καλα αυτος δεν ειναι … ο τραγουδιστης των paradise lost ? και αυτος αδερφη ειναι ? ευτυχως που υπαρχω και εγω… !!! και συντηρω το ανθρωπινο ειδος . συντηρουσα δηλαδη , πριν με χωρισει η γυναικα μου.
Αδερφη ο Holmes; Στειλτον στην γυναικα του τον κυριο…
Κι αυτος αδερφη ειναι;
αφου μιλαμε για γυναικεια φωνητικα η κυρια κατω απο την ICE_QUEEN συνδυαζει κατι πολυ σπανιο… Απο ΦΩΝΗ, ΦΩΝΗΗΗΗ και απο M…I, M…A Sorry.
e an koitaksei kaneis katw apo tin ice queen to epomeno einai to diko sou kai apeikonizei ton paradise lost .
kai me to ftoxo mou to mialo leo … twra … kai aftos ?
ΟΥΣΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μου την εφερες… Πλακα πλακα οι Αγγλοι λες και το εχουν στο κουτελο τους ρε…
Ο Holmes μαμεί…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Παντρεμενος με παιδια ειναι ο κυριος…
Τωρα πως εγινε σε ενοτητα που λεει Groups με γυναικεια φωνητικα να αναφερωμαστε στο τραγουδιστη των paradise lost …
Yποπτο , πολυ Υποπτο
Protimw thn Christina Scabbia
Anneke van Giersbengen
(Το ότι έμαθα το όνομά της, δείχνει πόσο ερωτευμένος είμαι)
UnHoLyMaRtYr ανελαβε τον κυριο, γιατι πολυ μας την λεει για τον HOLMES
Απλά είναι gay, και πονάει που δε μπορεί να έχει τον Nick στην αγκαλιά του
Gothiiiiiiccccc ρεεεεεε σαν gay τραγουδαει
Δεν ειναι gay ο Ανδρεας ρε… Kρυφοποζερι ειναι ο ανθρωπος, σαν κι εμενα… Αν και κατα βαθος και ο HOLMES ποζερι ειναι… Ειδες μαλλι που ειχε στην τελευταια συναυλια στο GAGARIN; Πολυ ΛΑΚΗΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Σε Ευχαριστω για την υποστηριξη ρε Τέλη , Στο χρωστάω …!!!
Τρια διπιττα με κεμπαπ, μονο ντοματα πατατες και μια COCA COLA LIGHT γιατι κανω και διαιτα. Θα με διωξει η γυναικα μου και μετα θ’ ακουω συνεχως μπαλαντες για να την ξεπερασω…
Ok φτάνει, αρκετά εκτός θέματος βγήκαμε ΠΑΛΙ.
Τουλάχιστον ας το περιορίζετε σε ένα βαθμό, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι δυστυχώς θα αρχίσουν να κλειδώνονται τα θέματα με το που “παραστρατούν”.
Ουπς … μας πηραν χαμπαρι …
[b]L A N A LANE [/b]