση
Δεν αξιζεις να εχεις avatar τον Jason…
“Χαζουλιδες”…
Σαν αδερφη μιλας…
Για πλακα το λεω ρε…
αντρα :lol:
Ε καλα τωρα…
Sorry για το off topic…