Δεν γίνεται από αυτό το δημοφήμισμα να λείπουν οι Νirvana.
Motorhead και αμεσως μετα με μικρη διαφορα οι AC/DC.
μετά από αυτό η επιλογή oasis έχει αρχίσει να φαντάζει πολύ ταιριαστή… τώρα σοβαρά??
Ουτε γω δεν τα λεω αυτα… :lol:
Εντιτ:Ουτε καν η Ελενη…
Ουτε γω δεν τα λεω αυτα… :lol:
Εντιτ:Ουτε καν η Ελενη… :P[/quote]
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
εντάξει,εγώ ψήφισα motleys (άλλο) αλλά για όνομα,και οι acdc και οι motorhead είναι αλήτικα group,πραγματικά…
επίσης είναι και οι HIM
Motley Crue,fysika!Kai na min ksexname tous “daskalous” New York Dolls
Sex Pistols φυσικά. Μάζεψαν κάποιοι έξυπνοι κάτι άμουσους αλήτες, έβγαλαν πολλά φράγκα και εκνεύρισαν και τον Neil Young… Οι παλιοαλήτες…
οχι ρε. σιγα το αλητοσυγκροτημα…
Απ’αυτα κανενα δεν ειναι αρκετα τρανταχτο για αλητικο.Επρεπε να βαζατε και Black Sabbath.Τοτε θα το ψηφιζα γιατι ειχαν μεσα Ozzy που για ενα διαστημα δεν εβλεπε μπροστα του απο τη μαστουρα.
Αποριας αξιο που λειπουν οι Nirvana.
μα για αυτό το λόγο υπάρχει η επιλογή “άλλο”
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τότε από Aerosmith & Rolling Stones. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι συνδέετε την αλητεία με την μαστούρα. Δηλαδή όσοι παίρνουν ναρκωτικά είναι αλήτες και οι υπόλοιποι όχι?
MOTLEY CRUE… οι υπόλοιποι ήταν του νηπιαγωγείου μπροστά σε αυτούς…
μετά από αυτό η επιλογή oasis έχει αρχίσει να φαντάζει πολύ ταιριαστή… τώρα σοβαρά??[/quote]
Δεν τους έχεις ψάξει και πολύ τους Nirvana, ε;
μετά από αυτό η επιλογή oasis έχει αρχίσει να φαντάζει πολύ ταιριαστή… τώρα σοβαρά??[/quote]
Δεν τους έχεις ψάξει και πολύ τους Nirvana, ε;[/quote]
να’ξερες τι είπες τώρα!!
θες να μου πεις που το στηρίζεις?(οτι είναι αλητικό γκρουπ…)
Δεν τους έχεις ψάξει και πολύ τους Nirvana, ε;[/quote]
να’ξερες τι είπες τώρα!!
θες να μου πεις που το στηρίζεις?(οτι είναι αλητικό γκρουπ…)[/quote]
Oυπς! Τώρα είδα την υπογραφή σου… :oops: :oops:
Τι εννοείς που το στηρίζω. Μα ο Κοbain και η παρέα του είναι ο ορισμός της αλητείας…
Check this: http://www.youtube.com/watch?v=yNj3LpxzrAo
δεν πολυσυμφωνώ για να είμαι ειλικρινής (σε σύγκριση με άλλα συγκροτήματα δηλαδή…γιατί αν το καλοσκεφτείς η ίδια η ροκ είναι ο ορισμός της αλητείας)αλλά είσαι κερτικός γι’αυτό σε πάμε…
ααα… με το συγκεκριμένο βιντεάκι έχω περάσει πολλά καμένα βράδυα…
ειχα διαβασει καπου για εναν διαγωνισμο καφριλας που ειχε κανει ο Ozzy με τους Motley Crue μιας και βρισκοντουσαν στο ιδιο ξενοδοχειο σε μια τουρνε και ειχαν φτασει σε μια φαση που σνιφαραν ο,τι εβρισκαν μπροστα τους και σνιφαρε ο καθενας τα κατουρα του αλλα ο Ozzy ο πολυμηχανος σνιφαρε και των αλλων τα ουρα και ετσι κερδισε μιας και οι αλλοι σιχαθηκαν και παρεδωσαν τα οπλα.
Ναι, δεν έχεις άδικο. Και εσύ για την ηλικία σου πάντως είσαι σε καλό δρόμο…