δεν πολυσυμφωνώ για να είμαι ειλικρινής (σε σύγκριση με άλλα συγκροτήματα δηλαδή…γιατί αν το καλοσκεφτείς η ίδια η ροκ είναι ο ορισμός της αλητείας)αλλά είσαι κερτικός γι’αυτό σε πάμε…
ααα… με το συγκεκριμένο βιντεάκι έχω περάσει πολλά καμένα βράδυα…[/quote]
Θελω να το διαβασω αυτο το βιβλιο, ξερεις που μπορω να το βρω και ποσο κανει :?:[/quote]Pragmatika katapliktiko vivlio! Tha diaskedaseis poly diavazontas to! Katarxas mono sta Agglika pou polloi borei na min exoun kalh sxesh alla gia osous exoun einai kalytera giati exei authentikous dialogous xwris na xanetai kati stin metafrash.
Try here:www.amazon.co.uk www.play.com
χα…χα… ναι το έχω διαβάσει το The dirt και σε ορισμένες φάσεις πραγματικά σοκάρει!! Φοβερό βιβλίο και τώρα μάλιστα γυρίζεται η αντίστοιχη ταινία…
Μπορεί να το βρει κανείς εύκολα στο play.com ή στο amazon, μάλιστα το είχαν και προσφορά πριν λίγο καιρό… Αξίζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς…
Όσο για την φάση με τον Ozzy, ρούφαγαν …μερμήγκια!!!
:!: :!: :!:
Γενικά πάντως τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει (στο εξωτερικό κατά βάση) πολύ καλές βιογραφίες σχημάτων όπως αυτές του Martin Popoff για τους RAINBOW, UFO και BLACK SABBATH …
Πολύ καλό και το βιβλίο για τους METALLICA που βγήκε και στα Ελληνικά…
+fwnw…apla enas original tsoglanaras…k meta pane oi pistols…ma na paizoun twra god save the queen dipla apo th vasilisa sto jubilee day!ade na dw poios allos tha to ekane giati den einai mono ti kanane…auto pou metraei einai se poion pou k pote ekanan oti ekanan…authentikh anarxia guys…