Αργά η γρήγορα θα γίνει
Πάντως τα flashback στους Metallica (και συνεπώς και το “St. Anger”) ήταν μέρος γενικότερου αφιερώματος σε αυτούς, οπότε είσαι λίγο άδικος .
Οι παλοιοι Guns ηταν θεοι.
Οι τωρινοι χαλια.Και μονο που υπαρχουν ξεφτιλιζουν το ονομα.
Κριμα που γιναν ετσι.
Ακουσα το Chinese Democrasy και ξενερωσα.Απο τα χειροτερα cd που εχω ακουσει.
Κριμα και παλι κριμα.
:oops:
Απο που το ακουσες??? Εαν το εχεις ακουσει :lol: :lol: :lol: εισαι ο μοναδικος στον κοσμο που το εχει ακουσει…
Το μονο που εχεις ακουσει, λογικα, ειναι 4-5 demo τα οποια εχουν σκοπιμα(???) διαρρευσει… απο το group.
Ο μοναδικός που εχει ακουσει το album ειναι ο Bach και εαν λαβουμε σοβαρα υποψη τα λογια του θα περιμενουμε ενα , το λιγοτερο, φοβερο album…
Εαν απο αυτα που ακουσες το θεωρεις το χειροτερο , οκ… σεβαστη η γνωμη σου αλλα περιμενε λιγο(???) καιρο ακομα
Soon Is The Word
Υπαρχει κατι που να μην εχει γραφτει για αυτο το ΕΠΟΣ???
Στο καινουριο τευχος του Rolling Stone υπαρχει ενα super αφιερωμα στο ΕΠΟΣ… με λεπτομερειες που ουτε οι φανατικοι οπαδοι των GNR γνωριζουν…
Λίγο ακόμα και θα πιστέψω ότι και αυτός ο Bach είναι μία από τις μυθοπλασίες του Axl…
Εμ ναι…στο rolling stone…, μην με παρεξηγειτε… πχ. Back in black ac/dc υπαρχει κατι που να μην εχει γραφτει για αυτο το επος? Οχι, ξερουμε τα παντα κι ομως το rocking εκανε ενα μικρο flashback σε αυτον το τεραστιο δισκο,κ κατι αντιστοιχο με το heaven n hell των sabbath, σειρα του AFD… :-s:cry: :bow2:
Για το CD θα πω κατι, μεχρι στιγμης εχουμε ακουσει απλα καποια demos απο τα οποια μπορουμε να παρουμε μια γευση οχι ομως κ να βγαλουμε συμπερασματα, σιγουρα ολοι θα θελαμε ενα reunion του γνησιου line up ομως αυτο δεν φαινεται στον οριζοντα γιατι αν κ οποτε βγει το CD το πιο πιθανον ειναι να ακολουθησουν CD II η CDIII, αν εχει καποιος στο μυαλο του την παλια εικονα των GNR και προσπαθησει με αυτη την εικονα να κρινει το CD δεδομενο ειναι οτι δεν θα του αρεσει, αν ομως εχει αποδεθχει τη σημερινη κατασταση των GNR κ το line up που διαλεξε ο Axl να εχει μαζι του τοτε ισως να το δει διαφορετικα κ να του αρεσουν καποια κομματια.
τι σκατά 10 χρόνια το περιμένουμε, άμα είναι μλκ θα είναι τελείως ξεφτίλα…
Ο axl πάντως έχει αναλάβει μεγάλο χρέος και μας έχει τάξει πολλά. Άκουσα κ εγώ τα demos ή bootlegs ή όπως αλλιώς τα λένε…ελπίζω να αξίζει τον κόπο κ το σούσουρο…
GUNS N ROSES foe ever!!!Guys ειναι η πρωτη μου φορα που ραφω για τους guns στο rocking…
Άκουσα ότι ο mckagan και o slash δεν θα είχαν πρόβλημα να κάνουν ένα reunion, έτσι για τους fans βρε αδελφέ… και ότι μάλιστα το είχαν συζητήσει αρκετά μετά τη διάλυση των gnr (News.com.au)
Πλάκα θα’ χε, να νιώθαμε κ μεις μια δικαίωση για τα τόσα χρόνια αναμονής…
Από την άλλη, διάβασα πριν 2-3 μέρες στο www.komodorock.com σε συνέντευξη του mckagan ότι δεν το σκέφτεται τώρα, αλλά θα μπορούσε να γίνει… αφού είναι όλοι ακόμα ζωντανοί!!! #-o
Μιλάμε για την πιθανότητα δηλαδή να μου κτυπήσει η jolie Την πόρτα αύριο στισ 13:24 και να μου πει πως μς ποθεί απεγνωσμένα??? :lol:
Πονεσε?
Περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να ερθει και η Παμελα Αντερσον μαζι με την Τζολι παρα να γινει η επανενωση.Ο AXl ουτε να το ακουει δεν θελει ο μ@λ…Λες και εχει φτιαξει τη συγκροτηματαρα που δεν μπορει να τη χαλασει για να γινει οπως ηταν πριν.Πανω απο τον εγωισμο του δεν βαζει τιποτα.
Για τον εγωισμό διαφωνώ…
[SIZE=“5”]Απλά έχει προκαλέσει τη διάλυση ενός από τα καλύτερα ροκ συγκροτήματα[/SIZE]
Πόσο ψωνισμένος μπορεί να είναι?
Διαφωνώ. Έχει φέρει τη διάλυση στο μεγαλύτερο hard rock συγκρότημα…
Και θα τους ξαναφέρει στο προσκήνιο
Απο εγωισμο σκιζει.Μεχρι και ο slash εχει παραδεχτει οτι ηταν και δικο του λαθος για τη διαλυση του συγκροτηματος αλλα εφταιγε και ο axl.Απο την αλλη το “γατακι” δεν παραδεχεται κατι τετοιο και μαλιστα ειχε απειλησει και τον slash για δυσφημιση.
Συγγνωμη αλλα ολα αυτα απο που τα διαβαζεις?
Πέρα από την διάλυση των Guns (όπου αποδείχτηκε οτι μετά τα τριαντάφυλλα, συνήθως βγαίνουν τα όπλα), κατά την ταπεινή μου άποψη έκαναν την διαφορά. Εκείνη την εποχή ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε χιλιάδες συγκροτημάτων που έπαιζαν πάνω - κάτω τα ίδια πράγματα (τα οποία για την ιστορία, εγώ τα γουστάρω τρελά!!!) και οι Guns το κατάφεραν αυτό και μάλιστα με διαφορά και για ποικίλους λόγους…!!!
Τώρα, τι παίχτηκε στην πορεία εμένα προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει…διότι αν την ψάξεις και πολύ με κάτι τέτοια βγάζεις συμπεράσματα που δεν είναι και πολύ θετικά και δεν δίνουν πόντους στους ανθρώπους που δημιουργούν την μουσική που ακούμε και γουστάρουμε…κακά τα ψέματα!!!
Συμφωνω απολυτα .
Ποτε μην λογομαχεις με εναν ηλι8ιο 8α σε ριξει στο επιπεδο του κ 8α σε νικησει εκ πειρας.
Οι GNR παλαιοτερα φυσικα οταν ηταν οι original, ως συνηθως στις συναυλιες τους εφερναν και καποιες “κυριες” για να τραγουδανε δευτερη φωνη σε καποια κομματια οπως Knocking on heavens door κλπ,τι απεγιναν τελικα,γιατι ο Axl δεν τις εχει ακομα και σημερα?:lol:
Οπως εδω,
http://www.youtube.com/watch?v=6JgIIGgxymU&feature=related, παντως πολυ γαματο το σολο του Slash εδω.
Αποριες που εχει κανεις καμια φορα…:? #-o