Guns Ν' Roses

οκ μεγάλε μύστη των ΙΝΤΕΡΝΕΤΣ που σερφάρεις απ’τα 2000 ζομγ ζομγ, έχω 3 σιντί αγορασμένα και είχα πάει στη Μαλακάσα το 06. Να μιλήσω? Ευχαριστώ.

Σο γουάτ? Και ο Αξλ είναι μια τρίχα από το αριστερό παπάρι του κάθε ΜακΚάρτνευ/Ιόμμι/Ρότζερ Γουότερς μόνο που όλοι αυτοί δε συμπεριφέρονται σα μαλάκες.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ φίλος. Στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν οδηγείς δεξιά και δεν βάζεις τέρμα μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας. Εκτός βέβαια αν είσαι ΡΟΚ.
Οπότε δε νιάζουν και τα πρόστιμα λογικά.

Προφανώς όχι.
Καλό θα ήταν μάλιστα όσοι ταξιδέψουν, να πάνε με την κοπέλα τους μαζί γιατί μπορεί ο Αξλ να θέλει να ΓΑΜΗΣΕΙ κιόλας. Εξάλλου είναι ΡΟΚ.

Στο μπολντ έχεις δίκιο. Μετά από τόσες μαλακίες τόσα χρόνια, ελάχιστοι έχουν μείνει να παίρνουν στα σοβαρά τον Αξλ και να ασχολούνται μαζί του.

Ή μπορεί να τσαντιστεί ο Αξλ που ο προβολέας είναι κίτρινος κι όχι άσπρος και να σηκωθεί να φύγει στα μισά του λάιβ κλπ κλπ.

Και ξαναλέμε ότι ο Αξλ είναι μια τρίχα από το αριστερό παπάρι του κάθε ΜακΚάρτνευ/Ιόμμι/Ρότζερ Γουότερς μόνο που όλοι αυτοί βγαίνουν στην ώρα τους, γενικότερα σέβονται τους οπαδούς τους. Αλλά μάλλον αυτοί δεν είναι τόσο ΡΟΚ α?

Ντάξει ΓΚΡΙΚ ΠΡΑΪΝΤ, κατούρα και λίγο.

axlgr: κωλαράκι θα’ στηνες στον AXL?

απο ειρωνεία καλά πας…όπως και εγώ βέβαια…ότι σπερνεις θερίζεις…
αλλα αναρωτιέμαι αν κατάλαβες και τίποτα…
και χωρίς ειρωνεία μπορείς να απαντήσεις αν βλέπεις κάτι λάθος στο κείμενο που έγραψες??

ούτε ο τρόπος σου?
ούτε η ανακρίβειες σου?
ούτε ο φανμποιςμο σου που πάει σύννεφο??

οι προμοτερ μαλάκες…
οι οπαδοί που θέλουν να τον δουν μαλάκες…
μόνο εσυ κατεχεις την απόλυτη αλήθεια

*οσο για το ροκ που πέταξες, αν το βλέπεις και δεν γελάς τι να σου πω…αν ακόμη και σε αυτο δεν βλέπεις οτι είσαι εκτός πραγματικότητας τι να πω…πάω πασο και λεω πως έχεις δίκιο σε όλα…

Πάντως για να’ ρθω λίγο στα λόγια του angmar από κάτι τέτοιους τύπους ο κόσμος μένει σε μπάντες 20χρόνων και δε ξέρει νέες απίστευτες μπαντάρες

οχι ρε worst enemy…οποίον ελεύθερο χρόνο έχουμε πρέπει να τον έχουμε για να περιμένουμε να βάλει ο axl τις 25.000 χιλιάδες δολάρια μπότες του και να του ερθει η όρεξη να μας δείξει τα χρυσαφικά του…

*αγαπώ axl και δεν κοροϊδεύω την ύπαρξη του και τα προβλήματα του…αλλα μερικοί σαν τον axlgreece κάνουν αντιπαθή τον axl.,…και ας μην το καταλαβαίνει ο axlgreece

Έχεις πάει ποτέ σε συναυλία στο εξωτερικό με τα τραίνα και τις πτήσεις με λίγες ώρες διαφορά από τη συναυλία? Και θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά τώρα?

Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος που ξέρει 5 πράγματα ξέρει ότι πρέπει να αφήνει ένα κάποιο χρονικό διάστημα κενό γιατί μπορεί να του τύχουν χίλιες δυό μαλακίες, από απεργίες τραίνων μέχρι ότι μπορεί να χωρέσει το μυαλό σου…

Αν εσύ θέλεις να ρισκάρεις, δικό σου θέμα. Αν πας σε συναυλία των Guns N’ Roses, ένα συγκρότημα με παράδοση 23 χρόνων στο να εμφανίζεται ΠΑΝΤΑ αργότερα του αναμενόμένου και τα κανονίσεις όλα τσίμα τσίμα, τότε ή είσαι χαζός ή δεν έχεις ιδέα τι θα πεί Guns N’ Roses.

Και στις δύο περιπτώσεις εύχομαι περαστικά.

Όχι, εσύ θέλεις να πας σε μια συναυλία που θα ξεκινήσει στις 9 και θα τελειώσει στις 11 για να προλάβεις το τραίνο να πας σπίτι σου και να συνεχίσεις τη ζωή σου ήρεμα και όμορφα…
Φίλε μου, έχω περπατήσει μιαμιση ώρα μέσα στη λάσπη στο κέντρο του Λονδίνου γιατί τα μεταφορικά μέσα έκαναν απεργία μετά από συναυλία των Oasis… Σόρρυ αλλά δεν μου κάηκε καρφί ούτε μου έπεσε ο κώλος που ταλαιπωρήθηκα για μια μέρα από τη ζωή μου για να δω κάτι ξεχωριστό… Βλέπεις, δεν βλέπουμε τέτοια ονόματα κάθε μέρα… Επιλέγουμε ποιούς θα δούμε και μερικές φορές αν αργήσουμε λίγο παραπάνω να γυρίσουμε δεν θα πεθάνουμε κιόλας…

Νοιώθω την ωριμότητα για την οποία μιλούσες πριν, πρέπει να είσαι τουλάχιστον… 25? Έχω άλλα 10 χρόνια για να φτάσω τη δική σου ωριμότητα… Και φαντάζομαι χιλιάδες συναυλίες…

Μη ποντάρεις και τίποτα σημαντικό… Υπήρχαν πολλά ονόματα διαθέσιμα αν ήθελαν να κλείσουν άλλους…

Επίσης…

χωρις καμια διαθεση ειρωνειας κλπ, σε δυο μπαντες εχεις αναφερθει, και στις δύο ειναι μελη οι πιο κομπλεξικοι μουσικοι του κοσμου, τυχαιο; :expressionless:

κατα ταλλα, εχεις πει μπολικες αηδιες, αλλα νταξει, δε θα αλλαξεις γνωμη, οποτε meh.

λολ, τεσπα γαμα το, πηγα σε καποιες συναυλιες εξω κτλ μιας και ζουσα εκει για ενα διαστημα…δεν εχει νοημα…περαστικα παντως, δεν εχουμε ολοι την low-no life πολυτελεια σου για να περπαταμε σε λασπομενους δρομους και να κανονιζουμε τα παντα τελεια κτλ κτλ…

παντως το αυτο ειναι ενα:
ειμαι δεν ειμαι χαζος, εσυ κοινως στηριζεις την κινηση τους να στηνουν κοσμο και να κανουν καραγκιοζιλικια εις βαρος του κοινου, επειδη ειναι οι Γκανζ…οπωτε μαλλον εγω θα ειμαι ο χαζος, εσυ ομως φαινεσαι μαλακας ετσι, να στο πω κι αλλιως…και δεν σου ευχομαι περαστικα, τους θεμε τετοιους σαν και σενα εδω για να γελαμε εννιοτε οπωτε keep up the good work και καληνυχτες!!!

Βεβαίως…

σχετικότατο.

Ναι, κακά τα ψέματα, όλοι στο Ηνωμένο Βασίλειο κοιμούνται μετά τις 11.

Σχετικότατο με όσα είπα. Αν είναι πρόθυμη η κοπελιά σου όμως και αξίζει, μπορείς να την κάνεις και θυσία στους Θεούς… Και αυτό ΡΟΚ είναι…

Ναι, δεν βλέπεις, ούτε μια sold-out συναυλία δεν κάνουν τα καημένα…

Γιατί το είδες να συμβαίνει αυτό πολλές φορές τα τελευταία 10 χρόνια, ε?

Είδες σε κανένα εισιτήριο των Guns να λέει ότι θα βγουν στη σκηνή στις 22.00 και να βγήκαν στις 24.00? Θα σου απαντήσω εγώ, όχι. Πάντα έβγαιναν πιο αργά από τις άλλες μπάντες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβονται τον κόσμο. Απλά λειτουργούν διαφορετικά σαν μπάντα. Η συναυλία τους ξεκινάει πιο αργά και τελειώνει πιο αργά. Γεγονός εδώ και 23 χρόνια. Από την ώρα που θα βγούν θα παίξουν 2-2.30 ώρες, γεγονός εδώ και 23 χρόνια.

Επειδή δηλαδή ξεκινάνε πάντα πιο αργά σημαίνει ότι δεν σέβονται τους fans? Τέσπα, ξέρω που γράφω, ξέρω τι απαντήσεις θα πάρω, δεν γεννήθηκα χθες, είμαι και 15 χρονών άλλωστε…

Όλο αυτό το κομμάτι ήταν ειρωνικό, δεν είχαν τόσο πρόβλημα με τη καθυστέρηση γι’αυτό και τόσος κόσμος στο τέλος τραγουδούσε FUCK READING…

φιλε axl εγω διαφωνω σε πολλα αν οχι σε ολα οσα λες απλα θελω να σταθω σε 2 πραγματα και δεν εχω σκοπο να το συνεχισω…

ειμαι fanboy -οχι guns- σε πολλες αλλες μπαντες και οταν δω κατι που δεν μαρεσει τους κρινω πιο αυστηρα απο οτι αλλους γιατι περιμενω περισσοτερα απο αυτους…
ειτε κυκλοφοριες ειτε καλυτερη ποιοτητα κυκλοφοριων ειτε καλυτερη αποδοση στα live ειτε οτι αλλο θελεις…μηπως πρεπει να το σκεφτεις και συ λιγο? οχι επειδη στο λεω εγω-αλλα δεν γινεται να κατηγορουν σχεδον ολοι τον αξλ τσαμπα…ποσο μαλλον για πραγματα τα οποια αντιλαμβανεσαι οτι ισχυουν (δεν μιλαμε για φημες κλπ νομιζω) αλλα ταυτοχρονα να τον δικαιωνεις:wink:

επισης οτι βλεπεις εδω και 10 χρονια σε φορουμ τις ιδιες αποψεις με διαφορετικα nicknames δεν σε κανει να σκεφτεις μηπως εισαι λαθος ή γενικα να αφησεις τον τοοοσο fanboysmo??:wink:

φίλε το βρήκα…!!
η απάντηση για όλα είναι στο spoiler

είσαι δημόσιος υπάλληλος και σου είπαν ότι σου κόβουν τον 13ο και 14ο μισθό.!! δυο κακά μαζί.!! συμπονώ

ελα, τελος με τον καθυστερημενο τωρα γιατι θα γραφει ολο το βραδυ και θα χαιρεται μετα, εχει ματσακι και ειναι και ζορικο…

Ισχύει κι εγώ διάβασμα. Μια συμβουλη πάντως προς τον εν λόγω φορουμίτη: Ξεκώλλα λίγο με τους guns και ανακάλυψε/ασχολήσου με άλλες μπάντες και είδη μουσικής.

Ναι, το δικό σου.

Εσύ διάβασες πραγματικά τα όσα έγραψα ή απλά τα προσπέρασες στα γρήγορα και έβγαλες συμπεράσματα τσακ μπαμ?

Ακούω και MUSE, μετράνε ή δεν είναι TRUE METAL?

Γιατί βλέπεις κάθε μέρα συναυλίες των Guns και ο Axl σου τρώει όλο τον ελεύθερο σου χρόνο…

Ναι, δουλεύω για τον Slash…

Όχι φυσικά, ακούω μόνο Guns και Oasis… Δεν έχω αυτιά για άλλη μπάντα…

Σ’ευχαριστώ, επίσης.

Άρα είσαι και έμπειρος εκτός από ώριμος…

Δεν στηρίζω, απλά γνωρίζω και αποδέχομαι κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω.

Αν μου πούνε ότι αυτός εμφανίζεται στις 5 τα χαράματα και θέλω να τον δώ θα κανονίσω το ωράριο μου και θα πάω να τον δω εκείνη την ώρα. Δεν θα γκρινιάζω σε forums για κάτι που δεν αλλάζει ποτέ.

Τέλος πάντων, όσο και να κάτσω να εξηγήσω 5 πράγματα, το γεγονός ότι το 2002 επέλεξα το axlgreece αντί για Christos ή οποιοδήποτε άλλο nick θα με κυνηγάει για πάντα… Οπότε γιατί να επιχειρηματολογήσω τζάμπα…?

Ότι και να σου πω τη κατάληξη τη ξέρω εδώ μέσα, όλοι ξέρουν τα πάντα και γω είμαι το fanboy…

Αλλά περνάω καλά και γελάω μαζί σας όσο και σεις μαζί μου… Γιατί εγώ το παίρνω χαλαρά και με διάθεση για χιούμορ (και ενίοτε ειρωνία) ενώ εσείς κάνετε αγώνα να με πείσετε ότι έχω άδικο και εσείς δίκιο…

Να 'σαι καλά για τα ποιοτικά σου σχόλια, μου ανεβάζεις το επίπεδο με κάθε ένα απ’αυτά… Πραγματικά… κλαψ. (συγκίνηση κ έτσι…)

Φίλε μου, το ότι δεν γράφω σε 500 threads δεν σημαίνει ότι ακούω μόνο guns (και Oasis φυσικά)… Ο λόγος που δεν γράφω τόσο συχνά εδώ μέσα είναι ότι έχω ζωή και προτιμώ να ακούω τη μουσική παρά να τη σχολιάζω…

Θα σου πω και κάτι να νοιώσεις καλύτερα για μένα… Ακούω και U2, θα είμαι και στη συναυλία…

8O βα βε πα πε!

Τεσπα εμεις οι δύο δε θα τα βρούμε ποτέ (ειδικα μετά απ’ αυτό το τελευταίο). Προτείνω να κοιτάξεις άλλη μία φορά το ποστ του ντεθακια. Αν δε το νιώσεις δε πειράζει! Τι να κάνουμε, ετσι ειναι η ζωη

Φευγω και αφηνω στην ησυχια τους τους guns!

:bye:

ότι και να ακούς με τις απόψεις σου μειώνεις τους ίδιους τους καλλιτέχνες…
άμα έχουν τέτοιους οπαδούς…

σε ρωτησα και χωρίς ειρωνεία μπορείς να απαντήσεις αν βλέπεις κάτι λάθος στο κείμενο που έγραψες??
και εσυ απαντας Εσύ διάβασες πραγματικά τα όσα έγραψα ή απλά τα προσπέρασες στα γρήγορα και έβγαλες συμπεράσματα τσακ μπαμ?
έχεις “προβλήματα”?? μήπως ξέρεις τον πάτερα του axl??? μήπως η ομάδα σου δεν πάει καλά…?? κάτι θα φταίει…δεν γίνεται.!!!

και αν είσαι 14 ετών έχεις μια δικαιολογία…άλλα μάλλον δεν είσαι…
γιατί και ενας 14χρονος δεν θα έκανε ποστ-σεντόνι για να δείξει πόσο φανμποις είναι λέγοντας μόνο βλακείες και δυσφημώντας χειρότερα τον καλλιτέχνη που αγαπά…

χαχαχαχαχα, να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στους u2…?

Έλα μωρέ, υπάρχουν και χειρότερα…

Δεν έχουν τέτοιους οπαδούς, δεν έγραψα τίποτα σ’αυτό το thread και εσύ τα φαντάστηκες όλα…

Κάποτε το έπαιρνα πιο σοβαρά το να απαντάω εδώ μέσα με επιχειρήματα. Μετά κατάλαβα πως λειτουργεί το σύστημα και το έριξα στο χαβαλέ…

Δεν περιμένω ΕΔΩ και σε παρόμοια ΦΟΡΟΥΜ να δημιουργήσω εγώ νέους fans για τον Axl, ξέρω τη κατάσταση… Δε μιλάω για τους admin, μιλάω γενικά για το όλο σκηνικό…

Ναι ρε crimson, μπορεί να κάνω λάθος, κανείς σας δεν είναι τέλειος και όλοι θα πεθάνετε μια μέρα κτλ κτλ.

Και αν κάναμε αυτή τη συζήτηση σε ένα καφέ έξω ή με μια μπύρα (εσύ, βότκα εγώ) θα μπορούσα να στα εξηγησω πολύ καλύτερα κ συ να αντικρούσεις με επιχειρήματα και ίσως να βγάζαμε μια άκρη, αλλά εδώ και μόνο που διαβάζεις το nickname μου τρελαίνεσαι…

είπαμε, είμαι fanboy, ανώριμος, καθυστερημένος και άλλα πολλά που με έχουν στολίσει σε 3 σελίδες και συ στα επόμενα quotes…

Όχι, δεν έχω προβλήματα, δεν ξέρω τον πατέρα του Axl, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με ομάδες καθώς δεν έχω τόσα απωθημένα να βγάλω στο γήπεδο…

Με προσβάλλεις ξανά… δηλαδή πόσες φορές θα στο πω? Μόνο με αίμα…

και ναι, έχω μια τάση για μεγάλα posts όταν αποφασίζω να γράψω σε φόρουμ, μη το παίρνεις προσωπικά…

αμάν άνθρωπε μου.!!
σε ενα ποστ εχεις πει οτι το παίρνεις χαλαρά, οτι εχεις δίκιο, οτι αν ήταν αλλιώς, οτι δεν απαντάς με επιχειρήματα(αυτο και αν ειναι επιχείρημα)…

εσύ διάλεξες να στολίσεις όλον τον κόσμο στο αρχικό σου ποστ χωρίς να πει κάνεις κάτι για εσένα…τι περίμενες??

οσο για τις μπίρες ουτε με ενα καφάσι δεν γίνεται να πείσεις κανέναν για τα περισσότερα που λες…

είναι κρίμα αντί να ασχολείσαι με την μουσική, να τρως τόσα κολλήματα…λες και αμα πεις κατι που ειναι αλήθεια για κατι που αγαπάς αλλάζει τίποτε…

τελοςπαντων…καληνύχτα…αμα είναι για συζήτηση και αύριο εδώ είμαστε…

θα επιμείνεις, δεν καταλαβαινόμαστε…

εγω δεν στολισα κανεναν στο πρώτο μου ποστ σε προσωπικό επίπεδο, απόψεις ναι, άτομα όχι, εκτός από τη λέξη “τζαμπατζήδες” που φαντάζομαι χτύπησε πολλές φλέβες…

Λοιπον χοντρικα αυτα που ειπα στο πρωτο ποστ ειναι:

1. μην ασχολειστε αν δεν σας αρεσει
  2. αν θεωρειτε τοσο μεγαλο προβλημα τη καθυστερηση, μη πατε

Πιες εσυ ενα καφασι μπυρες και αν δεν σε βγαλω φωτο με αφισα της Lady Gaga να μη με λενε axlgreece…

Εξηγησα και σε προηγουμενο ποστ ότι αν δεν μπορω να αλλαξω κατι το αποδεχομαι και τελειωνει η ιστορια. Δεν τρωω κανενα κολλημα. Δεν γκρινιαζω σε φορουμς γι’αυτο… Κολλημα τρωει αυτος που γκρινιαζει για κατι…

Για μενα αυτος που γκρινιαζει για κατι χανει χρονο, για σενα χανει χρονο αυτος που υποστηριζει κατι. Ιδιο νομισμα, διαφορετικη οψη…

καληνυχτα…