GUS G Θεσσαλονικη, Μύλος 8/9/2019

ως συνηθως, κανεις προφήτης στον τόπο του αλλά με 10€ προπωληση και 13€ πόρτα είναι αμαρτία να μην πας…

2 Likes

Πάντα σε λογικές τιμές ο Gus G. Αν και εγώ θα προτιμούσα να δω Firewind. :sunglasses:

Γιατί όμως στο crow και στον μύλο, αφού πήγε στον αρναουτογλου και τον έμαθαν αφού

1 Like

…γιατι ειπαμε οτι ουδής προφητης στον τοπο του και η μ@λακία στο στόμα πρωτη, καλή ωρα…

Το Live ηταν πολυ καλο τελικά στο Μυλο. Ειχα ξεχασει ποσο μικρός χωρος ηταν, περιπου 80% γεμάτος (=150 άτομα) αλλά προσεχει για να εχει ο Κωστας…

Απο τα Live που μόνο να κερδίσεις έχεις αφού…:wink:

Εντάξει, 2019 έχουμε, πέρασε ο καιρός που σχολίαζαν στα ίντερνετς για “τον Γκας Τζι που έγινε κιθαρίστας του Όζζυ και σιγά τα αυγά να πούμε εγώ καλύτερα θα έπαιζα” και τέτοια, η πλειοψηφία αποθεώνει τόσο τις μουσικές μετριότητες που βγάζει (πλέον, ΓΙΑ ΜΕΝΑ) όσο και τις αμφιλεγόμενες (τουλάχιστον) εξωγηπεδικές κινήσεις του. Οπότε, σόρυ, δεν θα κλάψω για τον Gus που δεν τον αφήνει η Ελλαδίτσα να προχωρήσει μπροστά και παίζει σε μικρό κοινό αντί να γεμίσει το ΟΑΚΑ

Ο ήχος στον Μύλο αρχικά ήταν μέτριος (ο Gus έκανε παράπονα στον ηχολήπτη) και βελτιώθηκε αρκετά στην πορεία και έγινε πιο καθαρός.

Αρνητικό, το κλασικό πρόβλημα που βλέπω σε πολλές μεταλ συναυλίες, με τα υπερβολικά δυνατά drums που υπερκαλύπτουν τα πάντα. Σε αυτό το ζήτημα ο McBrain είναι δάσκαλος και βγάζει πάντα τέλειο ήχο…
Ο ήχος των ντραμς γενικά ήταν κακός και τα πιατίνια εκνευριστικά.

Θεωρώ επίσης ότι δεν αρκεί το trio για να ακουστεί όπως πρέπει η μουσική του, ακούγεται λειψός ο ήχος. Επίσης ο Ward αξιόλογος για πιο hard rock καταστάσεις αλλά όχι για Gus G./Firewind όπου χρειάζεται τραγουδιστής με πιο μεγάλη ένταση.

Αρχικά ξεκίνησε δυνατά με τους Firewind σε power metal φόρμες. Μετά με το Allegiance πήγε σε λίγο πιο πιασάρικο ύφος (πολύ επιτυχημένα).
Με τους Gus G. είναι λίγο hit n miss. Θυμίζει τα άλμπουμ του Ozzy τα τελευταία 15+ χρόνια.

1 Like

πολυ σωστες οι τοποθετησεις σου, συμφωνω ως επι των πλειστων.
Ακριβως αυτο με τα drums, ηταν κακος ο ηχος (ο τεχνικος τους μου ειπε οτι για καποιους λογους δεν πήραν το καλο drum set), παρα ταυτα ο drummer ηταν φανταστικος για το ειδος. Βαρουσε πολυ δυνατα και ηταν πολυ σταθερός ως το τελος, μου αρεσε πολυ!
Επισης φαινοναν οτι με 1 κιθαρα ακομη θα ειχαν καλυτερο αποτελεσμα και γενικά για τον ηχο δεν βοηθουσε ο (πολυ μικρος) χωρος.
Χάρηκα πολυ με το 5λεπτο chat που ειχαμε αρκετα αργότερα και με τον Dennis Ward, πολυ ωραίος και απλός τύπος, απο τις μορφές του Hard Rock!

1 Like

Πέρα από το να αποδείξεις την ορθότητα της φράσης σου, τι ακριβώς λες; Όταν πήγε στο σκουπίδι αυτό αναρωτιόμουν γιατί και μου λέγανε “για να κερδίσει προβολή, να τον μάθει κόσμος κλπ” και τώρα ρωτάω λοιπόν πού είναι όλοι αυτοί, και γιατί παίζει στις τρύπες ολόκληρος Gus G και μου λες γραφικότητες με προφήτες… Άρα ξαναγυρνάμε στο πρώτο ερώτημα :joy:

Επίσης υπάρχουν live που έχεις κάτι να χάσεις; Το συγκεκριμένο πάντως θα μπορούσε να έχει καλύτερη προώθηση αντί να λέμε για προφήτες και παπαριές. Συν ότι τα εξωγηπεδικά που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν δείχνουν ότι προσέχει και πολύ για να έχει ο Κώστας.

Δεν ειπώθηκε ποτέ ότι ο Gus G πρέπει να γεμίζει το ΟΑΚΑ.

Πιο πάνω άλλωστε αναφέραμε και τις ενστάσεις μας για τη μουσική και για το line-up.

1 Like

Ανεβηκαμε μ ενα φιλο στα εξωτικα οινοφυτα που επαιζε το σαββατο…Δεν ειχα ξανακουσει κατι δικο του κ πηγα με ιδιαιτερη ορεξη να τον δω κ να τον ακουσω… Δυστυχως αυτα που ακουσα μου φανηκαν πολυ ανεμπνευστα… Ανεβοκατεβαινε στην ταστιερα γρηγορα αλλα οτι ακουσα δεν μου εκανε ιδιαιτερη αισθηση…Να μου βγαλει κατι ωραιο ας πουμε… Σε μας προβλημα ο ηχος ειχε οταν τραγουδουσε ο ward…(Τσι)μπουκωνε το μικροφωνο κ ακουγοταν ψιλοβαβουρα…Κιθαρα με το ζορι την ακουγα…Χωρις φωνητικα ειχαμε μια χαρα ηχο…Νωριτερα που επαιζαν οι sixfournine ειχαν πολυ καλο ηχο (πολυ καλοι btw)…Τεσπα…Ακουσαμε κ λιγο οζζακλα…Γενικα ψιλοξενερωσα

Ti δεν καταλαβες ρε επιστήμονα, απλά είναι τα πράγματα. Επέλεξε την ασφαλή λύση του μικρού club ωστε να μην φαινεται μισογεμάτο ένα μεγαλύτερο, που το περίεργο ? Και απο οτι φαίνεται καλά έκανε στην τελική.

Τωρα επειδη έχει βγει στην ευρύτερη δημοσιότητα και προσπαθεί να δείξει με τον τρόπο του ότι το metal δεν ειναι για τους πολύ λίγους (οπως στο εξωτερικό δλδ) πρέπει να το κατατάξουμε στους μαϊντανούς ?
Οι Μetallica, ο Ozzαρος και τόσες άλλες μορφές του Metal δεν εχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν αντίστοιχες κινήσεις σε show-σκουπίδια ? Ο Αρναούτογλου σε πeιραξε ? Οκ , ειναι σκουπίδι, ε και ?? Μαγκιά του που πήγε και μιλησε ΓΙΑ ΤΟ METAL και την στάση του ως μουσικός , άλλωστε μιλούσε για μπουζούκια και μόνο που δεν έφτυνε, το ξέχασες ? Τι σημαινει αυτό ? Οτι εμμέσως πλην σαφώς απαξιώνει την σκουπιδομουσική των τσιφτετελογύφτικων που έχει επικρατήσει στο ελλαντιστάν μέσα στο σπίτι τους !

Εγω δεν τον ξερω αλλά του βγάζω το καπέλο μεγάλε αν και σχώραμε αλλά η εμμονή σου μου μοιάζει σαν απατημένης γκόμενας…

1 Like

Ναι, Δούρειος Ίππος του μέταλ ο Gus στην Τροία του μπουζουκοκλαρίνου και της γαρδένιας. Χρήστο Αραβίδη, εσύ είσαι;

2 Likes

Η εμμονή μου δεν είναι με τον Gus, αλλά με τύπους σαν εσένα (την πλειοψηφία δηλαδή) που επιμένουν να θεωρούν σωστή την κίνηση εκείνη παρόλο που αυτά τα λαιβ απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν είχε καμία ουσία. Πάλι στον ίδιο κόσμο απευθύνεται. Αυτό ήθελα να πω από το πρώτο ποστ, κανένα πρόβλημα για τα venues που επιλέγει. Αν εσύ θες να πιστεύεις τις γραφικότητές σου ΓΙΑ ΤΟ METAL και το φτύσιμο των μπουζουκιών καν’το. Btw το να παραλληλίζεις την κατάσταση με τους μεταλλικα και τον οζζυ δεν λέει τίποτα απολύτως, εξίσου για τον πούτσο και οι δικές τους αντίστοιχες κινήσεις.

που τον θυμήθηκες τον χλαπάτσα ρε :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Εντελώς καλοπροαίρετα, εισαι προφανώς μικρός και δεν ξέρεις απο marketing ακόμη .
Σε λίγα χρόνια θα το καταλάβεις…
No hard feelings…:wink: