Guitar pro 6

Κυκλοφορησε το 6ο guitar pro αναβαθμισμενο αλλα εμενα δεν μου ανηγει τα παλια αρχεια εχει κανενας καμια ιδεα?

Εχει καμια σημαντικη διαφορα απο το 5??

Προς Το Original Post:

Το συγκεκριμενο προβλημα που εχεις εχει αναφερθει και αλλες φορες στο παρελθον, αλλα για θεμα λυσης δεν εχω βρει κατι προς το παρων. Εγω που το ετρεξα απο το δικο μου PC τα ανοιγε κανονικα, μονο που κατι κομματια που ειχα γραψει ειχαν αλλαξει ως προς το θεμα των εντασεων, δηλαδη π.χ. τα ντραμς ηταν στο 2/16 ενω ι κιθαρα στο 5/16 ενω στο GP5 τα ειχα βαλει ολα στο 14/16. Τωρα για λυση στο προβλημα σου δυστυχως δεν μπορω να προτεινω κατι, μιας και εψαξα αλλα δεν υπαρχει τιποτα, ακομα και στην σελιδα της Arobas.Αν βρω κατι θα ποσταρω.

Διαφορες GP6 με GP5:

Το GP6 ειναι αρκετα διαφορετικο απο το GP5 σε ενα και μονο σημειο κατα την γνωμη μου, τους ηχους, a.k.a. soundbanks.Και με την εγκατασταση καταλαβαινεις οτι δωσανε πολλη βαση στο συγκεκριμενο θεμα. Ανεβασανε ενα επιπεδο παραπανω το RSE και κανανε την προσομοιωση των οργανων ακομα καλυτερη. Επισης, εχει μια επιλογη με την οποια μπορεις να διαλεγεις και να συνδεεις διαφορα πεταλια για εφε και ειδη ενισχυτων με μεγαλη επιλογη τροποποιησης για να πετυχεις ακριβως τον ηχο που θες οταν γραφεις ενα κομματι.

Σε μια λιγοτερο σημαντικη αλλαγη, εχει αλλαξει παρα πολυ το Interface του προγραμματος, αλλα δεν νομιζω οτι αυτος ειναι σημαντικος λογος για καποιον ωστε να αλλαξει απο το 5 στο 6.

Bottom Line:

Οσοι χρησιμοποιειτε το Guitar Pro μονο για αναπαραγωγη ταμπλατουρων που βρισκετε στο internet, τοτε θα προτεινα να μεινετε με το 5, τουλαχιστον μεχρι να διευθετηθει το θεμα με τα αρχεια του 5 που δεν ανοιγουν, η με τις εντασεις που χρειαζονται ρυθμιση.

Αν βεβαια γραφετε τραγουδια στο GP, τοτε το 6 ειναι ενα καλο εργαλειο. Δυστυχως βεβαια, σε οποια κατηγορια χρηστη και αν ανηκετε, το GP6 πιστευω πως ειναι αρκετα απαιτητικο απο θεμα hardware.

Ταπεινη μου γνωμη
, ανηκωντας και στις 2 κατηγοριες χρηστη αφου ειχα αρχισει να γραφω τραγουδια στο GP5 τα οποια οντως ανοιγαν στο 6, ΜΗΝ κατεβασετε το 6. Εγω το εβαλα, το σιχαθηκα, και ξαναεβαλα το 5. Δεν πιστευω πως αξιζει το upgrade.

ρε παιδιά,που αντιμετωπίσατε πρόβλημα με παλιές ταμπλατούρες?μέχρι στιγμής όλα λειτουργούν μια χαρά.λίγο εχω μπερδευτεί,δεν μπορώ μια ακουστική κιθάρα να την κάνω να ακούγεται με παραμόρφωση όπως στο gp5 αλλά θα βρεθεί!!
πιστεύω πως όλα ειναι θέμα συνήθειας.σε μερικά κομμάτια,με χτυπάει το αυτί,το νεο rse.(πχ meshuggah - bleed).δεν εχω παρατηρήσει να χει μεγαλυτερες απαιτήσεις απο το gp5 αλλα φαίνεται πιο βαρύ.
για τους απλούς χρήστες,δε το προτείνω.μια χαρά κάνει την δουλειά του το gp5

υπάρχει κάπου να το κατεβάσω αλλα όχι στη trial version του;

Λοιπόν παιδιά επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με το Guitar pro 6 και είχα 200.00 gp αρχέια και άλλα τόσα midi και δεν μου τα άνοιγε. Έλεγε error loading κλπ
Κάπου έιχε πάρει το μάτι μου ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά και δεν τα διαβάζει. Έτσι πήγα σε όλους τους φακέλους από την αρ΄χη και βρήκα ότι είχα το φάκελο στα ελληνικά. Έκανα μετονομασία με λατινικούς χαρακτήρες και τα άνοιξε κανονικά. Το γαμώτο έιναι ότι και τα μίδι το ίδιο είναι και έχω πάνω από 3000 με ελληνικά ονόματα, άντε να τα φτιάξω αυτά :frowning:

το πουλαε το γκιταρ προι κανας Νακας στο κεντρο ? Και σε τι τιμη ?

Υπαρχει κανα σαιτ για κατεβασμα σχετικα καινουργιων τραγουδιων?Ολα ειναι συγκεκριμένα και παλια

Καλά, το καινούριο RSE είναι από άλλο πλανήτη, τρελά καλύτερο από το 5. Το μόνο που με χάλασε είναι που άλλαξε η “νταμπλαντούρα” για τα drums και δεν μπορείς να τα γράφεις με νουμεράκια όπως στο 5… παίδεμα

λοιπον σημερα δοκιμασα το νεο GP…

οπως ειπε και ο αποπανω ο νεος ηχος ειναι απο αλλο πλανητη…μα το δια,πραγματικα σαν να εχεις βαλει το κανονικο δισκο να παιζει χωρις τα λογια…τα ντραμς ακουγονται τοσο απιστευτα που νομιζεις οτι τα ακους σε λαιβ…απλα προβλεπονται απειρες ωρες καψιματος

αν μπορω να βρω ενα αρνητικο ειναι πως τα bends της κιθαρας θα μπορουσαν να ναι καλυτερα σε ηχητικη αναπαρασταση και εντοπισα ενα προβληματακι με τα hi hat των drums σε μερικα τραγουδια…

μπορει βεβαια σε αυτο να φταει οτι τα ταμπς φτιαχτηκαν για GP5 και ο τροπος δημιουργιας ταμπλατουρας να χει αλλαξει ως ενα βαθμο…

τώρα που τα λες παοκτσή,έχω και εγώ να κάνω 2 παρατηρήσεις.
Παρόλο που σε πολλά θέματα ο ήχος βελτιώθηκες,ειδικά των drumms υπάρχουν μερικά σημεία τα οποία είναι επιεικώς άθλια…
δοκιμάστε να ακούσετε ενα thrash κομμάτι η ένα οποιοδήποτε κομμάτι, που η κιθάρα να παίζει την ίδια νότα σε 8 η ακόμα και 16.Αυτός ο ήχος είναι τόσο ενοχλητικός…
Επίσης τα slide στην κιθάρα είναι και αυτά ενοχλητικά.Τα παίζει τόσο αργά,που ένας πρωτάρης στην κιθάρα,τα παίζει καλύτερα.Βάζω να παίξει Pink Floyd - High Hopes και ξενερώνω την ζωή μου :stuck_out_tongue:
Ας ελπίσουμε στο 7,να βελτιωθούν αυτά…

Μπορει καποιος να μου στειλει κανα τορρεντ να το κατεβασω (την φουλ εκδοση( γιατι δεν την βρισκω πουθενα?:-s

δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξω από 6 σε 5. δεν θέλω να 'χω προβλήματα με τα αρχεία γιατί είναι πολύ πιθανόν να 'χω. όποιος θέλει να το κατεβάσει ας ψάξει σε κανένα τορρεντ σάιτ, piratebay.org ή τίποτα τέτοιο.

το κατέβασα κ εγώ,έχει περίπου 68000 τάμπς κ δεν μπορώ να ανοίξω ούτε ένα.άι σιχτίρ…

έχω κατεβάσει το νέο guitar pro αλλα το keygen δεν δουλεύει που κατέβασα.Επίσης τα keygen που βρήκα από απλό search στο google ήταν αναποτελεσματικά.Έχει κανείς keygen ή έστω serial numbers για το guitar pro 6;

Μα γιατι να γραψει κανεις με νουμερακια? στο 5 ειχε τον πινακα με τα κρουστα και τα παταγες αυτα κατευθειαν… στο 6 δεν θυμαμαι πως ειναι τα ντραμς αλλα το γεγονος οτι δεν εχει ταμπλατουρα παρα νοτες μονο με χαροποιει ιδιαιτερα :roll:

ενα πραγμα με χαλαει στο 6 και θελω τη γνωμη σας… καποια ταμπς εχουν κλειδωμενες τις εντασεις σε καποια τσανελς (οργανα) με αποτελεσμα να μην ακουγονται ολα λεβελεντ αλλα συχνα τα τυμπανα να ακουγονται πολυ αδυναμα…

κατεβασα το GP 6.0.7.

εχω κανει εγκατασταση κ ενεργοποιηση κανονικα αλλα κ εγω δεν εχω καθολου ηχο…

δεν εχω κανει εγκατασταση τα soundbanks.
παιζει ρολο?? :-k

Ψιλοέπος

Κανα λινκ να το κατεβασουμε κα εμεις ρε παιδια παιζει? Το ψαχνω καιρο τωρα αλλα δεν λειτουργει κανενα :frowning:

Υπάρχει κάποιος που έχει εγκαταστημένη την εκδοση για pc? χρειάζομαι κάτι