Ο Gus G ειναι ο νέος κιθαριστας του Ozzy!

πολυ σωστα τα λεει ο φιλος Sirjim!!

Το ανεφερα και με παραδειγμα μαλιστα σε αλλο θρεντ :slight_smile:

Καταρχας να ξερεις οτι τους εχω κραξει μεσα στα μουτρα στα Εξαρχεια.Οσοι με ξερουν προσωπικα ξερουν οτι σε κατι τετοια δε μασαω.Το χειροτερο μου ελλατωμα ειναι να μη μπορω να κρατησω το στομα μου κλειστο και να λεω παντα αυτο που σκεφτομαι.
Παμε παρακατω τωρα.Εσυ σαν αρχιστυντακτης περιοδικου εισαι ο πρωτος που ξερεις οτι το λαδωμα ειναι μαστ για την προωθηση μιας μπαντας.Δε σε κατηγορω που δε το παραδεχεσαι.Ξερω οτι αλλιως θα μου μιλησεις αν βγουμε για καφε και αλλιως εδω μεσα στο φορουμ.Αν δεχτεις οτι συμβαινει το λαδωμα λοιπον απευθειας βαζεις υπονοιες και για το δικο σου περιοδικο (το εχω διαβασει μολις 2 φορες γιατι εχω παραπονεθει απειρες φορες οτι δεν κυκλοφορει στο Κερατσινι αν θυμασαι οποτε δε μπορω να ξερω τι γραμμη ακολουθει και να την κρινω) και με το δικιο σου.Δεν προκειται να σε κατηγορησω για κατι.
Θα γουσταρα ομως εναν καφε να μου πεις τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι διχως φοβο και παθος.Και μετα ασε τον τρελο τολκι να λεει οτι θελει :wink:

οι rotting christ?πως το εξηγεις το φαινομενο?

εχεις δικιο!να μην ξεχναμε οτι ο ανθρωπος εχει δουλεψει πολυ σκληρα σε τοσες μπαντες με τετοιο αριθμο συναυλιων και η θεση στον οζζυ ειναι μια επιβραβευση για αυτο!Επισης το signature μοντελο απο την esp(signature εεε, οχι costum made) δειχνει και αυτο την αναγνωρισιμοτητα του σε διεθνες επιπεδο.
Σε μια συντευξη του στην αγγλια ο ρεπορτερ του λεει:“Με ξαφνιασε που ειστε απο την ελλαδα γιατι η ελλαδα δεν ειναι γνωστη για την μεταλ σκηνη της περα απο λιγες εξαρεσεις”…μπορει μεν ο ρεπορτερ να μην εχει μεγαλες γνωσεις συγκροτηματων αλλα και παλι το γεγωνος οτι γνωριζουν τον μετριο και τα ταλεντα ειναι στα σκοταδια για εμενα λεει οτι δεν ειναι τοσο μετριος…Εξαλου υπαρχει και φραση που λεει¨οτι αν μαζεψεις ολα τα χαμενα ταλεντα δεν φτιαχνεις ουτε ενα μετριο τραγουδι"…να ειμαστε θετικοι και να ελπισουμε οτι και αλλα παιδια πιο ταλαντουχα απο αυτον θα κανουν καριερα βλεποντας οτι ειναι δυνατον αρκει να “παλεψεις”!!!peace

Οταν οι RC εκαναν το μπαμ παιζει να ημουν και 12 χρονων και να ακουγα τα στρουμφογενεθλια.Eπισης τοτε δεν υπηρχε η πληροφορηση που υπαρχει τωρα.
Δεν εχω γνωση επι του θεματος και δε μπορω να εκφερω γνωμη.
(καλα για την προφορα του Σακη δε χρειαζεται να πουμε ε)

Αυτο ακριβως. Αν αυτος που λετε οτι ειναι μετριος καταφερε να μπει στα παπουτσια του Iommi, του Randy και τοσων αλλων εστω και για ενα live (ή και παραπανω), φανταστειτε τι θα κανει ενας (για εσας) πραγματικα ταλαντουχος…

tolkki, όσον αφορά τον Sirjim
αν και είμαι μηχανικός και όχι δικηγόρος…
ρε συ στο λέω εγώ και πιστεύω πως αρκετά παιδιά που γράφουν εδώ μέσα μπορούν να στο πουν.
θα απογοητευτείς γιατί θα σου πει τα ίδια. άντε να σου πει καμια ωραία ιστορία παραπάνω που βαριέται να γράψει εδώ μέσα ή θα την φέρει η κουβέντα.

πάντως για το λάδωμα έχεις ένα δίκιο γιατί μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τον έχω δει να βγάζει έξω μουσικούς σε ψητά, σαλάτες, κοψίδια και γενικά έπαιζε πολύ λάδι… μέχρι και σε χορτοφάγο κοντοσούβλι έδωσε σου λέω…

το ότι δεν έχει διανομή στο Κερατσίνι δεν σημαίνει ότι ζεις στην Ταϋλάνδη και δεν μπορείς να το βρεις το περιοδικό. Αν ήθελες στην Αθήνα δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα να το βρεις.

αν πιστευεις οτι δε πεφτει λαδωμα στα περιοδικα παω πασο…
Για το περιοδικο ειναι επιλογη του, αν θελει να πουλησει να ερχεται σε ενα δημο 100.000 κατοικων.Εμενα προσωπικα δε μου καιγεται καρφι…Αν ηταν να ξεκουβαλησω απο εδω να παω Αθηνα,μονο για περιοδικο δεν θα πηγαινα :stuck_out_tongue:
Ξερω οτι δε φταιει το περιοδικο αλλα η εταιρεια διανομης.
Και για να μην ειμαι αδικος…εχω καιρο να το ψαξω οποτε μπορει να ερχεται πλεον και τωρα να λεμε λογια του αερα

Οσου σεβασμου υπαρχει και για την αντιθετη αποψη?Μπα δε θα παρω…:wink:

Το τοπικ θα ειχε τις μισες σελιδες αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος κιθαριστας.

Ας πανηγυρισουμε για το “Πειρατικο” λοιπον.:lol::lol::lol:

Α ναι και προσωπικα στα @@ μου και τα λεφτα του μπαμπα του και της κουμπαρας του και αν πηγε και στο Μπερκλει και στη Νασα και στη Σια Λιαροπουλου και αν πληρωσε για διαφημισεις στο Χαμμερ και στο Κοσμοπολιταν.Αυτο δεν τον κανει περισσοτερο ταλαντουχο.Θα μιλαω γι αυτον οπως θα μιλουσα για τον καθε καλλιτεχνη που δε γουσταρω.Διακρισεις δεν κανω.Και τον Ζηρα να παιρνε πχ τα ιδια θα λεγα.Το ιδιο “λιγο” τον θεωρω.Ας επαιρνε κανα Λακη Ραγκαζα(για οποιον τον ξερει…) και θα ανοιγα και το τοπικ λεγοντας πρωτος συγχαρητηρια.Αλλα δε θα ζαχαρωνουμε και τα σκατα να τα κανουμε κομποστα.Τεσπα,βαρεθηκα να ασχολουμαι με gas ειτε με g ειτε ανευ.Aλλωστε πας μη Γκασοφαν βαρβαρος και κομπλεξικος,μην ξεχνιομαστε.

χαχχαα, dx δεν μπορω να μαλωσω μαζι σου.

πσ: δεν νομιζω οι rotting christ να πληρωναν με τα λεφτα του μπαμπα για να τους κανουν εξωφυλλα σε ξενα περιοδικα.και μαλιστα σε εποχη που οπως λες και εσυ “δεν υπηρχε η πληροφορηση που υπαρχει σημερα”.

πσ2: δεν μου αρεσει καν ο gus

έλα τώρα που χαλιέσαι… 8)

Επισης δεν ειδα διθυραμβους για του Μοραλ για την υπογραφη με πολυεθνικη.
Μονο κραξιμο (κι εγω μαζι βεβαιως βεβαιως).Για κομπλεξ ομως κανεις δε μιλησε :slight_smile:

full:!:

ρε συ δεν το βλέπεις σωστά.

το ότι δεν γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος (όπως και εγώ) τον Λάκη Ραγκαζά κάτι σημαίνει. μπορεί να είναι 30 επίπεδα καλύτερος από όλους, αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει καταφέρει να κάνει κάποια πράγματα και να αναγνωριστεί, έστω στο βαθμό που το είχε κάνει μέχρι τώρα ο Καραμητρούδης.

Δεν έχω υπάρξει ποτέ οπαδός του αλλά δεν θα απαξιώσω ότι έχει κάνει και ότι πέτυχε.

μπορεις να το πεις και αλλιως: πας μη κραχτης(οχι μονο για το θεμα αυτο) ασχετος και πνευματικα ανικανος…πουλαει πολυ αυτο μεσα εδω σε αυτο forum.

Y.Γ:δεν θεωρω τον gus τον καλυτερο ελληνα κιθαριστα, μαλιστα θεωρω το ιαπωνεζακι πιο μεγαλο ταλεντο γιατι κανεις δεν παιζει ετσι στην ηλικια του!!!Μαλλον ο μπαμπας του θα φταιει και αυτου…(πλακα κανω παλι,δεν σας βριζω τα “επιχειρηματα”)

δεν την παρεταμε τη συζητηση καλυτερα λεω γω.εχει καταντησει απιστευτα βαρετη και γραφικη.επαναλαμβανονται τα ιδια κ τα ιδια σελιδες τωρα…κουραστικο εχει γινει

Όχι παιδιά, εγώ λέω να το ξαναπάμε από την αρχή. Λοιπόν που λέτε, ο Οζζυ…

εγω λεω να ξεκινησουμε την συζητηση…tony iommi vs randy rhoads vs zakk wylde vs gus g…θα ανοιξει και Poll…:):slight_smile:

γιά την ιστορία, το δημοσίευμα ήταν κοροιδευτικό