Ο Gus G ειναι ο νέος κιθαριστας του Ozzy!

Εγώ πιστεύω ότι τα θέματα ήταν βατά.

ναι ειναι και χωροταξικο το θεμα…σορρυ αλλα…
λες χαζομαρες…

Έμενα τα βίντεο δεν με εντυπωσιάσανε… Καλά στέκεται το παλικάρι στην σκηνή δίπλα στον Ozzy αλλά νομίζω ότι σ’ αυτά τα κομμάτια που έχουμε ακούσει 1 εκατομμύριο φορές, έχει δικαίωμα να βάλει την προσωπική του πινελιά στη κιθάρα.

Εκτός αν τον μαστιγώνει η Sharon…

Ετσι ακριβως φιλε.Καποιων εδω μέσα πρεπει να τους εχει φαει την γκομενα η να τους εχει κλεψει τα λεφτα κ εχουν λυσσαξει.Ξυπνατε λιγο, ο τίτλος του θρεντ δεν ειναι Gus G:Ο σπουδαιοτερος κιθαριστας του συμπαντος.Κ στην τελικη αφου τον μισειτε τοσο ανοιξτε κανα καινουριο θρεντ να τον βριζετε ολη μερα να ξεχαρμανιασετε γιατι μερικοι τον εχετε πολύ αχτι.
Quiz:Πόσα πληρωσε ο μπαμπας του γκας στον οζζυ για να τον παρει σε περιοδεια μαζι του???
Ο νικητής κερδιζει το μεταλ χαμερ σεπτεμβρίου.

Πες μας από που / ποιον το ξέρεις? Αν όντως συμβαίνει αυτό είναι μεγάλη ξεφτίλα…

Eσύ δλδ θα ήθελες να πας σε ένα live του Ozzy και να ακούς την “προσωπική πινελιά” του εκάστοτε κιθαρίστα? Σε περιπτώσεις τέτοιου βεληνεκούς (Οζζυ, μαν) απλώς πας στο live για να ακούσεις τα κομμάτια που έχεις ακούσει ένα εκατομμύριο φορές. Και να απολαύσεις την στιγμή. Δεν θα πεις “οκ μωρέ ο Οζζυς καλός είναι αλλά με έχει κουράσει, τον έχω δει και 4-5 φορές, ας κάνει μια αλλαγή στο στυλ” κλπ κλπ. Οι περισσότεροι που πάνε σε ένα live του Οζζυ δεν πάνε ούτε για τις φωνητικές αντοχές που του έχουν απομείνει, ούτε για να ακούσουν νεες εκτελέσεις των κομματιών, πάνε ακριβώς για να δουν εναν ζωντανό μύθο (θέτε δεν θέτε, ο οζζυ είναι ένας τέτοιος, ασχέτως αν η πορεία του μετά το 95 είναι άστα να πάνε), πανε για να τον δουν μπροστα στα ματιά τους να τους πετάει κουβάδες νερό, πάνε για να τραγουδίσουν όταν του κλείνει η φωνή. Δηλαδή είναι σαν να λες “καλοί οι Sabbath στην Μαλακάσα μωρέ, αλλά δεν αλλάξανε καθόλου το εκτελεστικό μέρος των κομματιών, αυτός ο μουστάκιας ειδικά ούτε ένα σόλο δεν έκανε”. Δεν είναι το ζητούμενο αυτό όμως σε τέτοιου είδους συναυλίες.

Όσο για τον Gus, αν και δεν με αγγίζει η μέχρι τώρα μουσική του κατεύθυνση, αλλά από ό,τι έχω δει στο youtube μια χαρά τα πάει το παλλουκάρι ον stage με τον οζ, και μακάρι να γίνει αφορμή να έρθει από τα μέρη μας.

Aκριβως.Δηλαδη θα ηθελες να ακουσεις crazy train με μπολικη power metal μεσα?Εγω θα προτιμουσα να ακουσω crazy train για αυτο που ειναι και οχι για αυτο που θα το κανει ενας κιθαριστας.:slight_smile:

Ναι… Γενικώς, ευχαριστιέμαι σε live να ακούω τα κομμάτια σε διαφορετική μορφή απ’ ότι είναι στον δίσκο…

Τόσο περίεργο σου φαίνεται?

30.750 δολλαρια… να μου αποσταλει το τευχος παραυτα και επειγοντως:)

Κομψα το εθεσες…:wink:

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Τί σας νοιάζει εσάς α ο gus ή ο οποιοσδήποτε gus θα παίξει με το ozzy; Δεν έχει να κάνει με κανέναν σας και δεν βλέπω τον λόγο της έντασης στις προηγούμενες σελίδες. Τον διάλεξε προφανώς η sharon ή δεν ξέρω ποιός γιατί κάτι του βρήκαν και νομίζουν πως ταιριάζει με το show. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συγχαρητήρια και δεν χρειάζεται όλη αυτή η χολή. Το ότι υπάρχουν άγνωστοι κιθαρίστες που αξίζουν πολύ περισσότερο από αυτούς που ξέρουμε, είναι γνωστό εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι και άμπαλοι τελείως οι υπόλοιποι! γιατί τόση εμπάθεια λοιπόν για ένα παιδί που κατάφερε να ξεφύγει έστω και λίγο από την αφάνεια της ελληνικής σκηνής; Το να μην σας αρέσει το καταλαβαίνω, αλλά δεν είναι λόγος να μην τον σέβεστε.

καλά ρε τι καθόσαστε και σκάτε?

Είναι δεδομένο ότι ο Οζις έχει πεθάνει δισκογραφικά από τον καιρό που ο Κολιτσιδάκης είχε ακόμα μαλλιά, και όχι ο Καραμητρούδης, ο Τζίμι Χέντριξ να σηκωνόταν απ’τον τάφο δεν του σώζει την καριέρα!

Το ζητούμενο δεν είναι (αν τελικά κρατήσει τον Γκους) να βγάλει ο Όζις ένα πάουερ δίσκο, ένα γκλαμ δίσκο, ένα σλατζ δίσκο ή δεν ξέρω τι. Ό,τι και να βγάλει απλά θα μπει στο ράφι δίπλα στα υπόλοιπα, άντε στο τσακίρ κέφι να’χει και 1-2 ωραία κομμάτια. Αλίμονο αν περιμέναμε από τον Όζι να οδηγήσει τις εξελίξεις στα 10ς (πια).

Το ζητούμενο είναι ο Κώστας να ψήσει την κωλόγρια να μας έρθει ο Όζαρος για λάιβ εδώ. (Μην τον βλέπετε έτσι, εμείς οι μπέιμπι-φέις είμαστε ώρες-ώρες οι μεγαλύτεροι σαβουρογάμηδες!:p). Και αμα το καταφέρει, να πάμε όλοι μαζί να τονε προσκυνήσουμε (τον Όζι. Ξανά!). Και μετά να’ρχόμαστε εδώ και να λέμε πάλι πόσο ΚΑΒΛΑ ήταν.

Όλα τα λοιπά είναι για τα γίδια.

'Οπως ακριβως το 'πες φιλε μου.Εμπαθεια.πολυ εμπαθεια ομως…

ρε πούστη μου… έλεγα και εγώ… ποιός είναι αυτός ο μπάρμπας που έπαιζε με τον Gus στα youtube…:p:p:lol::lol: ozzy τον είπαμε;

Ναι, υποκοριστικό του Καραγκιόζζυ και το Gus βγαίνει από το Πετρογκάς :stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχαα έγραψε στεγνά!

Now playing: Amorphis - Course Of Fate
via FoxyTunes

δεν μπορει θα το ήξερα… έξι χρόνια δούλευα στην Πετρογκάζ!!!:D:D

(σοβαρά τώρα… μακάτι και άλλοι έλληνες να πάνε σε μπάντες και να συνεργαστούν με καλλιτέχνες σαν και τον ozzy… )

Nαι ρε, εγώ είμαι μαζί σου… μπράβο του.

Ρε παιδια γιατί χολιάζετε? Σας χάλασε δηλαδή? Σιγουρα υπάρχουν τόσοι και τόσοι κιθαρίστες που ναι μπορεί να είναι καλύτεροι απο τον Καραμητρούδη. Οκ. Δεν χαίρεστε όμως που ένας Έλληνας κιθαρίστας έπαιξε μαζί με τον θρύλο Ozzy? E, αυτός είναι ο GUS G. και χωνέψτε το! Α! :stuck_out_tongue:

Εγω εχω ακουσει 1-2 τραγουδια απο firewind.

μου φανηκαν αξιοπρεπεστατα σε καθε τομεα για το συγκεκριμενο ειδος.

με το που ειδα οτι θα παιξει με τον Οzz χαρηκα πραγματικα κ ειπα ‘‘μπραβο’’.

εδω μεσα το κανατε μπουρδελο,ειδικα καποια ποστ ειναι πολυ ελλεεινα.

αλλα αυτη ειναι η Ελλαδα…

:slight_smile: