Εβλεπα κατι βιντεακια απο τους παλιους gnr και αλλα με τους τωρινους, αυτο που παρατηρησα μετα απο αρκετη
σκεψη ηταν οτι η φωνη του axl τωρα ειναι καλη ενω παλιοτερα δεν ηταν τοσο σταθερη η δεν ειχε διαρκεια.
Μαλιστα ημουν απο εκενους που πιστευαν στην αρχη οταν αρχισαν περιοδεια οτι η φωνη του ηταν χαλια και
δεν μπορουσε να τραγουδησει, πλεον ομως νομιζω οτι ειναι αρκετα καλυτερα και βελτιωμενος. Βεβαια οκ σπαει
λιγο στα screams… Μου εκανε εντυπωση στο twat το demo/leak οι ψιλες που πιανει ο Axl προς το τελος του κομματιου, φαινεται οτι τωρα η φωνη του αρχιζει να ειναι σε φορμα.Αυτο ακριβως…τπτ αλλο.:-k
Toυς γουστάρω πάρα πολύ τους Guns. Εντάξει είναι χιλιοειπωμένα. Εγώ θα πω ότι πέραν από τις προτιμήσεις του καθένα, ήταν το τελευταίο Supergroup. Μετά από αυτούς ποιοι άλλοι βγήκαν που κάναν τέτοιο πάταγο?
Φιλε panagiotis εγω πιστευω οτι οι GNR θα μπορουσαν να γινουν ακομα μεγαλυτερο συγκροτημα απο οτι τους θεωρουμε μεχρι τωρα αλλα δυστυχως λογω ναρκωτικων που λιγο πολυ ηταν και της εποχης, λογω πολυ κακου μαρκετινγκ και λαθος χειρισμων σε απλα πραγματα, λογω “χαζων” διαφορων αναμεσα στα μελη της μπαντας εγινε οτι εγινε. Ειχαν μια πολυ μεγαλη ευκαιρια να γινουν απο απλα πολυ μεγαλο συγροτημα σε τεραστιο, αλλα την πεταξαν στα σκουπιδια.:-s :-k Το οτι συζηταμε και μονο μετα απο τοσα χρονια για τους GNR που ουσιαστικα σημερα δεν υφιστανται παρα μονο ως μια παλια καλη αναμνηση στην ακρη του μυαλου μας και πολλες φορες δεν μπορουμε να το δεχτουμε οτι υπαρχουν μονο εκει δλδ στη φαντασια μας, δειχνει τι βεληνεκους ητανε και ποσο ακομα παραπανω θα μπορουσε να φτασει αυτο το συγκροτημα. Τεσπα, δε βαριεσαι, κατι ετοιμαζει ο axl
…
Ισως εχεισ δικιο οτι ειναι πιο σταθερη αλλα πλεον σε Live δεν μπορει να ανταπεξελθει οπως παλια!
Τα κομματια τα παει εναλαξ ενα κανονικο ενα instrumental ενα κανονικο ενα instrumental…
Hatebreed έχεις δίκιο,ένα κανονικό-ένα instrumental παίζανε και στην Μαλακάσα.Όμως τον Axl,έστω και με διαλλείματα,δεν τον περίμενα σε τόσο καλά επίπεδα όσον αφορά την φωνή του.
Πάντως το είπα,το λέω και θα το λέω…πιο έντονα πίστευα οτι έβλεπα τους Guns όταν έβλεπα τους Velvet revolver πρόπερσι,παρά όταν είδα τον Axl και την παρέα του πέρσι!
This is what Duff commented…
…on Axl Rose touring as Guns N’ Roses:
– I really wish that he had used a different name. But things are as they are. Unfortunately neither Slash or I have any contact with him, that’s a bit sad.
http://www.gnrdaily.com/news_detail.asp?id=844#kontaktform
:-s :-k
Άσχετο αλλά έχω βρει ένα βιντεάκι στο νετ από ένα πάρτυ στο Holywood όπου πάνω στην σκήνη τζαμάρουν οι Metallica με Axl, Slash και Sebastian Bach ( Skid Row ). Αν εξαιρέσεις την κακή ποιότητα, τα σπάει κανονικά! Σε τρελλά κέφια όλοι τους. Στο τέλος μάλιστα παίζουν το Whiplash!
Ο axl τραγουδαει το piece of me αν δε κανω λαθος! Παντως αυτοι οι τρεις πανε πολυ μαζι, δλδ Μetallica, GNR, Skid Row…8O
εγω παλι ειχα δει ενα videακι Zakk Wylde-Slash να παιζουν το Voodoo chile σ’ενα anniversary της Gibson η κατι τετοιο, αν και δεν ειχε τον καλυτερο ηχο πλακα ειχε.
Ναι και ο Slash εχει σκασει με τον Orange και δεν ακουγεται σχεδον καθολου!
Σε αντιθεση με τον Zakk που τον ακουγες και εξω απο την συναυλια!
λογικο ειναι αγορι μου, με οποιαδηποτε κιθαρα και να’σκαγε ο Slash σιγα μην ξεπερναγε τον Zakk σε volume…
Αφου οι ενισχυτες του Zakk εχουν κατι λαμπες σαν το κεφαλι μου!και παιζει και στο 11!που να ακουστει κανας αλλος εκει μεσα!?
Ο axl με τον Bach ειναι πολυ καλοι φιλοι και στις συναυλιες που τραγουδανε το My michelle μαζι ηταν πολυ καλο, μηπως θα ηταν καλη ιδεα να κανει 1-2 κομματια με τον bach κ να τα βαλει στο νεο δισκο? Αν κ ο bach δεν προλαβαινει μαλλον…γιατι ετοιμαζει το δικο τ δισκο…:-s
Απ’ τα συγκροτήματα που θα έπρεπε να 'χουν σταματήσει(και επίσημα) εδώ και χρόοοονια.Εντάξει,έχει καταντήσει αίσχος το όλο θέμα.Ακόμα και να το βγάλουν το Chinese Democrazy,ύστερα από τόσο χρόνια σαβούρας και δουλέματος δεν πρόκειται να το πάρω ούτε μεταχειρισμένο.
Μωρε θα το παρεις, κι οχι μονο εσυ αλλα ολοι…Ξερει τι κανει ο Axl…
Μόνο αν ψάχνω για σουβέρ πολυτελείας:D
Χρονια πολλα Apettite For Destruction…:roll:
Το μεγαλύτερο και σταθερό κόλλημα… Το αγαπημένο μου συγκρότημα κι ας ξέρω ότι αντικειμενικά δεν είναι το καλύτερο, δεν έχει σημασία… Αλλά με την παλιά τους εποχή. Πάντα θα με ενδιαφέρει ότι καινούργιο βγάλουν, μόνο που όταν λέω Guns n’ Roses έχω στο μυαλό μου την παλιά σύνθεση ενώ την τωρινή την έχω πιο πολύ ως “ο Axl και οι άλλοι”…
Αν ακουει κανεις απο το rocking, καντε ενα flashback στο apettite for destruction…20 χρονια περασαν… Εδω κανατε για το st.anger… :-s Αντε αντε…:bounce: :oops:
Αποσπασμα απο rollinng stone
Ο matt sorum λεει οτι ο Axl ζηλευει τη μπαντα τους…VR:?
Καλα μονο ο adler εχει “καλες” σχεσεις με τον Axl…?:-s
*[SIZE=“1”]Και μην ξεχασετε παιδακια στο rocking για το flashback AFD… εδω εχετε κανει flashback σχεδον
ολα τα αλμπουμ των metallica, μεχρι κ το st.anger:tomato: , δεν νομιζω να ειναι κ πολυς κοπος…:papas: :bounce: :bow2: :vibrate::yes:[/SIZE]