Guns Ν' Roses

Παιζουν και Σοφια που θα ειμαι :stuck_out_tongue:

Λεω εγω τωρα :sunglasses:

6 Likes

dubai που έβλεπα ή καπου απο εμιράτα, ψιλοτραγούδαγε αυτός και οχι η πληκτρού, όπως εδώ.

Φιλοι μου τουρκοι τους βλεπουν τωρα στην Πολη, ανεβαζουν φωτο κι ο Αξλ δυσκολα την παλευει. Αλλα παω να κοιταξω ξανα εισιτηρια για Σοφια.

image

5 Likes

Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;

επίσης

5 Likes

Πρόπερσι στο ΟΑΚΑ η συναυλία μου φάνηκε αδιάφορη, ημουν δέκα μέτρα από τη σκηνή όχι σε κάνα ρολόι. Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα να τους δω ακόμα κι αν τους έφερναν πάλι.

Το εχω σκεφτει αρκετες φορες αυτο. Η απαντηση ειναι σοβαρη, οχι τρολ.

Κοιταξε, δεν εχω ξεκαθαρισει ακριβως τι συμβαινει, αλλα νομιζω οτι μου αρεσει η διασκεδαση γενικως. Προφανως θα κρινω τον ηχο, την εμφανιση κλπ, ομως θελω να πω, δεν ειμαι ανθρωπος που θα φυγει απο μια συναυλια και θα πει “πωπω τι μλκ ειδα”. Σπανια θα ειμαι κακοπροαιρετος, το εκανα με τους Code Orange σαν support των SOAD το 17. Εχω διασκεδάσει με Cradle of Filth, ενα συγκροτημα που δεν μου αρεσει το ειδος που παιζει, διοτι καταλαβαινω οτι το κανουν καλα.

Το ιδιο με ενα θεατρο, μια ταινια στο σινεμα ή ένα μουσείο που θα επισκεφθώ. Κι αυτο επειδη θεωρω οτι οκ, περασα καλα ρε φιλε. Αποδέχομαι ότι δεν μπορεί όλα να είναι καλά φτιαγμενα. Οποτε, αφου περασα καλα στο ΟΑΚΑ περυσι (ο Αξλ δεν ακουγοταν φυσικα, το ξερω), γιατι να μην το ξανακανω;

Εννοειται φυσικα οτι ενα act που ξερω οτι θα ειναι καλο, θα το κυνηγησω περισσοτερο.

8 Likes

https://www.youtube.com/shorts/D57IAGEv4_Y

Αυτο που συμβαινει με την φωνη του Rose ειναι λυπηρο,εως σοκαριστικο,δεν μπορει ουτε καν να βγαλει φωνη.

Τα σχόλια στο βίντεο :rofl::rofl:

1 Like

Hθελα να ηξερα,οι υπολοιποι στην μπαντα τον ακουνε ετσι οπως τραγουδησε στην Yokohama,ειναι οκ με αυτην την painful to hear αποδοση? Τουλαχιστον ειναι τιμιο,οτι δεν βαζει playback,σου λεει αυτος ειμαι,ετσι τραγουδαω,γιαυτο πληρωσατε,αυτο βλεπετε.

Λογικά δεν τους πέφτει λόγος

1 Like

Στο συγκεκριμένο video προφανώς υπάρχει πρόβλημα στο ακουστικό του Αxl και δεν ακούει τι παίζουν οι υπόλοιποι, με αποτέλεσμα να είναι ασυγχρόνιστο.

Σε κάθε live υπάρχουν τραγούδια που τα αποδίδει ικανοποιητικά (πάντα η φωνή του από live σε live διέφερε, ακόμα και στις δόξες τους) ενώ σε άλλα δυσκολεύεται στη μετάβαση από την μπάσα φωνή στην ψιλή, με αποτέλεμα να ακούγεται πολύ χαμηλόφωνα για μερικά δευτερόλεπτα…

Κατά τη γνώμη μου όμως το σύνολο είναι ικανοποιητικό…

Σε άλλο τόπικ σχολιάζεται αρνητικά το ότι οι Α7X παίζουν μόνο μιάμιση ώρα, ίδιο σετ λιστ, ίδια σειρά τραγουδιών. Και δικαίως κατά τη γνώμη μου. Οι GNR έχουν ακόμα αυτό το απρόβλεπτο στοιχείο που τους κάνει να είναι συναρπαστικοί. Τραγούδια που υπάρχουν στην τυπωμένη σετ λιστ δεν παίζονται και τελευταία στιγμή αντικαθιστώνται με άλλα. Η Melissa έχει πει ότι όταν την προσέλαβαν έπρεπε να μάθει μέσα σε δύο εβδομάδες 50 (!!!) τραγούδια. Ο Duff σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη είπε ότι κάνουν συνέχεια πρόβες και μπορούν να παίξουν τα πάντα. Για μένα το πρόσημο κάθε συναυλίας είναι θετικό. Ευχαρίστως θα τους ξαναέβλεπα, ακόμα και αν ήταν ο Αxl στη χειρότερή του βραδιά.

7 Likes

Τους είδα στο Wembley την περασμένη εβδομάδα. Τους είχα δει στο Τοτεναμ πριν 2 χρόνια και μου είχαν αφήσει μέτριες εντυπώσεις.

Δυστυχώς φέτος ήταν απείρως χειρότεροι (συνολικά) ενώ ο Axl ήταν λίγο-πολύ για λύπηση. Ναι μεν το ακούω ότι παίζουν 3 ώρες και είναι πολύ τίμιο, αλλά κοινό συμπέρασμα και των 6 που τους είδαμε παρεάκι ήταν πως καλύτερα να έπαιζαν 90 λεπτά με 2 ώρες, με τραγούδια που ο Axl μπορεί να βγάλει ικανοποιητικά και 1-2 με τον Duff στα φωνητικά (η διασκευή στο Thunder and Lightning ήταν μέσα στις 4-5 υποφερτές στιγμές). Καλύτερα προβλέψιμοι παρά για λύπηση. Ή αλλιώς τα μεταξωτά βρακία (3 ώρες απαιτητικό σετ λιστ) θέλουν και επιδέξια …λαρύγγια.

Δεν έχω απογοητευτεί τόσο σε live που να έχω πάει με τόσο χαμηλές προσδοκίες.

5 Likes

Μπορώ να κατανοήσω την κριτική μόνο όσον αφορά στη φωνή του Axl. Αλλά αυτό ήταν πάντα ο Axl: Ένας τραγουδιστής που ποτέ (μα ποτέ!) live δεν μπορούσε να τραγουδήσει όπως στο στούντιο. Το πάθος και η ενέργεια όμως που έβγαζε στη σκηνή εξισορροπούσαν την φωνητική αδυναμία. Αν και προσωπικά από τα βίντεο που είδα στο YouTube θεωρώ ότι η γενική του απόδοση στο Wembley ήταν ικανοποιητική…
Τι σημαίνει όμως το “συνολικά απείρως χειρότεροι”; Δεν είναι καλός ο νέος ντράμερ; Το σύνολο των κριτικών για το πρόσωπό του είναι διθυραμβικές. Δεν έπαιξαν καλά ο Slash και ο Duff; Δεν είναι δεμένη η μπάντα;…
Ίσως ένας παράγοντας που κάνει τα live τους να φαίνονται κατώτερα είναι το γεγονός ότι στο εξωτερικό παίζουν μέρα, κάτι στο οποίο δεν είμαστε συνηθισμένοι εδώ στην Ελλάδα.

1 Like

Να πω κατι γενικο επ ευκαιρίας το οποιο ηθελα να το αναφέρω κ οταν μπηκε το βίντεο με το aces high στο οποιο ο bruce ζορίστηκε.

Καταλαβαίνω οτι δεν είμαστε -οκ οι περισσότεροι εδω μεσα - 18 χρονων που μας ενοιαζε να παμε σε μια συναυλια να πιουμε μπυρες κ να παίξουμε “ξυλο” κ ας μην ξεραμε τα μισα τραγούδια του γκρουπ που έπαιζε - αχχχ τι σας θυμησα - αλλα πανω κατω το νοημα ενός λαιβ ειναι αυτο. Διασκεδαση. Αν δηλαδή ο τραγουδιστής δεν ακουγεται σαν να κλανει - που οκ ο Axl μερικες φορες το πετυχαίνει κ μπραβο του - δεν μπορω να καταλάβω πως μπορει να επηρεάσει αυτο την γενικη εικόνα ενος λαιβ. Υπάρχουν βέβαια κ τα οπαδικα γυαλιά -guilty as charge- που μπορει να μην σ αφηνουν να δεις καθαρα την εικόνα.

Τι θελω να πω στο θεμα μας. Ξυδακι στους hate…εεεεε συγγνωμη λάθος. ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ εγω τον ακουω τιμιο κ αντισταθμιζει την “λυπηση” με την ενεργεια του κ αυτος κ ολο το γκρουπ γενικα.

Υγ: θυμάμαι που πονεσα πραγματικά κ ισως επαιξε ρολο στην επιδείνωση της κόφωσης στο δεξι αυτι οταν ειδα σε βιντεακι τον Andi να τραγουδαει το march of time σ ενα wacken αλλα τωρα λεω ας έπαιζαν 3 ωρες κ ας ηταν στα μισα τραγούδια ετσι κ να ημουν εκει.

@Alejandro.m δεν στην λεω ε; κωλοφαρδε 2 φορές σε 2 χρονια κ μιλας κιόλας :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Σε αυτό πάνε οι χαμηλές προσδοκίες που ανέφερα παραπάνω πως είχα πηγαίνοντας στη συναυλία. Δεν τους βλέπω πρώτη φορά, ξέρω τι είναι ο Αξλ σήμερα και τι ήταν πριν 10 και 20 χρόνια. Για λύπηση σημαίνει πως φάλτσαρε ακατάπαυστα, πως δεν είχε ανάσες και δεν ακούγονταν ή πως τα υποφετά σημεία ήταν όταν ο Duff, η Μelissa και το κοινό σχεδόν τον κάλυπταν.

Ας πούμε πως αυτό το Paradise City δεν ήταν στις αδύναμες στιγμές του λαιβ - το αντίθετο. Πως τον κρίνεις;

2 Likes

Το Paradise City δυστυχώς ποτέ δεν ήταν live ισάξιο με του δίσκου, ακόμα και στο Ritz το '88. Από το 1992 σουλουπώθηκε με την προσθήκη πολλών επιπλέον και δυνατών φωνητικών από τις κοπέλες που έπαιζαν έγχορδα και πνευστά (βλ. Παρίσι '92).
Όσον αφορά στην εκτέλεση του Wembley θεωρώ πως ήταν αξιοπρεπής, αν και κάπου στο τέλος ο Axl βγαίνει εκτός χρόνου, ίσως λόγω της έντασης και του πάθους, ίσως λόγω τεχνικού προβλήματος στο ακουστικό του…

Αν και φαν, δε συμμερίζομαι την άποψη ότι ο Axl είναι ο καλύτερος τραγουδιστής όλων των εποχών (κάτι που κυκλοφορεί πολύ στο διαδίκτυο). Ιδιαίτερος σίγουρα, πολύ καλός frontman, εννοείται…
Τουλάχιστον δεν καταφεύγει στη χρήση προηχογραφημένων φωνητικών όπως αρκετοί άλλοι. Και τι να κάνουμε αν άλλοι στην ηλικία του ή και μεγαλύτεροί του τα καταφέρνουν καλύτερα; Ας δεχτούμε το πακέτο όπως είναι. Αλλιώς επιλογή μας είναι να προσπεράσουμε…

2 Likes

Δεν βλεπω πως ειναι κατι το οποιο μπορει να διορθωθει με ξεκουραση η απλως καποια καθοδηγηση απο τον vocal coach του,εχει γινει ζημια,δεν ειναι αυτο που βλεπαμε σε παλαιοτερες συναυλιες οτι μενει out of breath και τρεχει στο δωματιακι πισω να παρει ανασες απο το μηχανημα και μετα την παλευε,ειναι κατι αλλο εδω,χειροτερο.

Εδω και λιγα χρονια μετα την επανενωση τα φωνητικα του ειναι σε ορισμενες περιπτωσεις σε κακη κατασταση,μου θυμιζει περιπτωσεις BonJovi προ εγχειρισης που εκρυβε μαλιστα και το προβλημα για καιρο ενω δεν μπορουσε να τραγουδησει καθολου και προσπαθουσε με τεχνικες,η με δευτερα φωνητικα να καλυψει οτι γινοταν.

Το υπολοιπο line up δεν μπορει να κανει πολλα για να καλυψει τις αδυναμιες της φωνης του Axl Rose,ισως μερικες φορες να ξενερωνουν και οι ιδιοι και αυτο να αποτυπωνεται στην αποδοση τους στο stage.

1 Like

Ε ρε γαμωτο κ συγγνωμη αλλα πολυ καλο για τα δεδομένα του Axl κ για τελευταίο κομμάτι μετα απο 30 (!!!) τραγουδια. Οκ καπου χάθηκε στο τελος αλλα τι να κανεις;

Εντωμεταξύ dead horse ρε αλητη;

Στο 2.22 εμεινα λιγο ετσι :open_mouth:
Το εβαλα 3 φορες. Μπράβο Θείο.

Καλα στην αρχη του τραγουδιού θα πιστευα οτι ηταν προηχογραφημενα. Μπραβο Θειο επι 2.

1 Like

Απλά είπα να αφήσω αυτό εδώ

Θα μπορούσαν να πάρουν Trey Parker για φωνή και μην καταλάβει κανείς διαφορά και να παίξουν και Tom Sawyer.

3 Likes

Και με τους 2 μεγαλωσαμε. Αγαπημενοι.