Οι maiden την περιοδο 1979-81!!!
ειμαι αναμεσα σε Motörhead και Sex Pistols, αλλα παρ’οτι ειμαι punk εκτος απο μεταλας, ψηφισα Motörhead λογο LEMMY!!!
οποτε:
Motörhead
Sex Pistols
Mötley Crue
AC/DC (Bon Scott era)
Guns N Roses
αυτα ειναι πιστευω τα 5 πιο καφρικα και αλλητικα γκρουπ
Motorhead.Πιο αλητεία από τον θείο Lemmy δεν υπάρχει.Αν και Guns N Roses με Motley είναι αρκετά κοντά.
Οοοοσο και αν γουσταρω τους Motorhead θεωρω οτι οι Stones παιζουν απο τα 60’s χωρις αντιπαλο…Μπορει καποιοι να θεωρουν τη μουσικη τους φλωρικη(οχι εγω παντως:p) αλλα απο αποψη αλητειας,καταχρησεων κλπ κλπ νομιζω ειναι πολυ μπροστα8)
Κανένας! Αυτοί εδώ οι κύριοι ήταν αλήτες όμως… ;D ;D
rolling stones
οι τυποι εχουν βγαλει dvd που δειχνει λαο να γαμιεται μεσα στο αεροπλανο τους κ να βαραει πρεζα 8O
aerosmith
το οτι οι tyler/perry εχουν το παρατσουκλι toxic twins ειναι εμμεσος φορος τιμης στα ναρκωτικα που πινανε (toxic) σε ρυθμους που θυμιζαν το διδυμο jagger/richards(οι glimmer twins)
gnr
αφου δεν πεθανε κανεις τους απο πρεζα/αλκοολ παλι καλα
συν οτι εχουν βγαλει ισως τον πιο αλητικο ροκ δισκο της τελευταιας 25ετιας το appetite
μιας κ ανεφερα το appetite,οσοι θελετε ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ VINYL RIP που θα σας παρει το κεφαλι , pm me 8)
κ βγαλτε τους ποζεραδες τους πιστολς και βαλτε μεσα τους motley crue (αλλα παλικαρια αυτα,οποιος εχει διαβασει την βιογραφια τους the dirt καταλαβαινει…)
Πιο “αλητικο” ή πιο “μαστουρικο” γκρουπ λεει εκει πανω;;;
[SIZE=“4”]MOTORHEAD[/SIZE]
:rockon::):!:
αυτο ακριβως!!!
GG ALLIN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Aυτός κλειδώνει το τόπικ για πλάκα.
Μotley crue
ετσι ρε redrum!!!τι να μας πουνε κατι motley,guns κλπ,εκατομυριουχοι που σπανε πλακα:lol::lol:και εγω με δισεκατομυρια στη τσεπη και ροκσταριλικι,γινομαι αληταμπουρας:lol::lol:
επισης συμπληρωνω dead boys
καλά dead boys respect!
να μην ξεχνάμε όμως και τον προσφάτως αδικοχαμένο μεγάλο και ανεπανάληπτο ροκ ν ρολλά, Lux Interior των Cramps
αλλη μορφαρα!!!+10000:thumbup:
DEAD BOYS. Πόσο Respect?!?!
+10000
Τι θυμίθικα…
Jello Biafra … Dead Kennedys … Παλικάρια!!! Αλητείααααα…!!!
Αlabama Thunderpussy το μοναδικό συγκρότημα με τις πιο αλήτικες μούρες
Είναι τρομέροι τυπάδες…
Angelic Upstarts