Οι guns n' roses ανακοινωνουν νεα περιοδεια για το 2007

Όταν κάποτε κι εγώ (και πολύ άλλοι) προσπάθησα ψύχραιμα να γράψω τη γνώμη μου για μια συναυλία, εσύ το μόνο που ήξερες να κάνεις είναι να ειρωνεύεσαι και να μας “ανακοινώσεις” ότι δεν θα ξαναγράψεις στο rocking, γιατί το forum αποτελείται από ένα κάρο ανίδεους που δεν γουστάρουν τους Guns. Τοτε, δεν ήθελα να δυναμιτίσω την μέχρι εκείνη την ώρα έκρυθμη κατάσταση με 10 κολλημένους να με βρίζουν επειδή δεν μου άρεσε αυτό που είχα παρακολουθήσει…τώρα (κι επειδή είμαι κι εμπαθής τύπος) χαλαρά σε συχτιρίζω! Αλλά επειδή σέβομαι το συγκεκριμένο site και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό (και σε καμμία περίπτωση δεν σέβομαι εσένα και την “αυθεντία” σου στα μουσικά δρώμενα) δεν το κάνω…απλά…όποιος θέλει να σε βρει…ξέρει πού σε έχω γραμμένο!!:lol:
Άντε γειά σου τώρα…και μην ξανα-αθετήσεις το λόγο σου και μας στενοχωρήσεις!!

Εντάξει, δεν πιστεύω στα μάτια μου! 8O
Ρε Σπύρο; Που είσαι ρε; :drunk:

Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του απ’οσα εγραψες…

Το ιδιο “ωριμο” στυλακι ειχες και το καλοκαιρι οταν πηρα αποφαση να μην ξαναγραψω εδω μεσα οσο και αν σεβομαι ορισμενα ατομα.

Αλλα παντα θα υπαρχουν ατομα σαν και σενα οσο καποιοι δεν κανουν αυτα που πρεπει να κανουν.

Τι κάνεις ρε Κωστάκη?
Εδώ είμαι, σας παρακολουθώ μην νομίζεις (ως site περισσότερο κι όχι ως forum τόσο) και σήμερα που μπήκα να δω 2 - 3 πράγματα για τα τρελλά νέα που ακούγονται, έπεσα πάνω στη συμπάθειά μου και δεν κρατήθηκα!
Για να μη σκίζουμε το γαμωthread κι επειδή πρέπει να φύγω, επιφυλάσσομαι να ξαναεπικοινωνήσω και να κανονίσουμε “παρεάκι”!!
Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο!!
Άντε κι οι Deep Purple support στους Metallica!:lol: :lol:

…και πάντα θα υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα όσο κάποιοι δεν επιτρέπουν την ευθανασία!!

Τελικα εχεις δικιο. Η φυσικη βλακεια ειναι ανικητη. Παραιτουμαι γιατι δεν θα νικησω ποτε…

Είναι πια τόσο πολλά αυτά που έχουμε να χωρίσουμε βρε παιδιά και τσακωνόμαστε;
Και πέρυσι είχαμε καλές συναυλίες και φέτος έχουμε, γιατί να μην κοιτάξουμε να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται;

Welcome to both of you! :hippy: :rockon:

βασικα δεν το ηξερα αν και παντα το ειχα απορια…απο οτι φαινεται και ο axl και ο slash εχουν λερωμενη τη φωλια τους…δυσκολο το reunion λοιπον…:-k :-k

Ασχετο αλλα, εχει δει κανεις το live era 87-93 να μου πει μια γνωμη? Αξιζει να το δω?, εχω ακουσει οτι ειναι πορωση…:-k :-k :-k

#-o #-o #-o

[SIZE=“3”]Πού το έχεις ακούσει; :?
Δεν βλέπεται, ακούγεται μόνο!!!
Audio - cd είναι!!!
Δεν υπάρχει σε DVD!!![/SIZE]

#-o #-o #-o

Μου ειπε καποιος αν το εχω δει και αρα νομιζα οτι ειναι dvd!
Μα τι [SIZE=“5”]ΜΛΚΣ!!![/SIZE]

Λεω κι εγω…:lol: :lol: :lol:

Η μόνη σχέση που έχει το Live - Era (σαν τίτλος) με video, είναι κάποια videoclips που δημιουργήθηκαν για την προώθησή του! :wink:

Ναι. :?
Τέλοσπάντων, αξίζει να το ακούσεις.
:wink: