ντάξ αυτά είναι. Οι πάνκιδες είναι αληταρία μόνο!! Δωστε
Θα ελεγα AC/DC και Motorhead με τον τροπο του το καθενα…
Dead Boys και ο υπερθεος Stiv Bators
GG allin
Johnny Thunders
Iggy Pop και Stooges
Lemmy …
stones ρε,τι guns.τους ειχε φερει ο μαστορακης επι χουντας και εχεσαν ολο το δωματιο κ καμακονανε γριες.ουτε ο λεμμυ ουτε ο αξλ θα γαμουσανε γιαγια.ε,ο τζαγκερ ο σαπιος το κανει συνειδητα
χαλαρα οι μελισσες
:lol::p:p
Hear the pounding army of the night
The call of metal summons us tonight.
And gather we on this site
To behold the power and the might.
We wear leather, we wear spikes, we rule the night.
τι μου θυμισες τωρα…
εχω φιλο που ειχε πεταξει εξω τον π@@@ο του στην ψυχρα σε γιαγια 90 ετων που την πηραμε οτοστοπ να την παμε λιγο παρακατω και της κανει ‘ελα γιαγια παρτον στο στομα’ :lol::lol::lol:
πηγε να παθει συγκοπη η κακομοιρα :lol:
αν δεν ημουν μπροστα δεν θα πιστευα οτι το ειχε κανει
αλλα ο τυπος ειναι τρελος κ ειναι μικ τζαγκερ διχως να ‘πινει’ αυτα που ‘επιναν’ οι stones τοτε
ον τοπικ
δειτε εδω αυτο στο 26ο λεπτο που μιλαει ο tyler απο τους aerosmith με την τυπιισα που εκανε το συγκεκριμενο ντοκιμαντερ
- did you make a lot of money ?
- millions. - where is it now ?
- it went up my nose , i must have snorted all of peru
χαχαχα τι παλικαρια :lol:
στο συγκεκριμενο ντοκιματερ μιλανε μεταξυ αλλων
ozzy
lemmy
tyler/perry (aerosmith)
dave mustaine (megadeth)
alice cooper
paul stanley (kiss)
προσπαθησα να γελασω με τον φιλο σου αλλα δεν τα καταφερα!
τελικά προχώρησε; γιατί αν δεν προχώρησε, τρώει την σκόνη φίλου μου. Σε χρονικό διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, η παραμονή του σε γνωστή ιαματική λουτρόπολη ( = του ΚΑΠΗ το κάγκελο ), τον έκανε να βγάλει τα λεφτά για την αγορα καινούριου αυτοκινήτου. Δεν περιμένω κανέναν να το πιστέψει, ούτε και εγώ θα το πίστευα να σου πω την αλήθεια αν το διάβαζα έτσι σε ένα φόρουμ, αλλά είναι αλήθεια.
badass
δεν καταλαβες καλα my friend
εν αντιθεση με τον δικο σου,που την επεφτε προφανως σε γριες που θελαν τσαπου για να βγαλει και τα φραγκα του
ο δικος μου την επεσε ξεκαρφωτα και καμικαζι μεσα στο αμαξι του
αρα ειναι πιο καμμενος απο τον δικο σου
ο δικος σου φιλος ειναι γλιτσας ζιγκολο
ο δικος μου φιλος ειναι απλα μουρλος
υποψιν,ο φιλος εχει φαει τρελα μωρα στο παρελθον (αρα δεν το εκανε απο αγαμιες η/και χρηματικο συμφερον)
ρε μια χαρά κατάλαβα. και δεν συγκρίνω επίπεδα καψίματος, γιατί προφανώς ο δικός σου είναι ερασιτέχνης ( άρα ο ορίτζιναλ και ο σωστός ), ενώ ο δικός μου είναι απλώς ο επαγγελματίας ( ο πουλημένος, ο καρριερίστας ). Σε επίπεδο καφρίλας όμως, που εκεί ήταν το πόιντ μου, είναι πιο μπροστά ο δικός μου.
εχουμε βγει δραματικα οφφ τοπικ ε. χαχα
Οχι μονο δεν μου φαινεται αστειο ή μαγκια αυτο που εκανε ο φιλος σου, αλλα τραγικο και γλοιωδες… Αν ημουν στην θεση σου (ακομα και να ηταν κολλητος μου) θα τον ειχα κραξει και αν το επαιζε και μαγκια θα τον ειχα κανει τουλουμι στο ξυλο… Μαγκιες κανουμε στους ισοδυναμους και σε αντρες, οχι σε γυναικες και ειδικα γιαγιαδες. ΤΕΛΟΣ…