Guns Ν' Roses

Πρώτον, δεν είπα ότι είσαι γραφικός.

Δε θυμάμαι καν τι έγραψες στα προηγούμενα ποστ σου εκτός αυτού του σημείου που κουόταρα και επίσης όταν χαρακτηρίζω κάτι γραφικό δεν σημαίνει ότι χαρακτηρίζω έτσι και αυτόν που το έγραψε. Είναι η διαφορά του ειδικού απ’ το γενικό.

Δεύτερον, αυτός (ο οπαδός) που θα υπερασπιστεί έναν καλλιτέχνη με ζήλο μπορεί να γίνεται γραφικός αλλά το κάνει για κάτι που αγαπάει, που έχει αφιερώσει κάμποσο χρόνο από τη ζωή του. Μπορεί να μην μετράει τα πράγματα σωστά αλλά του το συγχωρείς και το κατανοείς εν μέρει. Αυτό που δεν είναι κατανοητό (από εμένα τουλάχιστον) είναι γιατί κάποιος να κάτσει να αφιερώσει κάμποσα ποστ (και φαιά ουσία) για να κατακρίνει ένα γεγονός το οποίο καμιά διαφορά δεν κάνει στη ζωή του. Να είχατε σκάσει τα φράγκα να πάτε αγγλία και να σας έκοψαν το λάηβ στη μέση θα το καταλάβαινα.

Edit: Διάβασα και το θρεντ του Integrity και ομολογώ ό,τι ακόμα περισσότερο δεν βλέπω που κολλάει πάνω σε ένα συναυλιακό ζήτημα των GnR. όχι τίποτα άλλο αλλά ο Αξλ έκανε διπλάσια χρόνια απ’ τους Integrity να βγάλει δίσκο! :lol: Γενικά πάντως οι συγκρίσεις αυτές (Integrity vs Slayer ή το “Χ” δεινοσαυρικό συγκρότημα) μου φαίνονται αστείες, το mainstream καλά κάνει και είναι εκεί που είναι, το underground/DIY το ίδιο και πλέον με τα ίντερνετς όποιος έχει λίγη διάθεση την ψάχνει με όποιο απ’ τα δυο (ή και τα δυο) θέλει.

Οκ στο πρώτον! (Ούτε γω το πιστεύω πολύ:p)

Στο δεύτερο συμφωνώ του δίνω ελαφρυντικό αλλά δε μπορώ να κάνω και λογική συζήτηση μ’ έναν άνθρωπο που μου λέει ότι ντάξει δε με νοιάζει που ο jackson ήταν παιδέρας, γιατί ήταν ΘΕΟΣ και άφησε ιστορία. Όσο μέρος της ζωής του κι αν αφιέρωσε. Ούτε θα τον θεωρήσω λογικο. Παράδειγμα τυχαίο. (μπορεί και να μην ήταν παιδέρας απλά τέτοιες συζητησεις εχουν γίνει)

Κατα τ’ άλλα έχεις δίκιο (στο γιατί να καθίσω να ποστάρω) γι’ αυτό και αποχώρησα και δε πρόκειται να ξανασχοληθώ κιόλας

εδιτ: Σου πα πως τα συνέδεσα. O χρήστης axl greece είναι ο τύπος που εγώ θεωρώ προσκολλημένο με εμμονή στα ιερα τερατα και και και. Καμια σχεση μεταξυ καλλιτεχνων (guns και integ σε κανενα επιπεδο σε κανενα κοσμο) δεν εκανα. Το flame μου (σιγα το φλειμ δηλαδη) ήταν κυριως απεναντι στον χρηστη και οχι στα συμβαντα, και γι’ αυτό να ήμουν λάθος ίσως*. Απορω πως εχεις σκαλωσει οτι συνεδεσα τις 2 μπαντες . (guns integrity)

Τη παραπομπη στη κριτικη στην ειπα για να καταλαβεις τι εννοουσα. Πες ότι στη θεση των σλειερ ειναι οι γκανσ, και στην θεση των integriity η ταδε λιγοτερο γνωστη μπαντα

*αν ειδες τον ρωτησα: κωλαρακι θα στηνες στον αξελ?

Πάντως δε ξέρω, είσαι από τους λίγους ανθρώπους με τους οποίους έχω συζητήσει και δε μπορώ να συννενοηθώ (μπορεί βέβαια οι άλλοι να μη μου το’ χουν δείξει:p). Κι έχει ξανασυμβεί αυτό. Ίσως φταιω εγώ, ίσως εσύ, ίσως και οι δύο. Tεσπα!

Κρατάω πάντως αυτό που ειναι καλό (ίσως):

"το mainstream καλά κάνει και είναι εκεί που είναι, το underground/DIY το ίδιο και πλέον με τα ίντερνετς όποιος έχει λίγη διάθεση την ψάχνει με όποιο απ’ τα δυο (ή και τα δυο) θέλει. "

Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις μπαντών μη underground/diy που έχουν υποτιμηθεί για τη νοοτροπία που συζητάμε στα τελευταία ποστς anywayzzz

freedomofrock και φυσικά axlgreece εννοείτε respect για το οτι παίζουν τόση ώρα…δεν είμαστε καθυστερημένοι…

το νόημα είναι να μην “πετάμε μολότοφ” και μετά θέλουμε να ακούσουμε και μπράβο…ο ChrisP το έθεσε πολύ πιο σωστά και όμορφα χωρις κραυγές, ειρωνείες(πουτάνα ειρωνεία) και ολα τα υπόλοιπα…

Mπηκε και ο Jackson στη κουβεντα…:stuck_out_tongue:
Ειναι το μονο πραγμα που ποτε του δεν ηταν…[-X

ον τοπικ

Οντως η διαρκεια που παιζουν οι GN’R μονο με Metallica και U2 απο τα παλια συγκροτηματα μπορουν να συγκριθουν, καθως επισης και σχετικα με τα διαφορετικα σετλιστς τους κατα καιρους στις συναυλιες. Ολοι οι αλλοι ειδικα τα νεα συγκροτηματα 1-1,5 ωρα το πολυ και τελος.

Επισης Aerosmith, Stones, ΑC/DC χτυπανε 2ωρα…:roll:

Φίλε μου, το γεγονός ότι γουστάρω τρελά Guns δεν σημαίνει ότι τους ακούω όλη μέρα ούτε ότι είμαι κολλημένος στη “Χρυσή” δεκαετία του 80.

Μια ματιά στο iPod μου θα ήταν η καλύτερη απόδειξη γι’αυτο, δεν θα περνούσε καν απ’το μυαλό σου πόσα διαφορετικά είδη μουσικής γουστάρω και για πόσα διαφορετικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό για να τους δώ.

Θα σου παραθέσω μια “μικρή” λίστα στο τέλος του post μέσα σε spoiler από διάφορες συναυλίες που έχω δει για να πάρεις μια ιδέα για το πόσο “διεστραμμένος” είμαι μουσικα. Φυσικά η λίστα δεν είναι όλες όσες έχω δει…

Παρ’όλα αυτά, θα τονίσω ξανα βασισμένος στο σχόλιο σου για τον Jackson ότι ο λόγος που μπαίνω κατα καιρούς και φορτώνω με κόσμο και κοσμάκη στα forums είναι ότι ασχολείστε με κάτι που δεν επηρεάζει καθόλου τη ζωή σας και είστε αρνητικά προκατειλημένοι γιατί έτσι σας “έφτιαξε” ο Τύπος και φυσικά τα “χώνετε” σε διάφορα post έτσι για να λέμε μια άποψη που μας δημιούργησε ο Τύπος και σε απειροελάχιστες περιπτώσεις η προσωπική εμπειρία.

Ναι, οκ, μπορεί να αντιδρώ υπερβολικά αλλά δεν θυμάμαι να ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαι ο mr. τέλειος (τουλάχιστον όχι εδώ μέσα… :lol:).

Επειδή τυγχάνει να με δένει προσωπική φιλία με αρκετά μέλη των Guns, γνωρίζω 5-10 πράγματα παραπάνω γι’αυτό τσατίζομαι με τον κάθε ένα που γράφεται σε ένα φορουμ και βγάζει τη χολή του για τον Axl, χωρίς να έχει ιδέα για το παραμικρό απλά ακούγοντας φήμες που αναμασάει χρόνια ατελείωτα ο Τύπος… ο οποίος αγαπάει να μισεί τον Axl γιατί είναι το τελευταίο αυθεντικά κακό παιδί της ροκ που έγινε τόσο διάσημος…

Anyway… και η ζωη συνεχίζεται…

Scorpions (Thessaloniki)
Dr. Alban (Thessaloniki)
Bon Jovi (Wembley Stadium London, Stuttgart)
Robbie Williams (London)
UB40 (Thessaloniki 2 times)
The Temptations (Thessaloniki)
James Brown (Thessaloniki)
Celine Dion (Geneve)
U2 (Thessaloniki, Wembley Stadium London, Earl’s Court London)
Dreamtheater (Thessaloniki)
Ska-P (Thessaloniki)
Nine Inch Nails (Athens)
Aerosmith (Munich)
B.B. King (Royal Albert Hall London)
Deep Purple (Thessaloniki 2 times)
The White Stripes (Thessaloniki)
The Rolling Stones (Athens)
Joe Cocker (Thessaloniki)
Sting (Thessaloniki)
Eros Ramazzotti (Thessaloniki)
The Prodigy (Leeds)
Toni Braxton (Wembley Stadium London)
The Offspring (Leeds)
Oasis (London)
Melanie C (Thessaloniki)
Joe Satriani (Thessaloniki)
Vanessa Mae (Thessaloniki)
Coolio (Thessaloniki)
AC/DC (Athens)
Uriah Heep (Thessaloniki)
Kiss (Athens)
Whitesnake (Thessaloniki)
Garbage (Athens)
Marilyn Manson (Athens)
Iron Maiden (Paris, Athens)
Sebastian Bach (London)
Bullet For My Valentine (London)
Robert Plant (Thessaloniki)
Linkin Park (Thessaloniki)
The Darkness (New York City, Lisbon)
Nick Cave And The Bad Seeds (Thessaloniki)
The Stereophonics (Stuttgart)
L.A. Guns (Thessaloniki)
Goran Bregovic (Thessaloniki)
Queens Of The Stone Age (Thessaloniki)
Megadeth (Thessaloniki)
MC5 (Thessaloniki)
Black Sabbath (Athens)
Ronnie James Dio (Athens)
Anathema (Thessaloniki)
Korn (Thessaloniki)
Detroit Cobras (Thessaloniki)
Chaka Khan (Wembley Stadium London)
Jon Bon Jovi (Wembley Stadium London)
Rod Stewart (Wembley Stadium London)
Steve Winwood (Wembley Stadium London)
Seal (Wembley Stadium London)
K.D. Lang (Wembley Stadium London)
Black Label Society (Athens)
W.A.S.P. (Thessaloniki)
Morrissey (Athens)
Paradise Lost (Thessaloniki)
Depeche Mode (Athens)
Nicko McBrain (Thessaloniki)
The Cult (Munich)
The Who (Munich)
Eric Burdon (Thessaloniki)
Alice Cooper (Athens)
Wig Wam (Thessaloniki)
Glenn Hughes (Thessaloniki)
Ojos De Brujo (Thessaloniki)
Jane’s Addiction (Athens)
Michael Schenker Group (Thessaloniki)
The Misfits (Thessaloniki)
Hawkwind (Thessaloniki)
The Unisex (Thessaloniki)
Moonspell (Thessaloniki)
Slipknot (Leeds)
King Diamond (Thessaloniki)
Saxon (Thessaloniki)
The Answer (Thessaloniki)
Paul Di Anno (Thessaloniki)
Eagles Of Death Metal (Thessaloniki)
Mark Lanegan (Thessaloniki)
Incubus (Leeds)
Puddle Of Mudd (Leeds)
The Dillinger Escape Plan (Leeds)
Weezer (London)
Pet Shop Boys (Thessaloniki)
Gogol Bordello (Thessaloniki)
Mary J. Blige (Earl’s Court, London)
Yann Tiersen (Thessaloniki)
Metallica (Sofia, Bulgaria)
Megadeth (Sofia, Bulgaria)
Slayer (Sofia, Bulgaria)
Rammstein (Sofia, Bulgaria)
Alice In Chains (Sofia, Bulgaria)
Manowar (Sofia, Bulgaria)
Stone Sour (Sofia, Bulgaria)

Tην έκανε και χτες την ομορφιά του ο Axl…

Eδωσε το αντίστοιχο αντίτιμο για το εισιτήριο που πλήρωσαν οι θεατές.

*Mια σημείωση για κάτι επιμέρους που έτυχε να διαβάσω (δεν έχω διαβάσει το thread γενικά).

Kάπου αναφέρθηκε το ότι “δεν ανεχόμαστε μια ώρα καθυστέρηση και πόσο rock attitude είναι αυτό και γίναμε κυρίες”.

Eπειδή λοιπόν εγώ κάθε φορά ταξιδεύω περίπου 300 χλμ απόσταση για να δω ένα live (και δεν είναι λίγες οι φορές) ακόμα και τα 15 λεπτά καθυστέρησης μπορεί να μου φανούν βουνό, όταν έχω μπροστά μου ταξίδι μεσα στο βράδυ και δουλειά το επόμενο πρωί. Aν εγώ είμαι η εξαίρεση, τότε η πλειοψηφία του κόσμου που θέλει να γυρίσει εγκαίρως σπίτια της με τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν έχει κανένα λόγο να υποστεί ταλαιπωρία λόγω του ότι κάποιοι είναι τόσο αφελείς ωστε να θεοποιούν τον Axl επειδή αργεί.

Μουσικά δεν χρειάζεται να αποδείξω σε κανέναν, αν και πόσο έχω σε εκτίμηση τον Axl, αλλά σόρρυ φίλος, i won’t follow.

Πέταξαν δύο φορές μπουκάλια με κάτουρο στη σκηνή. Το θεωρείς φυσιολογικό εσύ αυτό? Εσύ αν στα πετούσαν πως θα αντιδρούσες?

Μπήκαν στα καμαρίνια, συνεδριάσανε και βγήκανε και έπαιξαν όλο το setlist τους μέχρι το τέλος.

Κανείς δεν θεοποίησε τον Axl για το ότι αργεί. Αυτό που θα ξαναπώ άλλη μια φορά είναι ότι:

Είναι γνωστό στο 80-90 % του συναυλιακού “κόσμου” ότι όταν πας σε συναυλία των Guns N’ Roses ΞΕΡΕΙΣ/ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ/ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο τΥΠΟΣ ότι πάντα αργούν να βγούν στη σκηνή. Γιατί να κάτσεις να σκάσεις περιμένοντας αφού δεν γουστάρεις να περιμένεις ούτε 15 λεπτά. Μην πας.

Δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά στο συγκεκριμένο θέμα, απλά λέω, αποδεχτείτε το. Δεν θα αλλάξετε τον Axl αν γκρινιάξετε σε ένα φόρουμ για μια συναυλία που ΔΕΝ πήγατε (αλλά διαβάσατε γι’αυτήν στο ίντερνετ ή στον Τύπο) και άργησε ο Axl να βγεί στη σκηνή…

Επίσης αν δεν θέλετε να περιμένετε καθόλου και παρ’όλα αυτά θέλετε να τους δείτε, η Αρβύλα Τελεσόπινγκ έχει τη λύση. ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ “GNR” ή αλλιώς ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟ-ΤΑΞΙ…

Καθυστερεί να φτάσει σπίτι σας ή σας γυρνάει βόλτες καμία ωρίτσα και σκάτε στο γήπεδο-πολυχώρο-χωράφι ακριβώς την ώρα που βγαίνει ο Axl να τραγουδήσει “Do You Know WHEN You Are?”

Trouble was brewing as fans began to get agitated whilst waiting for Guns N’ Roses to come on stage, only making an appearance at 10.25pm - well over an hour after the support act, DANKO JONES, had finished playing. Some angry fans booed and threw a few beer/water bottles on stage in protest at the delay.

After a mediocre start, Axl Rose stopped the band after breaking into ‘Welcome To The Jungle’ - just as the crowd were beginning to be won over - after another bottle was thrown up on stage. At this he announced “one more bottle and we’re going home, we’re here to have fun and we hope you are too, but one more and we are gone”.

The gig continued for another three songs and as Rose was introducing the band, another missile was thrown at the band. At this, Rose took the band, bid his goodnight and stormed off the stage at about 10.50pm.

εγώ διάβασα αυτό.
εσύ είσαι σίγουρος ότι πέταγαν μπουκάλια με ούρα;
μπορεί και να έγινε, αλλά όχι επειδή το λένε σε κάποιο φόρουμ των GNR.
δεν ξέρω αν ξαναβγήκαν ή όχι.

όσο για τα άλλα που λες δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης επιχειρημάτων σε αυτό το στυλ.

μπορεί και να ζηλεύω, τι να πω. “I wish I was like you, easily amused” που έλεγε και ο Cobain.

Κατ’αρχάς μια ώρα για αλλαγή σκηνικού ανάμεσα σε μπάντες δεν είναι εξωφρενικό αν σκεφτείς ότι στο live υπάρχουν pyros και άλλα μέρη του show που θέλουν check γιατί μπορεί και να προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και να χρειαστεί να το διορθώσουν εκείνη την ώρα οι τεχνικοί πριν τραυματιστεί μέλος του συγκροτήματος.

Εδώ δεν υπήρχε άδεια σκηνή για αρκετή ώρα, με το που τελείωσαν οι τεχνικοί, οι GN’R βγήκαν και έπαιξαν.

Δηλαδή θα πρέπει να πιστέψω τον όποιονδήποτε που αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος και γράφει όπου τον αφήνουν να γράφει αλλά όχι ένα φαν που λέει ότι μπροστά του ο άλλος κατούρησε στο μπουκάλι και το πέταξε? Που σόρρυ αλλά το έχω δεί πολλές φορές αυτό να συμβαίνει στην Αγγλία…

Και ναι, ξαναβγήκαν και έπαιξαν full σετ.

September 1st, 2010 - Dublin, Ireland @ The O2 SOLD OUT
Setlist: Chinese Democracy, Welcome To The Jungle, It’s So Easy, Mr. Brownstone, Sorry, Live And Let Die, Rocket Queen, Richard Fortus Guitar Solo (James Bond Theme), This I Love, You Could Be Mine, Sweet Child O’ Mine, Dizzy Reed Piano Solo/Street Of Dreams, Better, Knockin’ On Heaven’s Door, November Rain, Bumblefoot Guitar Solo (Pink Panther)/Nightrain

Encore: Madagascar, Dj Ashba Guitar Solo (Ballad Of Death)/Paradise City

Ο Cobain πολλά είπε και στο τέλος έκανε τη μεγαλύτερη μαλακία όλων οπότε δεν τον θαυμάζω…

Εν πάσει περιπτώση, η όλη ιστορία είναι ότι πολλές φορές άργησαν μουσικοί να βγούν στη σκηνή, αλλά όποτε το κάνει ο Axl τον βρίζουμε χωρίς να ψάχνουμε τα αίτια γιατί έτσι μάθαμε να κάνουμε. Π.χ. πριν 2-3 εβδομάδες στην Αμερική άργησε να βγεί το συγκρότημα και όλοι τα έριχναν στον Axl για άλλη μια φορα, αλλά βγήκαν την επομένη από το φεστιβάλ και έκαναν δημόσια δήλωση ότι υπήρχε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα και γι’αυτό άργησαν να βγούν οι Guns N’ Roses αλλά ο Axl ήταν στα παρασκήνια έτοιμος να βγεί όλη εκείνη την ώρα…

στο φορουμ μπορει να μπει ο οποιοσδηποτε “φαν” και να γραψει.Ανωνυμα.
Αυτη ειναι η διαφορα. Το αν θα καταλαβεις εσυ οτι προκειται για γεγονος ή για φουμαρο επαφυεται στην αντιληψη σου.

Απλα στο λεω πληροφοριακα…

Επισης νταξει ξεκολα λιγο. Εγω οκ, μπορω να μπαινω και να μη διαβαζω τα ποστ σου και να μη χανω το χρονο μου.
Εσυ γιατι πρεπει να τα βαζεις με ολους και να γραφεις εκθεσεις καθε φορα, χαλωντας τη ζαχαρενια σου? ρηλαξ μαν

(θα πιστευα οτι εισαι τρολ, αλλα εχεις μεγαλο βαθος χρονου, πραγμα σπανιο.)

Πληροφοριακά απλά, να γράψω ότι πολύ πρόσφατα σε συναυλία του slash του όρμηξε ένας τύπος, τον έριξε κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει η κιθάρα του. Ο Slash σηκώθηκε και συνέχισε να παίζει μέχρι που κατάλαβε ότι το όργανο τα’παιξε, του δώσανε άλλη κιθάρα και συνέχισε το live. Αυτό ακριβώς σημαίνει για μένα επαγγελματισμός, γιατί πέρα από κάποιους καραγκιόζηδες, υπάρχει από κάτω πολύς κόσμος που έχει πληρώσει για να σε δει και οφείλεις να τους τιμήσεις κι εσύ κύριε καλλιτέχνη.
Δεύτερον, μπουκάλια έχουν φάει κι άλλοι. Ο μπασίστας των Saxon στο πρώτο rockwave στη Δραπετσώνα έφαγε 1 στον ώμο, και άλλο 1 έσκασε στη βάση του μικροφώνου του τραγουδιστή την ώρα που παίζανε από κάποιους που τους γιουχάρανε γιατί περιμένανε να βγουν οι Slayer. Και βέβαια έδειξε τον εκνευρισμό του, αλλά πέραν τούτου τίποτα παραπάνω. Γιατί άραγε???
Καταλαβαίνω ότι έτσι είναι ο Axl, γιαυτό όμως και δεν πάω να τον ξαναδώ. Αλλά ρε παιδιά μην το θεωρούμε και φυσιολογικό. Δόξα το θεό έχουμε δει πολλές top μπάντες που και τυπικές είναι με την ώρα (όσο γίνεται τουλάχιστον) και σε κανα δυό αναποδιές συνεχίζουν να παίζουν, γιατί τιμάνε τα λεφτά του κόσμου.

gnr
iron maiden
metallica

ποτε δεν καταλαβα γιατι τα γκρουπ που εχουν πεθανει καλλιτεχνικα εδω και 15+ χρονια εχουν παντα τα περισσοτερα ποστ εδω μεσα…

ανθρωπινη φυση.κολλημενη με την μπαλα…

υπάρχει διαφορά στο μια ώρα απο την εμφάνιση του προηγούμενου καλλιτέχνη και μια ώρα απο την ώρα του προγράμματος… απλα λεω…

*και που σε πολλές περιπτώσεις δεν φταίνε οι μπάντες για το κατά πόσο τηρείται το πρόγραμμα.

ετσι για το κωμικο του του θεματος

για γέλια και για κλάματα.!!
βγαίνει η μια και λεει για τεχνικά προβλήματα…
μετά βγαίνει ο άλλος και λέει οτι προσπαθούμε να τον πείσουμε(τον axl) να βγει έξω…!!!

και αυτοί όλοι που γιουχάρουν, τι ζώα… αντί να κάτσουν ήρεμα αφού ξέρουν οτι ο axl τα κάνει αυτά…απαράδεκτο…

Ο θανατος ενος συγκροτηματος live on stage. Ωραιο αλμπουμ, καλο line-up αλλα εχουν τελειωσει. Τετοια rock σταριλικια του κωλου δεν περνανε πλεον. Το καλο που του θελω να μην μας γαμησει το βραδυ της 14 Οκτωβρη.

Έχε υπ’όψιν σου από τώρα ότι η συναυλία θα ξεκινήσει κατά τις 22:00-22:30… Μη κανονίσεις τίποτα το πρωί…

ποσες φορες το χει κανει αυτο…αμα πεις να δεις καθε συναυλια στην οποια αποχωρησε λογω μπουκαλιου/πετρας θα το ξενυχτυσεις youtube.

[SPOILER](το βιντεο για το οποιο λεγε πριν ενας(δε θυμαμαι nickname και βαριεμε να ψαχνω τωρα soz:p)

ελα ρε axl!!!δεν επαθες τιποτα!!παιξε το κωλοσετλιστ και μετα φυγε

Μωρε το πρωινο ξυπνημα ειναι το λιγοτερο και αυτο ειναι ενα θεμα που πρεπει να καταλαβει και αυτος, στο που γινεται τελειως κακος επαγγελματιας.

Στην προκειμενη συναυλια, θα υπαρχει μια ωρα μεχρι την οποια θα πρεπει να εχει τελειωσει η συναυλια. Εστω οτι το οριο θα ειναι μεχρι τα μεσανυχτα. Αν βγει στις 22:30 αυτοματως ψαλιδιαζει την διαρκεια της συναυλιας αφηνοντας εμενα και αλλους 19.000 (εξαιρω 1.000) με το πουλι στο χερι.

Αν ομως τελειωσει αργοτερα?? Τοτε εγω αντι να προλαβω το μετρο και να ειμαι σπιτι μου σε μολις μια ωρα γιατι μιλαμε για λονδινο, θα αναγκαστω να αλλαξω 3 νυχτερινα λεωφορεια και να φτασω σε τουλαχιστον 2 ωρες. Αυτο ειναι κατι που ισχυει για τους περισσοτερους που θα πανε καθοτι ελαχιστοι χρησιμοποιουν αμαξι (και μην μου πεις να παρω αμαξι εκεινο το βραδυ γιατι πολυ απλα δεν εχω εκει).

Αν βγει 1-2 ωρες μετα το support τοτε εγω που ειμαι στην αρενα και καμποσοι ακομα μαζι απο μενα θα εχουμε βλαστημησει την ωρα και την στιγμη που δωσαμε τα ωραια μας λεφτακια. Γιατι θα ειμαστε στο μπρωξιδι, στην ιδρωτιλα, στην διψα κτλ. Θα μου πεις αυτα τα εχεις παντου. Ναι αλλα αλλιως ειναι να τα εχεις αυτα ενω σε εχει στησει ο αλλος και αλλιως κατα την διαρκεια που παιζει ενα συγκροτημα.

Οποιοδηπωτε απο αυτα τα ενδεχομενα εμενα θα με ταλαιπωρησουν και θα με κανουν να μετανιωσω που εδωσα 52 λιρες. Θα μου πεις “μην πας”. Ε, οσο ζω ελπιζω, σε τελικη αναλυση αμα δεν ειχε τετοιο ιστορικο τοτε θα αγοραζα εισητηριο και για τις 13/10 και δεν ειμαι ο μονος “πελατης” που χανει ετσι. Το θεωρω καταντια να φευγει ο κοσμος πριν να τελειωσει η συναυλια σου επειδη τον εχεις στησει περισσοτερο απ’οτι η γυναικα του στον γαμο.

Σε τελικη αναλυση δεν μπορω να βρω απολυτως κανεναν λογο για τον οποιο το κανει αυτο. Πιστευω οτι αν καποιος διοργανωτης του ελεγε να βγει στις 23:00 τοτε αυτο θα εβγαινε στις 00:30 για να κανει το δικο του και παλι.

Ο διοργανωτης του Reading ηταν “κακος”, αυτος της συναυλιας τους στο Δουβλινο τι ηταν???

Κοίταξε, δεν κατηγορώ όλους τους διοργανωτές, με το συγκεκριμένο του Ριντινγκ υπάρχει κακή προϊστορία.

Στο Δουβλίνο η μαλακία που έγινε ήταν ότι πετάξανε μπουκάλια με ούρα κάτι που επιβεβαίωσε και ο διοργανωτής. Ότι και να κάνει ένας καλλιτέχνης δεν του πετάς μπουκάλια. Δηλαδή αν τραυματιστεί κάποιος ποιό είναι το νόημα? Θα κερδίσει κάτι οποιοσδήποτε από αυτό?

Καταλαβαίνω όσα λες και δεν σε αδικώ στις σκέψεις σου. Απλά λέω ότι δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αλλάζει στα 48 του ο Αξλ…