συγχαρητηρια στον gus g…ειδα μονο το crazy train που παιζει με τον μικρο χαρηκα πολυ που ενας ελληνας κιθαριστας παιζει διπλα στον ozzy και μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι ελληνες καλλιτεχνες και να δειξουμε οτι υπαρχει ταλεντο…και ο μικρος φοβερος αρτια τεχνικη…
Εδω ο gus g εχει την ευκαιρια να παιξει κομματια μαζι με τον οζζυ που ουτε στα πιο τρελα του ονειρα… Ο gus που μπορει στα 15 του να ακουγε το iron man απο sabbath,η το crazy train τωρα τα παιζει live διπλα στο οζζυ,ασχετως το πως εχει καταντησει ο οζζυ.Αυτο κ αν ειναι μεγαλη εμπειρια για αυτον.
Βεβαια κανεις δεν ασχοληθηκε με τον Δημητρη Κατη που αυτη τη στιγμη ολη η Αμερικη του παιρνει πιπες,του εκαναν αστερι στη λεοφορο του Χολυγουντ και ειναι σε παγκοσμια τουρνε.
Α ναι ξεχασα,αυτος ειναι γραφικος,καλτ και δεν τον προμοταρει το Χαμμερ.
Συνεχιστε παρακαλω…
για ανεφερε παραπανω…πραγματικα δεν ξερω τι εγινε…ειναι γεγονος η το λες ειρωνικα;;:roll:
δεν μπορεις να παρεις στα σοβαρα τον Κατη. δηλαδη και νοτα να μην εχεις ακουσει, με το που θα μπεις στο μαισπεις του το αισθητικο ΣΟΚ ειναι αρκετο για να μην τον παρεις στα σοβαρα. και ποια αμερικη του παιρνει πιπες μωρε?
Οι ανεμιστηρες βεβαια για την χαιτη του Γκους που ειναι λες και παει σε φωτογραφιση περιοδικου χαιρουν γουστου…
Οσο για το τελεταιο σκελος θα σου ανταπαντησω:σιγα μωρε στον τελειωμενο τον Οζι παιζει που μονο για λυπηση ειναι πλεον… (επρεπε να το βγαλω το κομπλεξ για τον Οζι δε μπορουσα)
γιατι, ειπα εγω οτι ο γκας σαν σκηνικη παρουσια μου φαινεται σοβαρος? αν ημουν 15 μπορει να γουσταρα. μουσικα τωρα, καλος σ’αυτο που κανει αλλα αυτο που κανει μου φερνει νυστα. δεν ειναι το στυλ μου. οσο για τον οζυ, δεν περιμενω τιποτα σπουδαιο οποτε οποιον και να παιρνε…
αυτ΄απου κάνει ο Κατής στην Αμερική, έχω την αίσθηση πως δεν έχουν σχέση και πολύ ούτε καν με rock, πόσο μάλλον με hard rock κλπ… εαν θυμάμαι καλά (εφόσον κάνω λάθος συγχωρέστε με) ασχολείτε με μουσική για ταινίες ή κάτι τέτοιο… και μαγκιά του του τύπου που τα καταφέρνει και πέρνει βραβεία, αλλά και πάλι αυτό δεν έχει σχέση με τον Gus…
Και η Νανα Μούσχουρη (Ελληνίδα και αυτή) είναι μια καλλιτέχνης με πωλήσεις εκατομμυρών δίσκων σε επίπεδο top ten στην παγκόσμια δισκογραφία, μιλάμε για πάνω από 100,000,000 δίσκους… θα κάνεις topic για αυτό στο rocking; ή μήπως και για την Μούσχουρη έγραφε το hammer και έτσι τα κατάφερε?
Ω Θεοί!
Πραγματικά αυτό που λέει ο Βαγγέλης. Δεν μπορείς να πάρεις τον Κατή στα σοβαρά. Θεοί, τι έχουμε υποστεί οι άμοιροι στην Ελλάδα από κάτι τέτοιους; Και δεν πιστεύω να είχε καμια “βοήθεια” από πουθενά ο Κατής, ε…
τώρα τι στο καλό multi award winner είναι ο Θεός και η ψυχή του. Επίσης, τις χορηγίες από τα υπουργεία τις έχει πάρει από ότι φαίνεται.
Γενικά, εγώ λέω το εξής. Μην μπαίνουμε στη συνήθη ελληνική λογική του να απαξιώσουμε όποιον πάει να κάνει κάτι, αλλά καλό είναι να παραδειγματιστούν άλλοι μπας και παμε λίγο μπροστά.
Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του Gus G. και παρόλο που η μουσική που παίζουν οι Firewind δεν είναι πολύ μακρυά από τα προσωπικά μου ακούσματα ποτέ δεν τους θεώρησα κάτι το φοβερό (εντούτοις έχω τους δίσκους τους).
Αυτό δεν μπορεί να μειώσει κατά ελάχιστο την επιτυχία του Gus G. γιατί σκεφτείτε μόνο πόσοι θα ήταν αυτοί που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του εκείνο το βράδυ έστω. Και πόσοι από αυτούς το προσπάθησαν κιόλας. Και μόνο τα “παράπλευρα” οφέλη (διαφήμιση, χορηγίες) αλλά κυρίως το ότι πάτησε σανίδι σαν ο κιθαρίστας ακόμη και αυτού του εντελώς ξεθωριασμένου Ozzy Osbourne είναι κέρδη ζωής.
Οι υπόλοιποι ας μιζεριάσουν και ας φιλοσοφήσουν πίσω από το pc.
Σωστός Cavalera 21. Αμέσως το ελληνικό μικρόβιο του θαψίματος θέριεψε. Ούτε εμένα μ’ αρέσουν οι firewind, δεν ξέρω αν και πόσοι υπάρχουν καλύτεροι στην Ελλάδα απ’ τον Gus. Πολύ πιθανό και μακάρι για το καλό της μουσικής να υπάρχουν πολλοί καλύτεροι απ΄αυτόν.
Όμως, ένας Έλληνας κιθαρίστας, με τη γνωστή κατάσταση που επικρατεί εδώ πέρα, κατάφερε να βγει έξω, και σήμερα να παίζει δίπλα στον Ozzy, ο οποίος έχει παίξει με Iommi, Randy, Zakk χρειάζεται να γράφω ονόματα;
Μπράβο στο παιδί και τέλος. Καλή επιτυχία να έχει. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι.
Γιατί αλλιώς πρέπει να πιστέψω ότι το μοναδικό τεύχος του Ελληνικού Χάμμερ που κυκλοφορεί, το αγοράζει ανελειπώς ο Όζυ και έχει επιρρεαστεί. Ο Όζυ είναι φαίνεται ο “ένας φίλος μωρέ το αγόρασε και κατα λάθος έπεσε στα χέρια μου” που γράφουν οι περισσότεροι στο δημοψήφισμα " χάμερ - ροκ χαρντ".
Άρα οι περισσότεροι μεταλλάδες εδώ έχουν κολλητό τον Όζυ. Δικό του είναι το χάμερ που έπεσε στα χέρια τους:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
δεν υπαρχει ο τυπος :lol::lol::lol:
ρε να τον καλεσει ο ψωμαρχης για την γιορτη του Big alex στην μπουγατσουπολη μας!
θανκς τολκι καιρο ειχα να γελασω τοσο
Μπράβο στον Gus:!::!::!::!:
Να ελπίσουμε σε δισκογραφική ανάσταση του oZZy:-k:!:
Να ελπίσουμε στο ΜΗ θάνατο των Firewind:-k:!:
Περιμένοντας τον επόμενο δίσκο του oZZy, αλλά και των Firewind:wink::!:
Δεν είμαι κιθαρίστας (3ο χρόνο ασχολούμαι στα γεράματα) , ούτε μουσικός , αλλά ζω στην Ελλάδα , γι αυτό και περίμενα κάποια σχόλια του στυλ , ‘‘έλα μωρέ , ποιος OZZY τώρα , ο γέρος , ο έτσι και ο αλλιώς’’ και δήθεν ότι θα ‘‘στιγματιστεί’’ ο Gus G με την άσχημη περίοδο και την παρακμή του OZZY .
- Πολύ θα ήθελα να ξέρω ΕΝΑΝ Έλληνα κιθαρίστα που θα αρνούνταν να παίξει ΤΩΡΑ με τον OZZY
- Δεν έχω ακούσει Firewind πέρα από 2-3 τραγούδια , ούτε και τον γνωρίζω
- Ναι , δεν είναι 1980 με τον OZZY νέο , ούτε είναι ο Gus G του μεγέθους των προηγούμενων σίγουρα.
- Ναι , ο OZZY δεν είναι αυτός που ήταν
ΟΜΩΣ , ακόμα και τώρα , επιλέχθηκε σίγουρα ανάμεσα σε κάποιους…αλλά , ας μην μακρηγορήσω άλλο…
Ρε παιδιά , έχετε καταλάβει ότi βγήκε στη σκηνή με τον OZZY ???
Ναι , με αυτόν τον OZZY , έχει κάποια διαφορά από το να παίζεις εδώ μεταξύ συγγενών-φίλων ή το πολύ 200 ατόμων σε κάποιο μαγαζί…
ΜΠΡΑΒΟ ! ΜΠΡΑΒΟ ! ΜΠΡΑΒΟ…ρε ΜΑΓΚΑ…ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ !!!
- Κάποιος εδώ είπε για Ζήρα…επειδή παίζει alternate picking στα 300 είναι σπουδαίος κιθαρίστας ?
- Διάβασα για χρήματα του μπαμπά Berklee κτλ . Μόνο αυτός είχε λεφτά και μπαμπά ? Οι Pink Floyd
που είχαν ένα κάρο χρήματα για εξοπλισμό από γονείς , έβγαλαν αυτό τον ήχο ΜΟΝΟ λόγω χρημάτων ? - Όσον αφορά το ατυχές παράδειγμα Σαμαράς-Σέλτικ , να πούμε ότι δεκάδες Έλληνες ποδοσφαιριστές
πήγαν στο εξωτερικό , αλλά όχι και τόσοι κιθαρίστες…
ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ , ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΡΕΕΕΕ !!! ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ !!!
(Και , ναι , πολλοί τρέμετε μη βγάλει και κάνα καλό δίσκο…:lol:)
πώς δεν το προμοτάρει το χάμμερ? ακόμα και φωτογραφία από το γάμο του είχε βάλει, με κουμπάρο τον μητσοτάκη, θυμάμαι και τον τίτλο: “ο πιο heavy metal γάμος της χρονιάς” :!:
Αυτο δεν το ηξερα.Δε το δανειζομαι απο κανεναν αλλωστε :lol:
εγω θελω καραμητρουδη καρακτερ στο γκιταρ χοιρο τωρα ομως
Απορια…
Γιατι κανενας δεν “εβγαλε κομπλεξ” για τον Κολλια,τη μεταγραφη του στους Nile,τα σεμιναρια και τα clinics που κανει και για την γενικη αποδοχη του ως κορυφαιο ντραμερ?Γιατι δεν εγινε το ιδιο με τον Κουτσελινη,τον Ηλιοπουλο και αλλα ταλαντουχα πατριωτακια που παλευουν στο εξωτερικο?Μαλλον δεν ειναι τοσο “ταλαντουχοι” υποθετω…:-k
Γιατι ο Γκους τεινει να εχει περισσοτερους φανμποηδες απο τους Σκορπιονς και τους Μανοβαρ μαζι
Εγω εχω πληροφοριες οτι ο μπαμπας του gus θα αγορασει τον σκορπιο απο την Αθηνα Οναση και θα βαλει τον γιοκα του να κανει συναυλιες μονο εκει!!!Παμε να το καψουμε(δεν εχει μινει και τπτ αλλο…) γιατι οι δικοι μας μπαμπαδες δεν μπορουν να τον αγορασουν, αλλα τον αξιζουμε πιο πολυ απο αυτον!!!