Groups με γυναίκα στα φωνητικά

Μην μας παρεξηγεις Ηλια. Ειμαστε λιγο γεροπαραξενοι… Για να επιστρεψουμε στο θεμα, παιδια για μενα η Tarja ειναι η συγχρονη θεα του Metal. Αν και λογω ηλικιας, προτιμω περισσοτερο τις παλιες. Ξερετε Joan Jett, Sass Jordan, Lita Ford… Runnaways kκι ετσι… Μην παμε και στην Janis Joplin, γιατι υποψιαζομαι οτι θα μου βγαλετε συνταξη, λογω γηρατος…

Καλά μιλάμε για γυναικεία φωνητικά σε συγκρότημα και δεν έχουμε αναφέρει τον Halford…την θεά ή έστω τον Mercury???

Eισαι πολύ κακός . Θέλω να το ξέρεις … για αυτό στό λέω … :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλά ο Mercury (παρότι είναι από τους κορυφαίους του είδους, ειλικρινά) είναι γνωστό πως ήταν πισωγλέντης. Για τον Halford απλώς κάτι έχει πάρει το αυτί μου αλλά δεν το πιστεύω. Δεν είναι όμως το θέμα μας αυτό. Ας μη δημιουργήσουμε αντιπαραθέσεις τώρα.

Hλια οφειλω να σε πληροφορησω οτι το εχει δηλωσει δημοσια και επισημα οτι ο ηλιος καιει και για τον Halford.

Οσο για τον Mercury … μπορει να ηταν η θεια σισσυ αλλα ειχε θεικη φωνη … ποιος ξερει γιατι , μαλλον απο τις γαργαρες . Τεσπα ( Up_The_Irons με κολλησες και μενα … σαν δεν ντρεπεσαι αλητη) :wink:

Ειχε πριν κατι μηνες στο Metal Hammer νομιζω, μια φοβερη συνεντευξη του PAUL DIANNO, στην οποια αναφεροταν στην επιστροφη HALFORD στους PRIEST…

Βασικά ο Freddie είναι θεός…Έβγαζε όλη του την ψυχή!!! R.I.P :twisted:

Δεν είπα οτι ο Freddie ήταν κακός(ανώμαλος είμαι?),αλλά το οτι ήταν gay,ήταν.Ήταν από τους καλύτερους τραγουδιστές και μουσικούς που έχουν βγει.Αν ήταν straight μπορεί να ήταν ακόμα μαζί μας(από που να κόλλησε άραγε AIDS?)
Όσο για τον Halford, χωρίς να με πορώνει, έχει από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές(αυτός και ο King Diamond).Το είχε δηλώσει στο MTV οτι ήταν ομοφυλόφιλος το 98 πριν βγει το CD των Two

Eισαι πολύ κακός . Θέλω να το ξέρεις … για αυτό στό λέω … :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Για σενα ειπα οτι εισαι κακος , που χτυπησες αυτο το σημειο … :wink:
Πλακα εκανα οκ ? :lol:

Σιγα μωρέ, έχω ακούσει και χειρότερα.Άλλωστε είμαι,δεν είμαι?

Βασικα , εκτος απο τα συγκροτηματα που αναφερατε υπαρχουν και οι Tristania , εχουν , αν δεν κανω λαθος , μια κοπελα στη φωνη κανονικα και αλλον ενα για τα ‘‘βρωμικα’’ φωνητικα και αλλον ενα για τα ‘‘καθαρα’’ φωνητικα .? Μαλλον…

Nαι βασικά το ίδιο άτομο κάνει τα κάφρικα και τα καθαρά…Και αυτός έχει τους SIRENIA που έχουν και εκεί μια κοπελιά αλλά δεν κάνει οπερατικά φωνητικά!!Αλλά μαμάνε!!! :twisted:

romeo’s daughter…den iparxoun pia an den kano lathos alla iperoxoi!ke i kyria pou tragoudaei ine ke fantasiosi tou angel,xronia tora… :smiley:

The Donnas :twisted:

http://www.thedonnas.com

akouste LAOS,WITNESS,SARAYA,ROMEO’S DAUGHTER,ALISSON

1.EVANESCENCE
2.NIGHTWISH
3.LACUNA COIL

[b]ΘΕΕΣ[/b]

Suzy Quatro! :lol:

KARLOTTA

Εγώ είμαι της παλιάς σχολής!!! JOAN JETT, LITA, HEART, SASS JORDAN, ALANNAH MYLES κι έτσι…

Από τις καινούριες NIGHTWISH (δεν θέλω σχόλια), WITHIN TEMPTATION, THE GATHERING, LACUNA COIL, (MARK FREE), άντε και EVANESCENCE (στούντιο)!!!

Danna International και Army Of Lovers. Πύραυλος!!!