Guns Ν' Roses

Axl Rose Parties at London Gay Club

Guns N’ Roses front man Axl Rose joined the gay party at a London club over the weekend.

Guns N’ Roses frontman Axl Rose reportedly partied at a gay club in London after his band’s controversial performance at the Reading Festival over the weekend. The singer was spotted at the ‘Royal Jelly’ gay night at Bungalow 8, where he was later seen chomping on cheese on toast at 5am. Rose is also thought to have sacked his entire tour crew after his band’s slot at Reading over-ran on Friday and landed him a huge fine. He was reportedly sleeping when he was due onstage at both the Reading and Leeds festivals, and his entourage were under strict orders not to disturb him.

www.nme.com

lol :!:

Σας αγαπώ!!!

Kαλα τι γινεται εδω!!!:-s

Κρατηστε ενα επιπεδο για μουσικη μιλαμε, δεν χρειαζεται φανατισμος, ενταξει αγαπαμε ενα συγκροτημα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλα δεν χρειαζεται να πεισουμε και τους αλλους να το αγαπησουν, τωρα αμα τυχαινει το συγκροτημα να αρεσει και σε 100 εκατομμυρια ενω καποιο αλλο σε 100 ατομα τοτε αυτο κατι λεει…δεν μπορει γενικοτερα αν καποιος καλλιτεχνης αξιζει εστω και αργα θα αναγνωριστει απλα χρειαζεται πολλη δουλεια και πολλες θυσιες και φυσικα ο μεγαλος παραγοντας ΤΥΧΗ.

Και για να αναφερθω συγκεκριμενα στους GN’R, αν πραγματικα δεν αξιζαν τωρα (εδω και χρονια δλδ) θα ειχαν χαθει και κανεις δεν θα τους ακουγε.Μια τρανη αποδειξη της διαχρονικοτητας και της τεραστιας φημης τους ηταν το Greatest Hits (ενα μονό cd αφηνοντας απέξω τεραστιες επιτυχιες) που κυκλοφορησε το 2004 και πουλησε σαν τρελο (και ακομα πουλαει) το οποιο ΔΕΝ περιειχε ουτε ενα νεο τραγουδι -παρολο που υπηρχαν δεκαδες- σε αντιθεση με ολες τις κυκλοφοριες Best Of που κυκλοφορουν κατα καιρους περιεχουν ΝΕΑ τραγουδια (U2,Bon Jovi,Rolling Stones κ.α.) καθως ακομα ο Elvis κι οι Nirvana!!! Και το αποτελεσμα φανηκε στις πωλησεις καθως ισοφαρισε και ξεπερασε καποια σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα…

Γνωμη μου παντως ειναι οτι ο χρονος δειχνει ποιοι αξιζουν η οχι

λολ,οι τελευτες 3 σελιδες σερωουν πολυ απαλεψια:p
ας σταματησουν τα ποστς full σε quotes και απο κατω απαντησεις,οι οποιες θα μπουν σαν quotes στο ποστ τ επομενου για να σχολιασει με την σειρα του…
οντοπικ τωρα:ο axl σε gay bar??!??!?!?!?!?!?!?!8Oπαντα με καταπλησει αυτο το ατομο.:slight_smile:

Με αλλα λογια, μονο ο Axl εμεινε να κρατα ψηλα το λαβαρο της επαναστασης. :smiley:

Είπα “Λίγοι το προσφέρουν πλέον αυτό”.

Δεν είπα κανένας…

Αυτές οι μαλακίες του Τύπου είναι που έχουν στρέψει όλο το κόσμο ενάντια στον Axl.

Κατ’αρχάς πως γίνεται να απέλυσε κόσμο και το βράδυ που πέρασε να έπαιξαν στο Belfast, βρήκε σε μια μέρα ολόκληρο προσωπικό για συναυλία?

Δεν έχει σημασία όμως, αφού το λέει το NME.com είναι αλήθεια για όσους βαριούνται να σκεφτούν ή να ψάξουν.

Κατά δεύτερον, έστειλε μήνυμα στο twitter όσο ήταν backstage, το έκανε την ώρα που κοιμόταν?

Για το gay club δεν τίθεται θέμα… και τι έγινε που πήγε σε γκεϋ κλάμπ? ο άνθρωπος δεν έχει πρόβλημα με τους γκεϋ, άλλωστε δεν θα έκανε παρέα με τον Elton John αν είχε τέτοιο πρόβλημα… άλλη μια μαλακία του Τύπου… και να πείς πως δεν το έχει εξηγήσει ο άνθρωπος για εκείνο το καταραμένο τραγούδι 100 φορές…

Το θέμα είναι (και κάτι που βαριέμαι να λέω κάθε φορά) πως ΝΑΙ, οκ, έχει τις ανωμαλίες του όπως όλος ο κόσμος, σίγουρα σε μεγαλύτερο βαθμό γιατί έχει πολλά λεφτά και δόξα, αλλά ο Τύπος έχει πεί τόσα ψέμματα για τον Axl που έχει κάνει τη πλειοψηφεία του κόσμου να είναι αρνητικά προκατειλημένος απέναντι του.

faid85 δεν είπε κάνεις οτι δεν αξίζουν οι Guns Ν’ Roses…αξίζουν μια χαρά
άλλο λέμε…μην παρασύρεσαι…

Σωστα δεν θα παρασυρθω ξανα…:stuck_out_tongue:

Ας μιλησουμε για την εμφανιση τους πως σας φανηκε?:-k

Εμενα μου φανηκε σε εξαιρετικη φορμα ο Axl τοσο φωνητικα οσο και εμφανισιακα.Σε σχεση με την εμφανιση του το 2002 ειναι χιλιες φορες καλυτερος οπως και οι υπολοιποι στην μπαντα.Ο DJ Ashba ειναι ισως η καλυτερη επιλογη που εχει κανει, εχει μια συμπεριφορα και εμφανιση που ταιριαζει στο στυλ των κλασσικων GN’R, και φυσικα με το ταλεντο που διαθετει εχει προοπτικες να γραψει υπεροχο υλικο σε μελλοντικο δισκο τους.

χεχεχε

από το λίγο που είδα ο axl είναι σε φόρμα…μακάρι να έχει και συνέχεια…

Εμφανισιακά έχει βελτιωθεί από το χάλι του 2006 πχ, αλλά και πάλι Τζίσους, λες και είναι θαμώνας των σκυλοκλαμπ του Μπουρναζίου είναι ;ρ

Κλαίω με το όλο flame, παλιές καλές μέρες!

Όπως τους Behemoth ας πούμε που βγήκαν με -OMG :eek:- ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ? Ή τους Primordial φέτος στο UDF?

To point είναι ότι χωρίς καν να το θυμάστε έχετε (-ουμε) παραστεί σε πάρα πολλά live, που είχαν καθυστέρηση και μια και δυο ώρες. Αλλά το έχουμε διαγράψει απ τη μνήμη μας τις περισσότερες φορές και ξέρετε γιατί? Γιατί ήμασταν ΕΚΕΙ, περάσαμε (πιθανόν) καλά και αν άργησε και να βγει η μπάντα δεν έγινε και κάτι.

Για να καταλήξω, βρίσκω απόλυτα γραφικό να “συγχύζεται” κάποιος και να κριτικάρει τον Αξλ για ένα λάηβ όπου ούτε πήγε, ούτε καν είχε σκοπό να πάει.

Εσύ ασχολείσαι, εσύ δίνεις δεκάρα, εσύ ενδιαφέρεσαι… Απόδειξη ότι ποστάρεις!!!
Επίσης τόσοι άλλοι που γέμισαν τόσες σελίδες… Και που τόσα χρόνια γεμίζουν τους χώρους που οι GnR δίνουν συναυλίες!

Και κρίμα που πέθαναν τα “ροκσταριλικια τετοιου ειδους” γιατί απο εκείνες τις εποχές έχουμε να θυμόμαστε δεκάδες “ροκ σταρς”… Απο την δικιά μας εποχή ποιόν θα θυμούνται να γράφουν στα forums to 2045;

πως γίνεται να τα λέει πιο σωστά ο ChrisP από αυτόν που το έκανε θέμα είναι ακατανόητο…

Γιατί εγώ δεν ακούω Behemoth και Primordial…

χοχοχοχο…ξεπαγιασα…

δεν μπορούσες να πεις αυτο που είπε ο ChrisP και οχι να τα χώνεις σε οτι αναπνέει στο αρχικό σου ποστ??
μια χαρά θα συζητούσαμε…

Γενικά δε καταλαβαίνω με το quote μου πως σχετίζεται αυτό που γράφεις , αλλά οκ.*

Επίσης. προσωπικά τουλάχιστον, κατάκρινω, δε ξεχνάω, και το λέω αν μια μπάντα μου’ βγαλε το λάδι και με ξενέρωσε σ’ ένα live.

Οκ μπορεί και να γίνα λίγο γραφικός για το λόγο που είπες γι’ αυτό και αποχώρησα.

*Και βασικά αυτό που εννοούσα/εννοούσε ο angmar είναι ότι επειδή υπάρχουν κάτι τέτοιοι επίσης γραφικοί τύποι που είναι προσκολλημένοι με τέτοια εμμονή σε μπάντες 20 και βάλε χρόνων (είτε maiden, ειτε μεταλικα, ειτε γκανς, ειτε, ειτε), νέες τρομερές μπάντες μένουν στην αφάνεια. Και με 2 αντιπαραδείγματα από τα χιλιάδες που υπάρχουν περιμένεις να κάνουμε συζήτηση?

βρείτε μου νέα μπάντα που να κάνει 2.30-3ωρα λαιβ και θα αγοράσω σδ τους!

βέβαια σαφώς και συμφωνώ ότι νέες μπαντάρες μένουν στην αφάνεια λόγω της προσκόλλησης μας σε “ιερά τέρατα” του παρελθόντος.

Ντάξει ήδη βρήκα μία αλλά δεν έχει νόημα να μπουμε σε τέτοια διαδικασία.

Χαίρομαι πάντως που συμφωνείς:)

To quote σχετίζεται με μόνο με την πρώτη πρόταση του πόστ μου, για να δείξω ότι είτε είναι μπάντα δεινοσαύρων είτε νέα, μια χαρά καθυστέρηση μπορεί να υπάρξει σε ένα λάηβ και “ασέβεια προς το κοινό” όπως το χαρακτηρίσατε. Τώρα άν απλά ήθελες να πει αυτό που ξεκαθάρισες πιο πάνω, είναι άλλο θέμα, δε βλέπω πώς κολλάει στο όλο φλέημ.

Δεν είδα πάντως κανέναν να κράζει Βehemoth γιατι κάναν 60 λεπτά να βγουν στη σκηνή και να παίξουν άλλα 60 λεπτά. Και ούτε έπρεπε δηλαδή, εφόσον πέρασε καλά ο κόσμος.

Τέλος πάντων άλλο ήταν το point μου. Προσπάθησα με έναν τρόπο να εξηγήσω ότι δεν βρίσκω καν το λόγο να κατακρίνετε με τόση ένταση τον Αξλ, από τη στιγμή που δεν ήσασταν εκεί (να ξέραμε βρε αδερφέ αν όντως όσοι ήταν εκεί ξενέρωσαν/του πέταγαν μπουκάλια και δεν ξερω κι εγώ τι) και ότι άπειρες καθυστερήσεις (και άλλα στραβά) έχουμε φάει στη ζωή μας σε μικρές και μεγάλες συναυλίες που έχουμε πάει αλλά για κάποιο λόγο επιλέγουμε να αναφερθούμε ακόμα μια φορά στον Αξλ.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Nτάξει τί να σου πω! Primordial όμως παρ’ όλο που η υπολοιπη μπάντα τα’ δωσε όλα είδα/ακουσα πολυ αρνητικά σχόλια. Αλλά μη μείνουμε εκεί.

Πάντως έγινες κατανοητός. Και ισως να υπήρξα γραφικός. Ο λόγος όμως που συνέδεσα αυτά τα 2 (Αυτό που σου’ πα παραπάνω με το flame) και ο λόγος που μπήκα κι εγώ σ’ αυτή τη διαδικασία, είναι ο τόσο έντονος ζήλος με τον οποίο υποστηρηξαν ορισμένοι τον αλεξ (οχι μονο για το reading, αλλά γενικα) που σίγουρα είναι μεγαλυτερος από τον ζήλο με τον οποίο εγω τον κατεκρινα (που στην ουσια με εξαιρεση το reading -που δεν ήμουν εκει- δε νομιζω να μαι και παραλογος που τον κατακρινω). Διοτι κάτι τέτοιους τύπους φωτογραφίζω με αυτό που λέω πάνω. Ίσως να’ ταν και αφορμή γι’ αυτό και ήμουν λανθασμένος.

Αν πάντως ενδιαφέρεσαι να δεις τι εννοω, πήγαινε στην κριτικη του angmar (integrity - the blackest curse, απο κει ξεκίνησαν όλα) και στη συζήτηση στο αντίστοιχο θρεντ.

Παω για διάβασμα