Η μηχανή του rock n’ roll που είναι γνωστή ως Guns N’ Roses ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει νέα περιοδεία τον Απρίλιο. Το πρώτο κομμάτι της Chinese Democracy World Tour 2007 θα βρεί τους GN’R να παίζουν στην Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη, την Νότιο Αφρική, την Νότιο Αμερική, το Μεξικό, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία.
Το 2006 οι Guns N’ Roses έδωσαν περισσότερες από 70 συναυλίες σε όλο τον κόσμο και πήραν σπουδαίες κριτικές. Με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου επερχόμενου άλμπουμ Chinese Democracy, το 2007 υπόσχεται να είναι πιο “γεμάτο” και συναρπαστικό για το συγκρότημα και τους πιστούς οπαδούς τους. Όταν πρόκειται για μια ζωντανή εμφάνιση, ο τραγουδιστής W. Axl Rose, οι κιθαρίστες Robin Finck, Ron “Bumblefoot” Thal και Richard Fortus, ο μπασίστας Tommy Stinson, οι “πληκτράδες” Dizzy Reed και Chris Pitman και ο ντράμερ Frank Ferrer είναι ένα rock n’ rock υπερθέαμα που πρέπει να το ζήσει κάποιος για να το πιστέψει.
Για πρώτη φορά στην ιστορική καριέρα τους οι Guns N’ Roses θα παίξουν στην Νότιο Αφρική. Οι GN’R θα είναι οι headliners του My Coke Festival που θα γίνει στο Johannesburg στις 27 Απριλίου και στο Cape Town την 1η Μαϊου.
“Ήμουν αρκετά τυχερός που έπαιξα σε μερικά από τα πιο ιστορικά κτίρια και στάδια σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά το να παίξω στην Νότιο Αφρική θα είναι πραγματικά μια τιμή” - είπε ο Axl και συνεχίζει - “Δεν μπορώ να περιμένω για να δω την Νότιο Αφρική. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”.
pisteuw oti opws exei dhlwsei 8elei to oso dunaton kalutero promotion… Ti kalutero apo sunaulia/?. Pisteyw oti 8a epaixta8oun kai se Eurwph. Allwste an koitaksoume to oti arxizei apo Aprilio h periodeia shmainei oti uparxoun gia mena arketes pi8anothtes na episkeftoun thn ghraia hpeiro…
Πλάκα έχεις εσύ…
Θα σε δώ στο Gods Of Metal εκτός αν πάς μόνο την δεύτερη μέρα, γιατί δεν αντέχεις να δείς τον Slash, όπως μας “απείλησες” τις προάλλες! :twisted:
Θελω να κανω ενα σχολιο για το ελληνικο fansite των GNR www.gunsnroses.gr,
-γιατι βαλανε να μην μπορουμε να μπουμε στο forum αν δεν ειμαστε μελη…αρα να μην μπορουμε
να διαβαζουμε τι γραφουν…
-Απο τοτε που τελειωσε η συναυλια και ακομα…“review πολυ συντομα”, τοσο δυσκολο πια ειναι να γραψουν ενα review η μηπως γραφουν την ιστορια της ζωης τους.#-o
Γιατί ο Slash και ο Duff, και όχι ο Axl “καίγονταν” από το 1993 να του πουλήσουν το δικό τους μερίδιο από τα δικαιώματα του ονόματος και να εισπράξουν υπέρογκο ποσό! :evil:
Αφού το πουλήσανε καλά κάνει και ονομάζει την μπάντα Guns N’ Roses!
Δεν νομίζω φίλε μου! [-X
Όπως θα ξέρεις, στις 29 Απριλίου 1993 ο Gilby Clarke σπάει τον αριστερό του καρπό σε ατύχημα με μοτοσικλέτα!
Για να μην ακυρωθεί το υπόλοιπο tour, ο Axl ζητάει από τον Izzy να τον αντικαταστήσει!
Ο Slash δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα, αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα… ακόμα …
Τα 2 επερχόμενα shows στη Ρωσία στις 19 και 20 Μαΐου, ακυρώνονται για πολιτικούς λόγους…
Στις 22 Μαΐου παίζουν στo Ισραήλ.
Είναι το πρώτο show με τον Izzy, ύστερα από τον Αύγουστο του 1991!
Η χημεία ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος δεν είναι καθόλου καλή!
Δύο μέρες αργότερα, στις 24 Μαΐου βρίσκονται στην Αθήνα!
Τα νεύρα είναι τεντωμένα και η ατμόσφαιρα εκρηκτική! :-s
Ο Slash δεν δέχεται να παίξει στο live…
Δεν θέλει να παίξει με τον Izzy… 8O
Ο Duff παίρνει το μέρος του και γίνεται χαμός!
Ο Axl προσπαθεί να τους αλλάξει τη γνώμη, αλλά μάταια…
Εντωμεταξύ, ο κόσμος στο γήπεδο αρχίζει και αγανακτεί…
“Ο Axl κοιμάται”, “ο Axl παίζει golf”, “ο Axl γαμ@*# και εμάς μας έχει γραμμένους” είναι οι ατάκες που ακούγονταν και εξακολουθεί να τις πιστεύει πολύς κόσμος στην Ελλάδα, ακόμα και σήμερα!
Ότι ο Slash ήταν αυτός που δεν έβγαινε να παίξει δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο στο μυαλό τους…
Για όλα πάντα φταίει ο Axl! :evil:
Μέσα σε εκείνο το χαμό, o Axl πετάει την βόμβα!
Αν δεν παίξουμε σήμερα, δεν θα γινει το υπόλοιπο tour!!! :thumbup: (Καθόλου ξαφνικά δηλαδή!)
Και επειδή το MTV βιντεοσκοπούσε το διήμερο για το documentary Guns N’ Roses - In Athens, αναγκάστηκαν να παίξουν…
Εκεί ήταν που οι Slash και Duff (πολύ ξενερωμένοι) θέσανε το θέμα του ονόματος και επειδή ήταν έμπνευση του Axl, του το πούλησαν!
Ο (πολυαγαπημένος μου, κατά τ’ άλλα) Slash, ήταν αυτός που δημιούργησε το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση! :yes:
Του δίνω κάποια ελαφρυντικά πάντως, γιατί και η συμπεριφορα του Axl εκείνη τη χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη… #-o
Ειχα πει απο το καλοκαιρι που περασε οτι δεν θα εγραφα ξανα στο rocking.gr λογω καποιων κλασσικων Ελληνων posters αλλα αφου αφορα εμενα προσωπικα αυτη η ερωτηση (γιατι εγω ειμαι υπευθυνος για το gunsnroses.gr) θα σου απαντησω εγω.
Ειχαν συμβει καποια εκτροπα στο forum και ηθελα να ελεγχω τι γινεται και αν θα ξαναεχουμε τους ιδιους “ταραξιες”. Απλα γι’αυτο. Και δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο πια να κανεις ενα register… Σε τελικη αναλυση πες και δυο κουβεντες να σε γνωρισουμε αφου κανεις που κανεις τον κοπο να διαβαζεις τα νεα απο κει μεσα…
Δυστυχως περασα εναν πολυ δυσκολο χειμωνα και με τους δυο γονεις μου σε νοσοκομεια και το τελευταιο πραγμα που ειχα στον νου μου ηταν το site.
Με το που τελειωσαν οι ιστοριες με τα νοσοκομεια τα επαιξε ο υπολογιστης μου. Παρηγγειλα καινουργιο αλλα ουτε αυτο δεν με θελει. Με το που ηρθαν ολα τα κομματια και ξεκινησαν να τα στηνουν τα παιδια απο το μαγαζι, εσπασε η μητρικη…
Δυστυχως καμμια φορα η ζωη εχει διαφορετικα σχεδια απο τα δικα μας…
Περα απ’αυτα, το review θα ειναι σε ενα συνολο συναυλιων και οχι μονο της συναυλιας στην Ελλαδα.
Μεσα σε ολες τις γκαντεμιες του χειμωνα, εκανα παντως αρκετα πραγματα που δεν φαινονται προς τα εξω, αλλα θα φανουν συντομα… Οπως λεω και στην πρωτη σελιδα SOON IS THE WORD…
Αν κι εγώ έχω να γράψω πάρα πολύ καιρό στο Rocking αλλά συνεχίζω να τον επισκέπτομαι πού και πού…με βάζεις στον πειρασμό να σε ρωτήσω: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ???
Κι όσον αφορά τη συναυλία…ελπίζω να κάνετε πλάκα ότι θα ξανάρθει αυτό το τσίρκο από δω!!
Φέτος θα έχει γαμώ τις συναυλίες…μην το χαλάμε τώρα!!
Αλλα ευτυχως υπαρχουν καποιοι σαν και σενα που μου θυμιζουν γιατι σταματησα να γραφω εδω μεσα.
Σταματησα λοιπον γιατι ο καθενας εδω μεσα θυμαται οτι πρεπει να γραψει μια μαλακια για ενα συγκροτημα που δεν τον ενδιαφερει και δεν του αρεσει σε ενα θεμα στο οποιο συζητανε ανθρωποι για ενα συγκροτημα που γουσταρουν ή τους ενδιαφερει…
Πολυ ασχοληθηκα… Οποιος θελει να μαθει για τους Guns το ξερει το site.
Ειχα να μπω πολυ καιρο αλλα λυπαμαι γιατι δεν υπαρχει σεβασμος για τιποτα εδω μεσα. Οπως το αφησα ετσι εμεινε το πραγμα.