Ο Gus G ειναι ο νέος κιθαριστας του Ozzy!

Μπραβο στον Gus που καταφερε και εκανε ενα τοσο μεγαλο βημα. Δεν σου συμβαινει καθε μερα να παιζεις σε συναυλια ως κιθαριστας του Ozzy -συγκρινεται με τη μετγραφη Κυργιακου στη μεγαλη ομαδα της Αγγλιας!-. Ελπιζω παντως να εχει και συνεχεια το ολο θεμα για να ανεβει η Ελλαδα στα ματια της παγκοσμιας metal σκηνης, οπου τα οφελη θα ειναι πολλα.

Υ.Γ. Απο βιντεο που ειδα απο τη συναυλια η φωνη του Ozzακου δεν βγαινει πια…

Νταξ, το “επιχειρημα” με το Μπερκλει τα εσπασε, γελαω κανα πενταλεπτο. Και εγω παιδια θα δουλευα στην NASA σημερα αλλα οι γονεις μου δεν ειχαν λεφτα να με στειλουν στο ΜΙΤ αρα προφανως ειμαι καλυτερος απο αυτους που τελειωσαν το ΜΙΤ απλα ειμαι “αδικημενος”.

Το θρεντ αυτο συνοψιζει γιατι καμια ελληνικη μπαντα δεν προκειται ποτε να αποκτησει αποδοχη εκτος συνορων.

Και δεν μου αρεσει καν ο Γκας…

Μα δεν υφισταται ο ορος ‘‘ελληνικη σκηνη’’. Μεμονωμενες μπαντες θα διαπρεψουν και τελειωσε.

Οταν εχω κατα νου τον ορο ‘‘σκηνη’’, σκεφτομαι κατι πολυ περισσοτερο απο ‘‘καλες μπαντες’’. Εαν ‘‘σκηνη’’ θεωρειται ενα πραγμα που ο ενας κραζει τον αλλο πισω απ την πλατη του, να την χαιρεστε παιδια, παω να στησω καπου μονος ενα αντισκοινο να βρω την ησυχια μου δλδ. Και σιγα τον τεραστιο Zakk, ειπαμε ειμαι οπαδος των BLS, αλλα δεν εχει βγαλει και τιποτα απιστευτες δουλειες με τον Ozzy. Το No More Tears ειναι δυνατο album, οπως και το No Rest For The Wicked, αλλα απο κει και περα, απλα κατω της βασης για τα Ozzy standards, ακομη και στην κατασταση που ειναι τωρα. Παναθεμα με δηλαδη που ειναι λιγος ο Gus για τον (ποιοτικο) πατο που εχει φτασει ο Οζζης. Ακομα και τα τελευταια Firewind που δε μου κανουν κουκου ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα απο κατι Μπλακρεινς. Και το λεει ανθρωπος που ακουει τον ορο Europower και πλεον τρεχει σπριντ Κεντερης και Σια Λιανοπουλου ξερωγω.

Μοννο που ο κυριακος δν θα παιξει ποτε,ενω ο γκουζκος σε καθε λαιβ.:stuck_out_tongue:

Θα παίξει…

Θα την παιξει?

και ο ενας θα παιξει και ο αλλος αλλα κανεις δεν θα κανει τη διαφορα…:slight_smile:

Kαλα αυτο δν το ξερεις.Ο γκουσκος ειναι ενας κιθαριστας με τρομερες προοπτικες για μενα που εχει γραψει τρομερα κομματια.Πιστευω οτι θα τ απαει πολυ καλα.

Εγω πιστευω, πως ενας τελειωμενος (οζζυ) για να προσπαθησει να δειξει οτι κατι μπορει να κανει, χαλαει μια πολυ καλη μπαντα (firewind).

Γιατι ρε μαν αφου ο gus πιστευω θα ειναι και στις δυο μπαντες.Αφου ουτως η αλλως firewind = γκουσκος

και να ειναι και στις 2, ποσο θα ασχολειται με τους firewind? κριμα γιατι με τον Οζζυ ναι μεν θα γινει γνωστος και θα εξελιχθει αλλα του ψιλοχαλαει την προσωπικη τιυ μπαντα

Γιατι θα του χαλασει την μπαντα??

Ρε παιδια δεν παιζει να μην ασχολειται με τους Firewind…
Εδω το παλικαρι στις αρχες επαιζε ταυτοχρονα σε Firewind, Dream Evil και Mystic Prophecy και δεν υπηρχε κανενα προβλημα…

Αυτο λεω και γω.Απλα μαλλον ο μαν εννοει οτι επειδη θα παιζει αλλο ειδος απο οτι επαιζε ως τωρα,παουερ δηλαδη αμα το παει σ επιο hard rock/doom μονοπατια ισως…Ξερω γω τι.

νομιζεις θα τον αφησει και πολυ ο οζζυ να ασχολειται με αυτην?
δε λεω οτι δεν θα ασχολειται. αλλο ομως να παιζεις στους firewind και σε αλλες 2-3 μικρες μπαντες και αλλο στον Οζζυ

Πριν 2 χρονια οταν ειχε ακουστε οτι ο Gus θα μπει στους megadeth σε μια συνεντευξη που ειχε δωσει ο ιδιος
ειπε οτι αν οντως γινει ο δευτερος κιθαριστας τους(ο mustaine τον ηθελε αλλα νομιζω οτι ο manager των megadeth οχι) τοτε οι firewind θα μπουν στον παγο επειδη θα εχει την ευκαιρια να παιξει σε μια πολυ μεγαλη μπαντα.Οποτε τωρα λογικα θα μπουν στον παγο οι firewind…

Δν νομιζω οτι εχεις καταλαβει τι γινεται στον κοσμο μπαντα.Σε οτι συγκροτημα και να παιζεις η προσπαθεια σου θα πηγαινει συμφωνα με το ποσο νοιαζεσαι.Τι να παιζεις στους mystic prophecy και τι στον οζζυ?Στους mystic prophecy το ιδιο δν θα πρεπει να κανεις?Δν θα υπαρχουν στοιχοι και στα 2?Δν θα πρεπει να γραφει μουσικη και στα 2?Το ποσο θα ασχολεισαι με μια μπαντα ειναι δικη σου υποθεση.Και ουτως η αλλως τι ειναι ο οζζυ ρε φιλε?Ελεος δηλαδη πια.

Συνεντευξη?

Δεν θυμαμαι αν οντως ηταν συνεντευξη αλλα το ειχε δηλωση ο ιδιος αυτο.
Αν θυμαμαι καλα στο metal hammer ηταν…

Και γιατι δν τον ηθελε ο μανατζερ τον γκουζκο?