Guns Ν' Roses

ρε παιδια κατατοπιστε με ποιος ειναι τελικα γτ με εχει αφησει λιγο μλκ!8O8O

__Πρόσεξε κανείς πως στο intro που κάνει στο πιάνο ο Axl πριν μπει με τα ντραμς στο November Rain, αυτοσχεδιάζει πάνω στο “This I Love”… :wink: Την είχε πολύ καιρό μέσα του τη μουσική, κάποτε έπρεπε να βγει…

__Μακάρι να είναι στα ίδια και σε υψηλότερα επίπεδα οι δύο επόμενοι δίσκοι. Εγώ λέω να τους βγάλει ταυτόχρονα και μετά να επανενώσει το παλιό σχήμα χωρίς τον κρυφομαλάκα-κρυφο"φυτίλια" Matt (o Brain είναι πολύ καλός, και γενικά υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί drummer εκεί έξω, 20φορές καλύτεροι απο τον πολύ καλό Matt -ακόμα και τον Steven αν μπορεί να αντεπεξέλθει) να τελειώνουμε… χαχα… οκ, οκ… ας κάνει ότι θέλει :-k 8) .

[σολάρουν με την εξής σειρά (έχει τρία σόλο το τραγούδι, 2 στο πρώτο μέρος και αυτό που κλείνει το τραγούδι στο δεύτερο):
. Richard Fortus
. Robin Finck
. Ron “Bumblefoot” Thal]

το κλεισιμο δηλαδη ειναι του bumblefoot??γαμησε…

Βασικα ειναι ο μονος εξαιρετικος lead guitarist απο τους 3. Οι υπολοιποι μπορει να ειναι γενικα καλοι κιθαριστες αλλα το σολαρισμα δεν το εχουν.

Οι Guns N’ Roses μπορει να πει κανεις οτι εχουν (ή μαλλον ειχαν) αυτο που χρειαζεται μια ροκ μπαντα για να παει καλα… Συνδιαζαν καλο ηχο, ωραια εμφανιση και αξιους μουσικους.
‘Το ειχαν’ οι τυποι… Για μενα ο Axl Rose ηταν ενας απο τους καλυτερους τραγουδιστες και front-man στον χωρο της rocκ και ο Slash μια κορυφαια μορφη κιθαριστα στον κοσμο.

Σχετικα με το αν ειναι υπερεκτιμημενοι… νταξ ειναι σχετικο αυτο… Εχουν κανει πολλες διασκευες, αλλες πετυχιμενες κι αλλες οχι, αλλα εχουν γραψει και παρα πολυ καλα τραγουδια (Welcome to the Jungle,Sweet Child O’ Mine, Paradise City, November Rain κ.α. πολλά).

Παντως δεν πισετυω πως τιθεται θεμα σχετικα με παλιους και νεους Guns… Μην το ισοπεεδωσουμε το θεμα… Το εχει ηδη κανει ο Axl…

GUNS N’ ROSES , απλά το τελευταίο σπουδαιότερο rock συγκρότημα (είτε από πλευράς πωλήσεων είτε μουσικής κληρονομιάς).-

Καλά είπαμε.

Poutana MTV…

καλά ρε Daz, όλοι brainwash από το MTV (που προσωπικά ποτέ δεν έπιανα, άρα και δεν έβλεπα) έχουμε υποστεί…

υπάρχει και μέρος τέτοιο στα γενικότερα πλαίσια του hype, αλλά οι Guns είχαν τραγούδια και απόλυτα αυθεντικό rock attitude.

Και επίσης δεν ήταν ασχημομούρηδες (χαχα)!

Den diafono gia to brainwash pou les giati etsi einai. Akoma na brethei enas Rosakias na mou pei ti kanane oi megistoi ektos MTV, diladi sta stadia…

Aυτό είναι γεγονός!!! Γι’αυτό είχαν μεγάλο γυναικείο κοινό και λατρεία από μέρους τους σαν να ήταν pop group:D:D:D:D

προσωπικά δεν έχω κρίση για τις περισσότερες μπάντες γιατί και όποιες έχω δει δεν τις έχω δει όταν μεσουρανούσαν.

μόνο από videos, φήμες κλπ. Γενικά, από αυτά που έχω καταλάβει οι GNR ήταν ή του ύψους ή του βάθους και κυρίως ο Axl και ο Slash. Αλλά όταν ήταν καλοί, ήταν ασύλληπτα καλοί, απλά συνήθως ήταν κάτω του μετρίου και εκνευριστικοί.

Second hand impressions though.

Από την άλλη εσύ δεν τους παραδέχεσαι ούτε συνθετικά νομίζω…

Α και νομίζω έχεις δει ότι δεν έχω κόλλημα, πόσο έχω κράξει τον Rose και πόσες φορές έχω έρθει σε αντιπαράθεση με fans…

Μπορεί αλλά ετσι είναι οι πραγματικοί καλλιτέχνες ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ , όταν γνωρίζεις τί θα κάνουν τί δίσκο θα βγάλουν κάπου χάνεται το ενδιαφέρον με την πάροδο του χρόνου!!! Σίγουρα ο AXL ROSE είναι από τους πιο απρόβλεπτους καλλιτέχνες!!!

Ase giati opos blepeis peftoume sto xasma ton geneon kai pali. Synthetika den me enoxlousan. On stage me enoxlousan. Den doulepsan pote tous giayto. Tha ftaiei to “rock attitude”.

Σε αυτό συμφωνώ εν μέρει. Οτι μπορεί μια εμφάνιση τους να ήταν εκπληκτική, αλλά η πλειοψηφία θα ήταν καταστρεπτικές, είτε λόγω drugs, είτε επειδή ο Axl είναι ξεροκέφαλος.

Απλά πιστεύω οτι όλο αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι τους έτυχαν πάρα πολλά λεφτά σε πολύ μικρή ηλικία.

προφανώς εννοείς την Illusions περιοδεία γιατί για το Appettite από αυτά που διαβάζω θεωρούνται θρυλικές συναυλίες.

και επίσης, θεωρώ πως για κάποιο λόγο είσαι υπερβολικά αυστηρός. Δε θεωρώ πως φταίνε οι GNR ή οι κάθε GNR αν άλλα συκγροτήματα δεν πήραν την αναγνωρισιμότητα που τους άξιζε.

faid85,
διαφωνώ κάθετα, οριζόντια, εντός, εκτός και επι τα αυτά.
Ας είναι απρόβλεπτος καλλιτεχνικά. Τα άλλα είναι απλά νεοπλουτισμοί που είτε είσαι rock star, είτε είσαι γιος μεγιαστάνα/εφοπλιστή, από ένα σημείο και μετά είναι το ίδιο κατάπτυστα. Και ο Axl το ξεφτύλισε. Λατρεύω τη μουσική του, τον κατανοώ σε κάποια θέματα, αλλά οκ να είμαστε και ρεαλιστές.

ΟΚ δεν συμφωνώ με την συμπεριφορά τους απλά λίγο η φήμη , τα ναρκωτικά , η απίστευτη δημοσιότητα που τους ήρθε ξαφνικά δικαιολογούν τη συμπεριφορά συγκεκριμένα του AXL καθώς είχε δύσκολα παιδικά χρόνια και η μουσική ήταν πάντα ο τρόπος έκφρασής του, τουλαχιστον είχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς όσο κι αν τον αντιπαθεί, κι αυτό είναι που έχει ουσία η ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

File Outshined legend kai legendary einai dyo lekseis pou prepei na ksereis pote na tis les. Ayto exo na po. Allo mas aresei enas mousikos kai allo na ton apokaloume legend.

Ego ksero pote na tis leo: Legendary humiliation in front of… a rather big crowd…

whatever…
συζήτηση κάνουμε.

δεν ξέρω πως ορίζεις το legendary και το legend. Ξέρεις ότι δεν τα πάω καλά με αυτά.
μετράω πολύ τη μουσική με το συναίσθημα και προσωπικά είμαι δεμένος με τα τραγούδια αυτής της μπάντας γιατί με αυτά μεγάλωσα.

όσο για το αν τελικά αξίζουν όλα αυτά που έχουν κερδίσει είτε σε χρήμα, είτε σε δόξα, είτε σε αναγνωρισιμότητα δανείζομαι λόγια του Axl…

When I look around
everybody always brings me down
Well is it them or me well I just can’t see
But there ain’t no peace to be found
But if some one really cared,
well they’d take the time to spare
A moment to try and understand
another one’s despair
Remember in this game we call life
that no one said it’s fair

to chinese metrio ews kako!!