Guns Ν' Roses

Μανώλη :thumbup: για το Apetite!

Kikitsa, τα greeklish απαγορεύονται.

Ο Rose εχει αγορασμενα τα δικαιωματα του ονοματος οποτε γιατι να βγαλει ενα σολο αλμπουμ.Και μονο του το ονομα πουλαει.

Παιδια και εγω ειμαι υπερ μιας επανενωσης των guns και να μου πεις ποιος δεν ειναι…αλλα το καινουριο σιντακι δεν ειναι και ασχημο…εχει μερικα ωραια τραγουδακια μεσα.

Ακριβώς η αποψή μου για το συγκρότημα αυτό.
Ατελείωτο respect στο Appetite.

Εγώ. Και ο Αξλ :p:D.

GUNS N’ ROSES guitarist Richard Fortus has told TheTelegraph.com that the band’s world tour in support of “Chinese Democracy” should start late March and will likely last at least two years.

Άντε να δούμε 8)

Kαι τα Illusions δισκάρες είναι… αν και με το Appetite κάνανε το μεγάλο μπαμ…

τα illusions ειναι οντως δισκαρες…

ρε να ρωτησου εχουν αλλαξει απο το 2006 συνθεση?

Οχι, αλλα ακομα δεν ξερουμε τι παιζει με τον Robin Finck.

γτ παρακολουθουσα κατι λαιβ απο το 2006 και μπορω να πω οτι οι μουσικοι ειναι αξιοπρεπεστατοι…
ο robin finck ποιος ειναι?(δεν εχω ασχοληθει καθολου με τους gnr μετα τη “διαλυση”)

Αυτός εδώ ο θεούλης!

ναι μαν αυτον λεω!ρε ειναι πολυ καλος αυτος!!επαιζε το (τελευταιο) σολο του νοβεμπερ ρειν μονο με το δεξι χερι…:?:?:?

Νομίζω τώρα ξαναγύρισε στους NIN βέβαια :-s

Το 2006 που τον είχα δει είχα χαζέψει κυριολεκτικά!

Οι κιθαρίστες που έχει φέρει ο Axl τα τελευταία χρόνια, τεχνικά, είναι πολύ καλύτεροι από Slash, Izzy, Gilby.

καλα τι μου βαζεις μεσα τον ανυπαρκτιδη τον gilby??
παντως ισως εχεις δικιο…και μενα χ8ες με αφησε βλακα…αλλα το στυλ του σλας δεν το εχει κ α ν ε ι ς!!

Ο Buckethead είναι θεούλης απλά μου τη δίνει η εικόνα του, είναι άσχετη με την αλητεία που’χαν οι GnR πριν τη διάλυση…

Εαν λες το Outro solo αυτο το παιζει με tapping o BBFOOT:)

Κατι ακουσθηκε για world tour που θα κρατησει 2 χρονια…Για να δουμε:p

Πειτε μου λιγο ρε παιδες αναλυτικα με ποιο line-up ειχαν ερθει στην Ελλαδα το 2006.

Axl :slight_smile:
Dizzy- Keyboards
Pittman-Keyboards
Fortus&Finck&BBfoot -Guitars
Ferrer-Drums
Stinson- Bass

Στα drums ήταν ο Brain, μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού του 2006, αλλά γεννήσε η γυναικά του και εφύγε , μάλλον οριστικα΄. Το καλό είναι ότι το είχε πει στον Axl απο την αρχη της περιοδείας για αυτο είχαν ready και τον Ferrer.
Τωρα κανεις δεν ξερει εαν ο Finck ειναι ακόμα στους GNR:-k

Τhx a lot, ησουν κατατοπιστικοτατος. :slight_smile:
Nαι, αυτο με τον Brain το ειχα διαβασει και 'γω. :slight_smile:

Είχε έρθει και ο Izzy :). Ο Izzy είχε έρθει και το 1993 παρόλο που δεν ήταν στο συγκρότημα. Αντικατέστησε για λίγες συναυλίες τον …αντικαταστάτη του Gilby Clarke, ο οποίος είχε σπάσει το χέρι του εκείνη την περίοδο.