Guns And Roses VS Scorpions

That makes sense…! :wink: :wink: :wink:

Μπορεί το poll να είναι εντελώς άκυρο, (προσωπικά ψήφισα Scorpions) ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι Guns ποτέ δεν έβγαλαν κάτι μέτριο… Εμπορικά νομίζω ότι έχουν πουλήσει τριπλάσια από τους Scorpions, χωρίς να λέει κάτι αυτό (αφού είναι Αμερικανοί), ενώ η παρουσία τους επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της σκηνής…
Guns και Metallica ήταν εκείνοι που συνέχισαν να κρατούν το Metal στα charts, μετά την άνθηση του μελωδικού hard rock και εκπόρνευσαν κάθε συντηρητικό γαμοσπιτάκι της Αμερικής… Ακολούθως το πράγμα γαμήθηκε από κάτι κουλούς, (ξέρετε όλοι ποιους εννοώ), οι οποίοι κατ’ ουσία αντέγραψαν τις δύο συγκεκριμένες μπάντες, χωρίς να έχουν στο ελάχιστο το ταλέντο τους…
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη και απαιτώ να συμφωνήσετε…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:-k Σαν να ισακούστηκαν οι [-o< μου!!!

Υπάρχει σωτηρία τελικά και θα μείνω δίπλα σου να σε στηρίξω στην ολική επαναφορά!!
=D> =D> =D>

To “Spaghetti…” mipws? Wstoso nai megalo ergo oi Guns tous xalepous kairous alla:1. Emathan polla apo tous “pappoudes”,lol kai 2. itan se epoxh pou otidhpwte poly kalo tha eperne tin megisth prowthish kai 3. nai itan Amerikanoi
Oso gia tin “Epelash twn Koulwn” eprepe na epelthei h oristikh katastrofh gia na annagenithoume apo tis staxtes mas!!! :smiley:

Σύμφωνα με την ψηφοφρία οι GnR έχουν 49% και οι Scorpions 50%!! 8O To άλλο ένα που πήγε?

Μάλλον θα κάνει στρογγυλοποίηση.

To allo 1% einai ta lefka kai ta akyra… :lol: :lol:

=D> =D>

oloi akiro to apokaleite to topic alla peripu 90 minimata steilate, fainetai oti sas aresei na endiafereste me akira topic :–

Απ’τον Ιουλιο γραφεις, τωρα το καταλαβες; :roll:

Σύμφωνα με την ψηφοφρία οι GnR έχουν 49% και οι Scorpions 50%!! To άλλο ένα που πήγε?

Που 'σαι εσύ ρε Σωκρατάκο αγόρι μου και μας έλειψες τόσον καιρό!! :lol: :stuck_out_tongue:
Άντε και τσακωνόμασταν μόνοι μας!! Έλα να έχουμε και μία αφορμή!!! :lol: :lol: :wink:

ο…ε…ο !!! :lol: 8O

ο…ε…ο !!! :lol: 8O[/quote]
Χαχαχαα :lol: :lol: :lol:

ennoite re mages GNR…
asxeta me to ti kanei o axl simera…

xalara GNR

Ετσι ρε παιδια! Δυνατα GNR!!!

tora pou to ksanaskeftomai kai oi 2 ta idia sk-t@ einai

τορα που το ξανασκεφτομαι σωστα λεει ο τιτλας κατω απο το ονομα σου

Ti allo ektos apo kwnio pineis mazi me ton Swkrath??? :lol:

Ti allo ektos apo kwnio pineis mazi me ton Swkrath??? :lol:[/quote]
Χαχαχα… :lol: :lol: :lol: