Ο Gus G ειναι ο νέος κιθαριστας του Ozzy!

Λογικα γιατι δεν παιρνει τοσα ναρκωτικα οσα ο Οζζι

Eμμ,στους μεγαδεθους εννοω.

εμμμ αυτο λεω

Ενταξει δεν ειναι τοσο κακος, ωστε να χρειαζεσαι ναρκωτικα για να τον παρεις για κιθαριστα…

Οκ δν καταλαβα την συγκριση μουστανου και οζμπορνα.Αλλα λεω οτι ο μαστειν σιγουρα εχει πιο καμμενο μυαλο απο τον αλλο.

Καλά θα μας τρελάνεις; Τις ίδιες υποχρεώσεις έχει το συγκρότημα του Ozzy με τους… Mystic Prophecy; Τον ίδιο καιρό περιοδεύουν; Την ίδια προβολή συν ότι συνεπάγεται (συνεντεύξεις, promotional tours κτλ.) έχουν;

Και το “τι είναι ο Ozzy στην τελική” μάλλον το λες για πλάκα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Γιατι το ζαλιζουμε τοσο πολυ,ας περιμενουμε να δουμε το αποτελεσμα αυτης της συνεργασιας που μπορει να ειναι μερικες συναυλιες η ακομα και νεος δισκος με τον οζζυ.

Γιατι δηλαδη τι παραπανω μπορει να εχει μια πασιγνωστη μπαντα σαν του οζζυ ας πουμε απο τους αλλους εκτος απο περισσοτερα λεφτα, τρομερο προμοτιον,και περισσοτερους οπαδους οι οποιοι μαντευω δν ειναι τοσο πιστοι οσο με τους αλλους.Και δεν μιλησα για περιοδιες ρε φιλε.Αυτο ειναι στο χερι του καθενος να το κανονισει.Μιλησα για τη μουσικη και τους στιχους,τις ηχογραφησεις τους.

Και οχι δν το λεω γι9α πλακα. Ο οζζυ ειναι αφωνος πια.Δεν του βγαινει δηλαδη.Και μετα με τη μαλακια που εκανε με σαμπαθ,δν τον σεβομαι κιολας.Το μονο αλμπουμ του που κατι λεει,ειναι το diary of a madman.

Πολύ κακό για το τίποτα . Σιγά το γεγονός. Μπραβο στον gas που τον επελεξε ο Οζζυς . :wink:

φιλαρακι θα σου απανταγα εγω…αλλα μου διχνεις οτι δεν πρεπει να σε παρω καν στα σοβαρα κ να κατσω να απαντησω… δεν ξερεις κ πολλα για αυτη τη μουσικη απ οτι βλεπω…αρα καλυτερα να μην μιλας… :slight_smile:

Αυτο ακριβως ρε φιλε,νταξει τον επελεξε ο οζζυ,μπραβο του φυσικα,αλλα τωρα βρηκαν καποιοι να βγαλουν την αντιπαθεια τους για τον gus?:-s

:lol::lol::lol::lol: Δεν περιγράφω άλλο!

Καλά όσο για το τελευταίο ουδέν σχόλιο. “Τι κάνεις μπάρμπα;”, “κουκιά σπέρνω”.

No offence Nightwing.

Kαι γω θα σου απανταγα αλλα δν απανταω σε ανθρωπους που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και δν. εχει νοημα πιστευω να μιλας σε ανθρωπους οι οποιοι βγαζουν συμπερασματα απο ενα ποστ,σε ενα ιντερνετικο φορουμ.(Πραγματικα ειναι αστειο πως εχουμε καταληξει σημερα να βγαζουμε συμπερασματα απο το ιντερνετ χωρις να ξερουμε τον αλλο)Για αυτο φιλε μου ασε τις εξυπναδες σε μενα και καντες σε κανα μικροτερο.Οκ?:slight_smile:

Προσωπικα την αντιπαθεια μου τη βγαζω εδω και πολυυυυ καιρο.Ειμαι κομπλεξικος απο κουνια.:slight_smile:

Τελικα λεει η συνεργασια.Η φωνη του οζζυ λιγο στα καλα της να ηταν και θα πεταγε η ομαδα.Βεβαια σαν τον randy τιποτα.Ο οζζυ ξερει να προμοταρει κιθαριστες.Να δουμε και τι θα κανει με τον gus

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Gus ειναι ο μεγαλος κερδισμενος απο αυτην την ιστορια.
Οτι και να λεμε εμεις λιγη σημασια εχει.
Και απο’τι ειδα στο youtube μια χαρα ειναι επανω στην σκηνη…Ο OZZY δεν τραβαει αλλα λογικο το βρισκω αυτο λογο ηλικιας.

Ε ισως μερικούς από την μπουγατσούπολη να τους πονάει . Αλλά νταξ ετσι είναι η ζωη [Ξανθόπουλος mode on].:wink: last post in this Thread

Εδω πεταει η ομαδα:http://www.youtube.com/watch?v=gTiWQQh_wEQ&feature=related

H κιθαρα ειναι ποιο μεγαλη απο το παιδακι…:lol::stuck_out_tongue:

Kαι η διαφορα ηλικιας ειναι μεγαλη επισης:p

Αλλα ναι ειναι οταν βλεπεις την κιθαρα και το παιδακι αρχιζεις να πιστευεις οτι η κιθαρα/μπασο σου ειναι πολυ μεγαλυτερα απο οσο νομζεις:P