Πιο "αλητικο" group

Οι maiden την περιοδο 1979-81!!!

ειμαι αναμεσα σε Motörhead και Sex Pistols, αλλα παρ’οτι ειμαι punk εκτος απο μεταλας, ψηφισα Motörhead λογο LEMMY!!!
οποτε:

Motörhead
Sex Pistols
Mötley Crue
AC/DC (Bon Scott era)
Guns N Roses

αυτα ειναι πιστευω τα 5 πιο καφρικα και αλλητικα γκρουπ

Motorhead.Πιο αλητεία από τον θείο Lemmy δεν υπάρχει.Αν και Guns N Roses με Motley είναι αρκετά κοντά. :smiley:

Οοοοσο και αν γουσταρω τους Motorhead θεωρω οτι οι Stones παιζουν απο τα 60’s χωρις αντιπαλο…Μπορει καποιοι να θεωρουν τη μουσικη τους φλωρικη(οχι εγω παντως:p) αλλα απο αποψη αλητειας,καταχρησεων κλπ κλπ νομιζω ειναι πολυ μπροστα8)

Κανένας! Αυτοί εδώ οι κύριοι ήταν αλήτες όμως… ;D ;D

rolling stones

οι τυποι εχουν βγαλει dvd που δειχνει λαο να γαμιεται μεσα στο αεροπλανο τους κ να βαραει πρεζα 8O

aerosmith

το οτι οι tyler/perry εχουν το παρατσουκλι toxic twins ειναι εμμεσος φορος τιμης στα ναρκωτικα που πινανε (toxic) σε ρυθμους που θυμιζαν το διδυμο jagger/richards(οι glimmer twins)

gnr

αφου δεν πεθανε κανεις τους απο πρεζα/αλκοολ παλι καλα

συν οτι εχουν βγαλει ισως τον πιο αλητικο ροκ δισκο της τελευταιας 25ετιας το appetite

μιας κ ανεφερα το appetite,οσοι θελετε ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ VINYL RIP που θα σας παρει το κεφαλι , pm me 8)

κ βγαλτε τους ποζεραδες τους πιστολς και βαλτε μεσα τους motley crue (αλλα παλικαρια αυτα,οποιος εχει διαβασει την βιογραφια τους the dirt καταλαβαινει…)

Πιο “αλητικο” ή πιο “μαστουρικο” γκρουπ λεει εκει πανω;;;

[SIZE=“4”]MOTORHEAD[/SIZE]

:metal::rockon::):!:

αυτο ακριβως!!!

GG ALLIN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Aυτός κλειδώνει το τόπικ για πλάκα.

Μotley crue

ετσι ρε redrum!!!τι να μας πουνε κατι motley,guns κλπ,εκατομυριουχοι που σπανε πλακα:lol::lol:και εγω με δισεκατομυρια στη τσεπη και ροκσταριλικι,γινομαι αληταμπουρας:lol::lol:

επισης συμπληρωνω dead boys

καλά dead boys respect!

να μην ξεχνάμε όμως και τον προσφάτως αδικοχαμένο μεγάλο και ανεπανάληπτο ροκ ν ρολλά, Lux Interior των Cramps

αλλη μορφαρα!!!+10000:thumbup:

DEAD BOYS. Πόσο Respect?!?!
+10000

Τι θυμίθικα…
Jello Biafra … Dead Kennedys … Παλικάρια!!! Αλητείααααα…!!!

http://www.youtube.com/watch?v=t1TGUv33DUY :wink:

Αlabama Thunderpussy το μοναδικό συγκρότημα με τις πιο αλήτικες μούρες

Είναι τρομέροι τυπάδες…

SEX PISTOLS

Angelic Upstarts