Guns Ν' Roses

μεγάλε εδώ ο dee είναι φέτες κτλ, αν και όλοι αυτοί, νταξ φαρμακώνονται ελάχιστα. μέχρι 65-70 αμα κρεατινιάζεσαι, παίρνεις καμια τεστο αμα σου πέφτει και τπτ GH - υπάρχουν μπαρμπάδες με καλή κράση και σώμα. και να πείς οτι δεν έχει τα $, σιγά. Εδω ο ινγκβι μετά απο 100 χρόνια πάχους, χάρη σε οζεμπικ μαζεύτηκε, αν και κάνει μπάμ.

IMG_9085

9 Likes

Αθόρυβη δουλειά και καθόλου persona,diva,δεν τον ενδιέφερε το σταριλικι,δεν έκανε κάποια μεγάλη καριέρα ως σόλο μπασίστας,πχ σε αντίθεση με τον slash που έχτισε και σόλο καριέρα,ωστόσο πάντα είχε τις μπάντες του και έκανε live.

Οι καταχρήσεις μπορεί να φαίνονται και τώρα στα “γεράματα”,ο izzy έχει εξαφανιστεί από τη δημοσιότητα,δεν ξέρω αν ασχολείται και με τη μουσική πλέον η αν παίζει live.

1 Like

Εκατσα κ ειδα καμια 10αρια βιντεακια. Δεν θα πηγαινα. Ο Axl ακούγεται σαν τον μικυ μαους κ η υπολοιπη μπαντα φαίνεται οτι ξενερώνει απο αυτο. Προτιμώ να περιμένω να βγουν εισιτήρια για την μεγαλη συναυλια του χρονου να ακούσω 17 τραγούδια.

Α ρε Θειε τι ξυδακι τους ποτιζεις.

Την ίδια ώρα σε ελληνικό forum κάποιος που τους
βλέπει από τα video υποστηρίζει ότι η μπάντα είναι ξενερωμένη από την απόδοση του Αxl και αυτό φαίνεται . Σεβαστό άλλα δεν είναι έτσι: Για πρώτη φορά από το 2016 ο Duff κάνει backstage video πριν από κάθε συναυλία τους.

Σοβαρά τώρα?:rofl::rofl: :stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Εδω υπαρχει μπιφ, προτεινω να μαζευτουμε με μηχανακια και τους βρουμε. Ξερω που παρκαρουν.

Εγω πάντως δεν ειπα τιποτα

Το ξερω ρε, με το φορουμ ειναι το μπιφ… αλλιως θα σε αφηναμε μονο σου, κλαιν, ας τα εβγαζες περα μονος σου :rofl:

1 Like

Αδιανόητα κουραστικό review, εκτός αν ο γράφων είναι 22 χρονών

επειδή τον ξέρω προσωπικά

ειναι 45+, αλλά και μεγάλος φανμπόης. ίσως τεράστιος. ίσως τιτανοτεράστιος.

έχοντας δει 2 φορες guns μετα το reunion και ΑXL/DC θα πω ότι όποιος δεν ακούει τα θέματα στη φωνή, μάλλον ειναι κουφός. Και θα πω ότι ο καλυτερος Axl που εχω δει, ήταν με AC/DC.

πάντως, αφου κανουν αυτο που θέλουν και ο κόσμος τους ακολουθεί, από ένα σημείο και μετά, ειναι nitpicking. αν καποιος δεν θελει να δωσει λεφτα, οκ. αν άλλος θέλει, παλι οκ.

ειχα παθει σοκ οταν ειχα δει Bon Jovi το 2008, για να καταλαβω οτι βασικα τραγουδανε οι αλλοι και οχι τοσο ο Τζων. περασαμε καλα ; ναι. end of story

3 Likes

μα προφανώς όποιος θέλει να δώσει λεφτά τα δίνει και πάει και καλά κάνει το ευχαριστιέται.
αλλά μη βγούμε και κουφοί δηλαδή!

Τους ειδα στο ΟΑΚΑ οταν ειχαν ερθει, ολη η υπολοιπη μπαντα ηταν μηχανη, Νταφαρος τρομερος, Slash απλα αφηστε τον να σολαρει για 40 ωρες και δεν θα βαρεθω ποτε, η κοπελα στα δευτερα πολυ καλη, αλλα ο Axl τα γαμουσε λιγο τα κομματια, οσο κι αν προσπαθουσε φιλοτιμα και ειχε φουλ διαθεση. Και ειχαν παιξει και κοντα 3ωρο αν θυμαμαι, με τρομερο σετλιστ.

Εφοσον οι φανς γουσταρουν κανενα προβλημα, πολυ κριμα μονο γιατι αν μπορουσε και ο Axl να ειναι καπως λιγοτερο κακος θα παιρνανε κεφαλια. Αλλα μαλλον εχει περασει αυτο το τρενο εδω και πολλα χρονια.

Με AC/DC ηταν οντως πολυ καλυτερος, αυτο το γρεζατο στυλ του παει πολυ περισσοτερο, ειδικα στην τωρινη του φωνη (λεγεται βεβαια πως εκει ηταν που την “εκαψε” εντελως)

1 Like

βασικα καποιος πρεπει να του πει να μην τρεχει με τις κοιλιες, δεν ειναι πλεον 27. θα βοηθουσε πολυ θεωρω

Ήταν και πριν 9 χρόνια. Κάθε χρόνος που περνάει, μετράει στις ηλικίες που είναι όλοι αυτοί.

2 Likes

Έχει χάσει κιλά νομίζω είναι εμφανές αυτό.

ναι μεν, αλλά και πάλι, εμφανώς λαχανιάζει, δεν έχει την αντοχή να τρέχει και να τραγουδάει.

Λογικό είναι, ειναι και 63 ετών

1 Like

Σωστό είναι αυτό,δεν ξέρω,ακόμη κάνει εισπνοές με το μηχάνημα όπως παλαιότερα στα solos backstage? Δεν παρατήρησα να φεύγει.

3 ωρες συναυλίες. 30+ τραγούδια. Δεν εχω πια να πω κατι αλλο.

Καλο enter sandman κ trooper να εχετε.

1 Like

Και κάτι που δεν το περιμένεις…αλλά τα χρόνια έχουν περάσει και υπάρχει σεβασμός πλέον.To τσεκαρα στο insta του slash και όντως υπάρχει,οπότε δεν είναι τρολια η fake.

1 Like

Κι αν είπαμε και καμιά κουβέντα για τη φωνή σου, νερο και αλάτι

11 Likes

SLASH Says New GUNS N’ ROSES Album Is ‘Coming’: ‘Everybody Is Thinking About It’

October 9, 2025

He said: “There’s so much material at this point — it’s a matter of having the discipline to sit down and fucking get into it. But the thing with GUNS is, in my experience, you can never plan ahead. You can never sit down and go, ‘We’re going to take this time, and we’re going to do this.’ Every time we’ve done that, it falls apart. It just spontaneously happens through some sort of inspiration that triggers it. And the next thing you know, it’s off and running. So it’s coming. I know it’s coming because everybody is thinking about it. It’ll just happen when it happens.”

Καλά δεν είπε κάτι καινούριο βέβαια,προτεραιότητα προφανώς έχει ο νέος δίσκος που ετοιμάζει με conspirators.