GUNS N' ROSES Jul 22, 2023 Olympic Stadium

Ο Steven έχει πρόβλημα υγείας, και να τον ήθελαν, δεν μπορεί.
Για τους άλλους δύο, δε γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι τους χωρίζει από την τριάδα.

Πάντως η τριάδα Slash- Duff McKagan- Matt Sorum έσπερνε στους Velvet Revolver.

Και φυσικά ο φανταστικός Scott Weiland που έκανε τα δικά του πίσω απ’ το μικρόφωνο.

2 Likes

Πάντως η συγκεκριμένη 7αδα της τελευταίας 6τιας είναι μια καλοκουρδισμενη μηχανή, που όσο κ να είχαμε δεθεί συναισθηματικά με τα προηγούμενα line up, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι όμοια της στο παρελθόν δεν είχε ξαναυπαρξει σε επίπεδο διάρκειας κ φυσικά τεχνικό. Μεμονωμένα ναι θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Sorum είναι παιχταρας, ή ο Steven είχε απίστευτη γκρουβα στο παίξιμο του, αλλά μέχρι εκεί. O Dizzy είναι στους gnr από το '90, η melissa κάνει δεύτερες από άλλο πλανήτη, και ο Fortus έχει δέσει απίστευτα με τον Slash, ο οποίος αν δεν με απατά η μνήμη μου έχει παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξη του ότι ο Fortus είναι τεχνικά ανώτερος του

Είναι πολύ πιθανό να το έχει πει, το ίδιο έχει πει και για τον Myles Kennedy ο οποίος στη μπαντα του (στη μπάντα του Slash) δεν είναι καν κιθαρίστας αλλά τραγουδιστής. Προφανώς δεν τον αφορούν τέτοια κόμπλεξ.

1 Like

Καλο ντυσιμο,ο σιανιδης τον εντυσε? :rofl: Η φωνη ακουγεται “μπουκωμενη”. :face_with_raised_eyebrow: :neutral_face:

3 Likes

Έχω δει Σαφέτη να τραγουδάει το Ακυβέρνητο καράβι με ίδιο σακάκι

7 Likes

Παίζει πιο εύκολα να τα έδινα για τον Σαφέταρο την δεδομένη στιγμή. Άσε που θα υπήρχε και καμια προβατίνα και κανα κοντοσούβλι τριγύρω.

3 Likes

Ερχομουνα να γραψω (πριν δω τα σχολια σας) πως αν δεν τους ηξερα και αν το εβλεπα χωρις ηχο θα νομιζα πως προκειται για καποιο major μπουζουκο-act :rofl:

2 Likes

Έχω κανονίσει να πάω σε 6 συναυλίες φέτος το καλοκαίρι (εκτός από φεστς με εγχώριες μπάντες/καλλιτέχνες) και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι οι guns θα είναι η χειρότερη απο πλευράς απόδοσης,ήχου, χώρου.

5 Likes

Απο πλευρα αποδοσης γιατι να ειναι η χειροτερη,επειδη ο papa Axl Rose τα εχει φτυσει απο τα 3ωρα σετλιστ?

1 Like

Αν σε βοηθάει κάπως αυτό, πέρυσι οι GnR στο Λονδίνο ήταν η χειρότερη συναυλία που είδα από άποψη ήχου.

Η απόδοση όμως ήταν και γαμω και το σετ χορταστικό. Και στο τέλος της μέρας αυτό μετραει.

(Πάντως ο ήχος σε στάδιο είναι πάντα hit or miss - δεν είναι αποκλειστικά θέμα μπάντας και ηχολήπτη)

2 Likes

Έχει προσχωρήσει ο Φάνης ο Λαμπρόπουλος στους Guns n’ Roses; :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Likes