Το καλυτερο guns n' roses τραγουδι

Αν κάτσω να το σκεφτώ περισσότερο θα χρειαστώ ένα χρόνο ν’αποφασισώ! :roll: Ειλικρινά πολύ δύσκολη ερώτηση! Τι να πω? Estranged? Nightrain? November Rain? :?:

Καταλήγοντας λοιπόν στο Don’t Cry θα συμφωνίσω με τον προλαλήσαντα… Ξέρω ότι είναι ότι πιο κοινότυπο θα μπορούσα να πω αλλά τι να κάνω που μόλις ακούσω την εισαγωγή αυτού του κομματιού ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΣΥΓΚΟΡΜΗ?? :oops:

Civil war!

Τι λόγια!?
Τι riffάκια!?
Τι solo!?
Τι σφύριγμα!? (Όταν πρωτοάκουσα την εισαγωγή του κομματιού νόμισα πως ήταν κάποια παραλαγή του Wind of change!) :? 8O :o

Το Enstranged σαν βιντεο … ειναι πολυ απλα μεσα στα 10 καλυτερα ολων των εποχων …

Σαν songs … November Rain , Sweet Child Of Mine (για το solo)

Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί (και τέτοια ώρα βαριέμαι να ψάχνω) αλλά τα video των November Rain, Estranged και Don’t Cry είναι τριλογία, βασισμένα σε μια μικρή ιστορία. “Και τα τρία είναι υπέροχα” 8) 8) και το καλό είναι ότι σε κανένα δεν καταλαβαίνεις τι απολύτως έχει γίνει…

Ναι εχει ειπωθει …

και το καλό είναι ότι σε κανένα δεν καταλαβαίνεις τι απολύτως έχει γίνει…

Κατι σαν σαπουνοπερα μου φερνει … :roll:

εγώ σκέφτομαι πως όταν έρθει εκείνη η ωραία μέρα που θα τα τινάξω, θα ζητήσω απο πριν να βάλουν πάνω στην κάσα μου ένα στερεοφωνικό που θα παίζει το Nightrain… :twisted: …και εγώ μέσα να χτυπιέμαι…

nightrain , u could be mine, welcome, madagaskar

To Civil War,Don’t cry kai u could be mine.To Live and let Die to proteimo ala Paul McCartney pantos.Opos kai to Knocking om Heaven’s door to leei kalutera o Bod Dylan.Na maste antikaimenikoi.

could be mine.

november rain

slash rulessssssssssssssssssssssss :wink:

Estranged,November Rain,Right next door to hell,Nightrain,Paradise City,You could be mine
Για τέτοια γκρουπάρα που μιλάμε…

Antikeimenika gia stixous kai mousikh Sweet child o mine. 8a pw omws kai estranged Madagascar, paradise kai welcome. Einai polla alla ti na kanoume einai ki alla pou m aresoun. Den mporeis otan milas gia ta ‘kubika’ mias toso megalhs mpantas san tous Guns na peis poio einai to kalutero tous giati ola g*****ne…

Sweet Child o Mine,Paradise City,Live and Let Die (που το εχουν κανει πολυ καλυτερο απ οτι ο McCartney)Welcome to the jungle,November Rain,DONT CRY,Patience etc

Yesterdays
Estranged
Patience

iparxoun kai alla tromera kommatia alla auta ta tria einai apo ta agapimena mou

don’t cry,paradice city,double talkin jive,it’s so easy

apo tous old gnr " its so easy "
apo tous new gnr " Madagascar"

Άσχετο: γιατί το civil war είναι πάντα εκτός αγαπημένων και σε πολλές συλλογές? Οι στίχοι του είναι μοναδικοί και μουσική κλασσική τελειότητα των GnR!!!
Όταν το είχα ψάξει δεν είχα βρει αν είναι διασκευή! Τεσπά, αν υπάρχει κάτι που αγνοώ ποστάρετε :wink:

Guns N Roses forever :twisted: :twisted: :twisted:

Epidi einai apo ta megalytera se xrono tragoudi kai etsi diskola to vazeis gia na to akouseis…rularei omws :wink:

Sweet Chlid o’ mine vevaia wraio thema me ton slash (s’ eyxaristw thee mou ton eida :D) na ta dinei ola sto solo. TO KOMMATI

Paradise city rules! 8)
Επίσης:
Estranged (Υμνος!Αν κ μεγάλο σε διάρκεια, δεν βαριέμαι ούτε δευτερόλεπτο!)
It’s so easy
Civil war (υπέροχοι στίχοι & διαχρονικοι…)