Guns Ν' Roses

Εκεί είναι το πρόβλημα.
Όταν αυτό είναι στις καλές στιγμές του λαιβ και λέμε «για τα δεδομένα του», «κάπου χάθηκε αλλά» κοκ…

Δε ξερω ρε παιδια. Με βάλατε στο τριπακι κ ειδα 2 3 βιντεακια. Nightrain καλος λιγο εκτός χρονου.

Αλλα. Reckless life και you could be mine τι στο διαολο περιμένουμε περισσότερο απο τον Axl;

Τεσπα. Το Coma να σταματησει να λεει γιατι εκει μιλαμε για τρελο ζορι κ ειναι κρίμα. Εδω δε το έπαιζαν στα prime τους.

Μέχρι που τραγούδησε για τους AC/DC ήταν υποφερτός,μετά μόλις ακολούθησε η μεγάλη περιοδεία GNR,η φωνή του άρχισε να έχει προβλήματα,το 2022 είχε και πρόβλημα όπου έκανε damage τις φωνητικές χορδές και έκανε με vocal coach αποκατάσταση,έκτοτε δεν έχει επανέλθει.

Έχει χάσει κάποια κιλά και είναι ορατό,αλλά δεν φτάνει αυτό από μόνο του.

Το perfect crime νομίζω είναι από τα πιο απαιτητικά κομμάτια τους και δεν το έχει πει ξανά live.

1 Like

δεν ξέρω τι λετε , αλλά στο χθες στο villa park ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπής
απο βιντεο ότι είδα -δεν ήμουν εκεί (δυστυχώς)

4 Likes

Πολύ καλύτεροι από το Wembley, με προσπάθεια να τιμήσουν τους Sabbath (σε αντίθεση με το safe set των Slayer πχ που πολλοί ξεχώρισαν)

5 Likes

Στο sabbath bloody sabbath τα γαμησε όλα, δεν μπήκε ούτε μια φορά σωστά έτσι για την έκπληξη ρε αδελφέ. Ευτυχώς η μπάντα ήταν δεμένη έως και αψεγάδιαστη

2 Likes

Στο Μπερμινγχαμ ηταν τραγικος εκτος του Welcome to The Jungle. Απο την αλλη μου εκανε φοβερη εντυπωση η μπαντα. Μου φανηκαν καλυτεροι απο ολους παιχτικα. Κλασεις ανωτεροι πχ των Metallica. Απορω κιολας πως βγηκαν τοσο καλοι εχοντας τοσο εκτος τοπου κ χρονου τον Axl. Το Sabbath Bloody Sabbath το παιξανε φοβερα ενω ο αλλος παταγε οπου να ναι.

3 Likes

Ενώ μουσικά, το Sabbath Bloody Sabbath, η μπάντα το έσκισε, με την καλή έννοια, στα φωνητικά το έχασαν, τα φωνητικά έπρεπε να είχαν μια πυγμή, μια αγριάδα, μια οργή, εν προκειμένω όμως. Τους το δίνω όμως ότι επέλεξαν και δύο από τα πιο άγνωστα κομμάτια των Sabbath, αυτό οφείλω να τους το αναγνωρίσω…

1 Like

O Slash έχει παίξει τόσες φορές με τον ozzy,με τον Wylde υλικό τόσο του ozzy,όσο και των sabbath,χωρίς να έχει βεβαίως το heavyness στον ήχο του,προσαρμόζεται ανάλογα ώστε να τα φέρνει στα μέτρα του.

Ο Axl ήταν απροβαριστος?,δεν του πηγε το συγκεκριμένο κομμάτι,απλά δεν μπορούσε βρε αδερφέ γιατί αυτός είναι στην τελική σε αυτή την φάση.

Μέχρι που διάβασα γιατί δεν έφερε τον Myles Kennedy.:rofl:

2 Likes

Μια χαρα heaviness ειχε. Γενικα μου κανανε εξαιρετικη εντυπωση. Πολυ δεμενοι ο Slash με τον Duff και τον ντραμερ που εχουν τωρα

1 Like

Διάβασα στο τοπικ για τους sabbath μια μινι αναφορα στη συναυλία προς τιμη τους απο εναν κατα τ αλλα συμπαθή ελληνα μουσικο δημοσιογράφο κ αυτο που σκεφτηκα αμέσως ειναι “ενταξει δεν σας αφησαν να τραβηξετε φωτογραφίες το 93, ξεπεραστε το επιτελους”.

2 Likes