Βαριέμαι, τα ίδια που διάβαζα πριν 10 χρόνια διαβάζω και τώρα με άλλα usernames να γκρινιάζουν και φυσικά οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχει αγοράσει ένα cd των GN’R ή δεν θα πάνε ποτέ σε συναυλία τους…
1ον) Κανένα από τα ονόματα που σας αρέσουν κάτω από τους GN’R δεν είναι για headliner τέτοιου φεστιβάλ.
2ον) Μάγκες, πάτε να δείτε καμιά ροκ συναυλία που τελειώνει στις 11 για να είστε στο κρεβάτι πριν τις 12 μη σας βιάσει κανείς πριν γυρίσετε σπίτι…
Μη ρισκάρουμε κ τη ζωή μας. Α… και δεν πιστεύω να πιείτε και μετά να οδηγήσετε… Ούτε 1 μπύρα. Ειδικά οι Άγγλοι… δεν πίνουν καθόλου. σε φεστιβάλ. ουστ.
3ον) Είναι επιχείρημα το ότι θα κάνω ολόκληρο ταξίδι για να δώ GN’R και θα πρέπει να με πειράξει αν αργήσει ο Axl και το συγκρότημα 1-2 ώρες?
Αν μπω στη διαδικασία να πληρώσω αεροπορικά, ξενοδοχεία κτλ κτλ για να δω Guns N’ Roses σημαίνει ότι ξέρω 5 πράγματα γι’αυτούς.
Και αν πάρω την απόφαση να πάω σε άλλη χώρα να τους δω θα πρέπει να με πειράξει αν αργήσει ο Axl και το συγκρότημα να βγει στη σκηνή?
Δηλαδή σε τι θα με επηρεάσει μια τέτοια καθυστέρηση όταν είμαι σε ξένη χώρα? Έχω πρόγραμμα για μετά τις 1-2, ύστερα από βραδιά συναυλίας και δεν το ήξερα? Ρε πάτε καλά? Μην αραδιάζετε μαλακίες για να γίνεται συζήτηση… Άν δεν γουστάρετε Guns μην αγοράζετε (κατεβάζετε οι περισσότεροι τζαμπατζήδες) cd, μη πάτε σε συναυλίες κτλ κτλ. Με λίγα λόγια μην ασχολείστε αν δεν σας αρέσουν.
Αυτοί είναι οι Guns, μπορεί να αργούν να βγούν στη σκηνή αλλά δίνουν το 100% στο live… δεν παίζουν μια-μιαμιση ωρίτσα και μετά καληνύχτα…
Για ροκ συναυλία μιλάμε… Αν θέλετε τα πράγματα στην ώρα τους πάτε να δείτε Lady Gaga, θα έχετε να σχολιάζετε και τη φούστα της μετά τη συναυλία. Εγώ προτιμώ το χάος του Axl… Θέλω μια ΡΟΚ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ένα χαμό που θα με συνεπάρει… Λίγοι το προσφέρουν πλέον αυτό, όλα είναι “επαγγελματικά”, πολιτικλι κορεκτ που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι…
Και πείραξε τους Άγγλους που άργησαν να βγούν οι Guns, οι Άγγλοι που αν βγουν Παρασκευή βράδυ στις πάμπ μπεκρουλιάζουν μέχρι θανάτου και τα κάνουν πουτάνα… Οι Άγγλοι που κάθε χρόνο, τη τελευταία Κυριακή στο φεστιβάλ του Leeds καίνε τις τουαλέτες από έθιμο… Οι Άγγλοι που μέχρι να τους γ@μήσει η Θάτσερ κοντέψανε να κατεδαφίσουν τα μισά γήπεδα ποδοσφαίρου. Τους πείραξε η ώρα… Αλλά γι’αυτό λένε “Άγγλος στο ραντεβού του”, μπορεί να είναι μαλάκες γενικά, αλλά δεν αργούν ποτέ και τους πειράζει αν αργήσει ο άλλος.
Ο συγκεκριμένος promoter είχε απωθημένα με τους GN’R από το 2002 και τους τα έβγαλε τώρα… ήξερε πολύ καλά με ποιό συγκρότημα είχε να κάνει όταν τους έκλεινε… Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
Τα λέμε με όσους πάνε Αγγλία τον Οκτώβρη, θα είμαι εκεί σε όλες… Αλλά τώρα που το σκέφτομαι μήπως να το ακυρώσω γιατί θα δουλεύω το πρωί και οι Guns συνήθως αργούν να βγούν?
Μα τι λέω, σε ξένη χώρα θα είμαι, ΜΑΛΛΟΝ θα έχω άδεια από τη δουλειά…
Πάρτε και την άποψη του Axl για το όλο θέμα και για τον σεβασμό προς τους fans, αλλά ποιός ακούει τον καλλιτέχνη όταν υπάρχουν τόσοι “επιστήμονες” γύρω από το θέμα…?
http://tl.gd/3e1q1u