Guns Ν' Roses

θα λέγα τώρα τι παίζεται εκεί μέσα αλλά θα με πούνε και κακό…

Δηλαδή οοοολοι οι άλλοι μουσικοί καταφέρνουν να βγαίνουν στην ώρα τους εκτός του αξλ που πρέπει να κάνει τι το τόσο ειδικό?! Είπαμε να αγαπάτε τον άξλ αλλά μην πετάμε και ότι μας κατέβει για να τον δικαιολογήσουμε…

Αμέ, τη μια φορά θα παίζεται πόκα, την άλλη ζάρια, την παράλλη uno κτλ.

Σοβαρά τώρα όμως, εδώ και πόσα ποστς γράφετε “τι μαλάκας ο Αξλ”, “ντροπή στον Αξλ”, “καθίκι ο Αξλ”. Ποιος ο λόγος ξερωγώ, αυτός ήταν όταν έγραφε AFD & UYI, αυτός είναι τώρα με το CD αυτός θάναι και στο μέλλον. Σας κάνει ακούστε τον και πάτε στα λάηβς του, δε σας κάνει μην ασχολείστε.

Ε ναι. Εγωίσταρος του κερατά είναι, σιγά μη του φταίνε οι άλλοι :stuck_out_tongue:

To κανουν για να ριξουν λαδι στη φωτια…
επειδη ξερουν πως για τη μουσικη του δεν μπορουν να πουνε κατι αρνητικο.:wink:

η αληθεια ειναι πως ειναι στιγμες που με πιανω να τον ζηλευω :frowning:

Θα αντιστρεψω το ερωτημα λεγοντας πως ειναι δυνατον να υπαρχει ενα συγκροτημα που να εχει πανω απο 15 χρονια να βγαλει νεο δισκο και παραλληλα να κανει sold out συναυλιες και απιστευτα live και να συντηρειται μονο απο τα τραγουδια του παρελθοντος?

Το οπλο των GN’R ειναι η μουσικη τους ολα τα αλλα ειναι σαλτσες για να μπερδευουν μερικους και να χανουν την ουσια…

και εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι…

Me 2 :smiley:

Βαριέμαι, τα ίδια που διάβαζα πριν 10 χρόνια διαβάζω και τώρα με άλλα usernames να γκρινιάζουν και φυσικά οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχει αγοράσει ένα cd των GN’R ή δεν θα πάνε ποτέ σε συναυλία τους…

1ον) Κανένα από τα ονόματα που σας αρέσουν κάτω από τους GN’R δεν είναι για headliner τέτοιου φεστιβάλ.

2ον) Μάγκες, πάτε να δείτε καμιά ροκ συναυλία που τελειώνει στις 11 για να είστε στο κρεβάτι πριν τις 12 μη σας βιάσει κανείς πριν γυρίσετε σπίτι…

Μη ρισκάρουμε κ τη ζωή μας. Α… και δεν πιστεύω να πιείτε και μετά να οδηγήσετε… Ούτε 1 μπύρα. Ειδικά οι Άγγλοι… δεν πίνουν καθόλου. σε φεστιβάλ. ουστ.

3ον) Είναι επιχείρημα το ότι θα κάνω ολόκληρο ταξίδι για να δώ GN’R και θα πρέπει να με πειράξει αν αργήσει ο Axl και το συγκρότημα 1-2 ώρες?

Αν μπω στη διαδικασία να πληρώσω αεροπορικά, ξενοδοχεία κτλ κτλ για να δω Guns N’ Roses σημαίνει ότι ξέρω 5 πράγματα γι’αυτούς.
Και αν πάρω την απόφαση να πάω σε άλλη χώρα να τους δω θα πρέπει να με πειράξει αν αργήσει ο Axl και το συγκρότημα να βγει στη σκηνή?

Δηλαδή σε τι θα με επηρεάσει μια τέτοια καθυστέρηση όταν είμαι σε ξένη χώρα? Έχω πρόγραμμα για μετά τις 1-2, ύστερα από βραδιά συναυλίας και δεν το ήξερα? Ρε πάτε καλά? Μην αραδιάζετε μαλακίες για να γίνεται συζήτηση… Άν δεν γουστάρετε Guns μην αγοράζετε (κατεβάζετε οι περισσότεροι τζαμπατζήδες) cd, μη πάτε σε συναυλίες κτλ κτλ. Με λίγα λόγια μην ασχολείστε αν δεν σας αρέσουν.

Αυτοί είναι οι Guns, μπορεί να αργούν να βγούν στη σκηνή αλλά δίνουν το 100% στο live… δεν παίζουν μια-μιαμιση ωρίτσα και μετά καληνύχτα…

Για ροκ συναυλία μιλάμε… Αν θέλετε τα πράγματα στην ώρα τους πάτε να δείτε Lady Gaga, θα έχετε να σχολιάζετε και τη φούστα της μετά τη συναυλία. Εγώ προτιμώ το χάος του Axl… Θέλω μια ΡΟΚ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ένα χαμό που θα με συνεπάρει… Λίγοι το προσφέρουν πλέον αυτό, όλα είναι “επαγγελματικά”, πολιτικλι κορεκτ που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι…

Και πείραξε τους Άγγλους που άργησαν να βγούν οι Guns, οι Άγγλοι που αν βγουν Παρασκευή βράδυ στις πάμπ μπεκρουλιάζουν μέχρι θανάτου και τα κάνουν πουτάνα… Οι Άγγλοι που κάθε χρόνο, τη τελευταία Κυριακή στο φεστιβάλ του Leeds καίνε τις τουαλέτες από έθιμο… Οι Άγγλοι που μέχρι να τους γ@μήσει η Θάτσερ κοντέψανε να κατεδαφίσουν τα μισά γήπεδα ποδοσφαίρου. Τους πείραξε η ώρα… Αλλά γι’αυτό λένε “Άγγλος στο ραντεβού του”, μπορεί να είναι μαλάκες γενικά, αλλά δεν αργούν ποτέ και τους πειράζει αν αργήσει ο άλλος.

Ο συγκεκριμένος promoter είχε απωθημένα με τους GN’R από το 2002 και τους τα έβγαλε τώρα… ήξερε πολύ καλά με ποιό συγκρότημα είχε να κάνει όταν τους έκλεινε… Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Τα λέμε με όσους πάνε Αγγλία τον Οκτώβρη, θα είμαι εκεί σε όλες… Αλλά τώρα που το σκέφτομαι μήπως να το ακυρώσω γιατί θα δουλεύω το πρωί και οι Guns συνήθως αργούν να βγούν?
Μα τι λέω, σε ξένη χώρα θα είμαι, ΜΑΛΛΟΝ θα έχω άδεια από τη δουλειά…

Πάρτε και την άποψη του Axl για το όλο θέμα και για τον σεβασμό προς τους fans, αλλά ποιός ακούει τον καλλιτέχνη όταν υπάρχουν τόσοι “επιστήμονες” γύρω από το θέμα…?

http://tl.gd/3e1q1u

δηλαδή αν έβγαινε 4 λεπτά πριν την απαγόρευση για τον ήχο δεν θα έπρεπε να έχω πρόβλημα έτσι??

Σου έχω απαντήσει ήδη, ψάξε να το βρείς μέσα στο προηγούμενο μου μήνυμα…

axl greece, οταν κλεισεις τα 16 ξαναποσταρε…

Μάλιστα κύριε Ώριμε. Ότι πείτε.

Είμαι ακόμη 15 και δεν έχω πάει σε καμιά συναυλία, φαντάζομαι εσείς έχετε πάει σε χιλιάδες…

φίλε είσαι εκτός πραγματικότητας… γιαυτό και το Nick σου λέει axlgreece…
έχεις πετάξει περισσότερες κοτσάνες και από το τοπικ του final frontier…

κλαψ, τέτοια προσβολή μόνο με αίμα μπορεί να ξεπλυθεί.

ουστ.

φίλε γελάω…με το ιδιο ύφος μίλησες με το ίδιο ύφος σου μιλάω…είδες που δεν είναι ωραίο…??

και επιμένω οτι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα…
εμείς δεν γουστάρουμε δηλαδή Guns Ν’ Roses ??
ή είμαστε ηλίθιοι?

έχεις διαβάσει τι εχεις γράψει ή είναι κείμενο απο άλλου…??

Έχω σταματήσει να συγκινούμαι με post στο rocking.gr εδώ και 4 χρόνια…

Ίσως να 'χω πολύ περισσότερη απ’ότι φαντάζεσαι…

Θα σε γελάσω…

Και πάλι θα σε γελάσω…

Μάλιστα… δικό μου είναι… Φαντάζομαι ότι δεν θα αγοράσεις το βιβλίο που θα εκδόσω, ε?

δεν με πειράζει να κανεις χιούμορ, ούτε αν ειρωνεύεσαι…
αλλά οταν λες οτι Ίσως να 'χω πολύ περισσότερη απ’ότι φαντάζεσαι… δεν μπορώ παρά να γελάσω…

*αν εκδόσεις κάτι καλό εδώ είμαστε…το οτι είσαι άσχετος σε μερικά θέματα δεν παει να πει οτι δεν θα είσαι καλός σε άλλα…

Και γω γελάω με όλα τα δικά σου αλλά δεν σου το χτυπάω συνέχεια…

Ευτυχώς γιατί ο εκδοτής μου είπε ότι αν δεν πουλήσω συγκεκριμένο αριθμό δεν θα με αφήσει να εκδόσω άλλη αυτοβιογραφία…

Και αυτό μόνο με αίμα ξεπλένεται… Κρίμα… και θα μπορούσαμε να γίνουμε φίλοι στο φεησμπουκ…

το οτι θα εισαι σε ξενη χωρα ή θα εχεις αδεια απο δουλεια και κλαιν μαιν αν γινει τετοιο σκηνικο ή οχι, ωραιος…ο αλλος ομως δεν θα εχει την πολυτελεια χρονου που θα εχεις εσυ, μιας και ισως εχει πιο σφιχτο προγραμμα-να προλαβει τρενα,αεροπλανα κτλ-, ενω παραλληλα και περιορισμενο μπατζετ να ξοδεψει…
Ποσο μαλλον αμα ειναι και πιτσιρικας που εχει μαζεψει λεφτα μετα απο μηνες, μονο και μονο για να κανει αυτο το ταξιδι…

και γω ροκ συναυλια που θα τα κανουν πουτανα ολα θελω να δω, αλλα οχι μαιμουδισμους και καραγκιοζιλικια με την ωρα κτλ απο ενα μπουχεσα λεφτα που γραφει στα @@ του το κοινο επειδη ετσι…κι αν αυτο ηταν μαγκια στα 90ς, τωρα δεν ειναι και αν καποιος το παιρνει σαν μαγκια, τοτε τι να πω…

αμα θες νιωσε, αλλιως συνεχισε να κανεις τη μαλακια επιστημη…
Ουτως ή αλλως, τα παμε, οσο και να γαμουσε το Chinese-που γαμαει ναι-, αλλο τοσο ασχολειτε κανεις σοβαρα με τα καμωματα του καραγκιοζη του Αξλ εν ετη 2010…παω στοιχημα πως και στο ρεντινγκ λυση αναγκης ηταν…

οver and out και καλα λαιβς το φθινωπορο…