Gus G.- I AM THE FIRE

Περίεργο που δεν υπάρχει thread για τον δίσκαρο του Gus G.

  1. My Will Be Done
  2. Blame It On Me
  3. I Am The Fire
  4. Vengeance
  5. Long Way Down
  6. Just Can’t Let Go
  7. Terrified
  8. Eyes Wide Open
  9. Redemption
  10. Summer Days
  11. Dreamkeeper
  12. End Of The Line

δακρυσα

Απρόσμενα καλός δίσκος, από τις καλύτερες δουλειές του συγκεκριμένου κιθαρίστα. Χωρίς να υστερεί κάποιο κομμάτι, κορυφές κατά τη γνώμη μου είναι το ομότιτλο, τα Long Way Down/Just Can’t Let Go, ενώ προσωπική αδυναμία αποτελεί το Summer Days λόγω Jeff Scott Soto. Τα δύο instrumental (Vengeance, Terrified), αν μη τι άλλο, αρκετά εμπνευσμένα.

Ότι άκουσα από δαύτο ήταν από τη συναυλία με τον Uli στο κυτταρο. Πολύ καλή εντύπωση για τα τραγούδια και μετάνιωσα που έχασα την ευκαιρία να τσιμπήσω το βινύλιο (το αφήσαμε για το τελος και πήραμε τον τρίπουλο). Σίγουρα μπαίνει στα υπόψιν για επόμενη αγορά…

το κομματι-βιντεο κλιπ ηταν να παιξει στο true detective αλλα δεν?? γιατι? τι παιχτηκε? ας βγει καποιος να εξηγησει

ε ρε τι βλεπουν τα ματια μου, δεν ειναι δυνατον

Πολύ καλή δουλειά γενικά αν και τα πέντε πρώτα τραγούδια είναι τα καλύτερα, μετά αισθάνθηκα μια μικρή κοιλιά. Το instrumental Vengeance όντως πολύ δυνατό. Blame it on me και Ι am the fire τα πιο εμπορικά του άλμπουμ.
Γενικά μια αξιόλογη δουλειά χωρίς να είναι όμως και κάτι το ιδιαίτερο που θα θυμάσαι για καιρό.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

…δίσκος με πολύ καλές συνθέσεις, και συμετοχές που κάνουν τα τραγούδια να ακούγονται ακόμα πιο όμορφα…πολύ διαφορετικός απ’τις τελευταίες μετριότητες των Firewind…μάλλον πάει για αγορά:):!:

Παίζει κανα λινκ ρε παιδιά ;

Αν διαβάσει κανείς το θρεντ χωρίς να έχει ακούσει τον δίσκο θα νομίσει ότι βγήκε το 2ο Allegiance :’)

Μια κομματάρα λόγω του θεού Englund, 2 ακόμα συμπαθητικά λόγω Leven ( το Long Way Down θα μπορούσε να είναι στο επόμενο των Tonight Alive) και από εκεί και πέρα μετριότητα. Και ένα τεράστιο ΛΟΛ για το βιντεοκλιπ-true detective, ο μπομπ κατσιόνις το έκανε;

Την ιδια αισθηση με τον bastard μου αφησε και εμενα ο πρωτος σολο δισκος του κυριου gus g,σε μια συνεντευξη του προσφατη ειπε οτι ηθελε να κανει κατι αναλογο οπως εκανε ο slash με τον δικο του πρωτο σολο δισκο κλπ,κατι μαλλον δεν πηγε τοσο καλα.Ουτε ο Leven μου αρεσε ,ισως απλα δεν μου αρεσει η φωνη του δεν ξερω.

Για ποσταρετε το κομματι με Englund.

πέρνα έξω!

*δεν εχω ακούσει τίποτα

Καλα πες οτι τρολαρω και μην το παιρνεις στα σοβαρα.:stuck_out_tongue:

Αρκετα καλος δισκος(αν και ειχα λιιιιγο υψηλοτερες προσδοκιες-τοσος ντορος εγινε στο ιντερνετ).
Τα τραγουδια πολυ ωραια,διασκεδαστικα. Ξεχωρισα: My will be done,I am the fire,Redemption,Summer Days(καταπληκτικο). Βασικα δεν μου αρεσαν μονο 2: Vengeance και Long Way Down(ματωσαν τα αυτια μου απο τη φωνη της Alexia Rodriguez).
Mats Leven= ΘΕΟΣ!
Γενικα,πολυ καλο ντεμπουτο. Ελπιζω ο Gus να κυκλοφορησει και αλλα σολο αλμπουμ.

μπαχαχαχ

Πολύ ευχάριστος δίσκος αυτός. Προσωπικά μου φανηκε λιγότερο “πιεσμένος” από τους τελευταίους των Firewind και μου άρεσε που τα κομμάτια έχουν ποικιλία ως προς το ύφος.

Τα κομμάτια με τον Leven πολύ δυνατά, μαζί με το ομότιτλο και το Dreamkeeper είναι αυτά που μου έκαναν περισσότερη εντύπωση. Σχετικά αδιάφορα τα Long Way Down και Just Can’t Let Go, αν και παραβλέποντας αυτά το αλμπουμ κυλάει μια χαρά.