Ο Κατής έχει φάει κράξιμο από το Hammer όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε και πιστεύω ακράδαντα ότι η όλη αντιπάθεια στο πρόσωπο του από όλους τους “έλληνες μεταλλάδες” είναι αποτέλεσμα αυτού του κραξίματος! Δεν τον υποστηρίζω σαφώς αλλά είναι μαγκιά του αυτά που κάνει τώρα έστω και αν τρώει σπρώξιμο από την κυβέρνηση(α, ρε κωλόβυσμα)
Υ.Γ. πρέπει να έβγαλε αρκετά λεφτά ώστε να βάλει καινούριο μαλλί, οι παλιότεροι θυμάστε τι καράφλα είχε
γνωστά αυτά, τα έχουμε αναλύσει και άλλο τόπικ νομίζω. όχι απλό κράξιμο, μιλάμε γιά κατεβατά σε μηνιαία βάση αν θυμάσαι. ομολογώ βέβαια πως πολλά από εκείνα τα κείμενα είχαν και την πλακα τους
Πιθανον ο Gus να ειναι ποιο διασημος απο οτι υπηρξε ποτε ο Shawn Lane.Απο αυτο και μονο μπορει να καποιος να δει ποσο γελοιο ειναι αυτοτο επιχειρημα,+οσους λενε για την καριερα του Gus και απαντανε εσυ τι εχεις κανει μπλα μπλα.Ολοι νομιζεται οτι ειναι ζηλεια.Χεστηκαμε.ΕΙναι απλα η αποψη μας για αυτον σαν μουσικος.
3 εξοριστοι κομμουνιστες απο την Σερβια. Το γραμμα ηταν αφιερωμενο στον “φαλακρο πριγκηπα του επικ μεταλ Κριστοφ Λαμπερ - Δημητρη Κατη”, με αναφορες σε σοφατισματα και στον Κωστα “τυχερο” Μητσοτακη
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Είναι πιθανόν , απλά η διαφορά είναι ότι ολονών των μεγάλων jazzιστών η μουσική , απευθύνεται σε πολύ μικρότερο κοινό απ’ ότι του οζζυ και του κάθε “όζζυ”. Οπότε δεν θεωρείς λογικό ο Κωστάκης να έχει τώρα μεγαλύτερη φήμη από “μουσικά τέρατα” 'οπως πχ ο Lane , o Gambale , o Meola κτλ ( στους μεταλλάδες πάντα εννοώ) ?
και οκ σου λέω πως είναι καλύτερος μουσικός ο οποιοσδήποτε. για να σε πάρει ο Ozzy στη μπάντα του όμως πρέπει να έχεις και άλλα προτερήματα και ας μην είσαι ο πιο τεχνικός/ ευρηματικός/ πρωτότυπος κιθαρίστας.
καλά κάνετε και δεν σας αρέσει και να το ξαναπω; ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ. Αλλά αυτό δεν αναιρεί πως αυτό που πέτυχε είναι σπουδαίο και μπράβο του. ε, μα, κούραση.
Και γω αυτο ακριβως ελεγα.και ειχα μπει και μπραβο του που τον πηρε ο Οζυ.Απλα σχολιασα το γεγονος οτι δεν μου αρεσει ο Γκας και το οτι δεν τον θεωρω ανταξιο αντικαταστατη του Ζακ,και οχι μονο για το παιξιμο αλλα και πολλα αλλα.Απο κει και περα μπραβο του.Ουτε ζηλοφθονιες ουτε τπτ.Την γνωμη μας ειπαμε.Το ιδιο θα λεγα και αν επαιρνε καποιο απο το εξωτερικο που δεν μου αρεσει.Τπτ περσοναλ
Μπράβο ρε Gus. Εγώ τον θεωρώ καλό κιθαρίστα και μου αρέσει και η δουλειά του με τους Firewind. O Οzzy παίρνει πάντα καλούς κιθαρίστες. Εξάλλου και η ESP έχει φτιάξει δικό του μοντέλο κιθάρας. Κρίμα που στην Ελλάδα δεν τον ξέρουν οι περισσότεροι και δεν θα λάβει ποτέ μεγάλη αναγνώριση.
Έχω ακούσει μόνο τα δύο τελευταία των Firewind, τα οποία μου είναι συμπαθέστατα. Ναι μεν, δεν είναι η επιτομή της πρωτοτυπία (κάθε άλλο μάλιστα), αλλά περνάω καλά όταν τα ακούω.
Anyway, Ozzy είναι αυτός. OZZY ΡΕ! Ακόμα και τώρα που είναι στα down του, δεν παίρνει (ή του παίρνουν :p) κάποιον τυχαίο στη μπάντα του. 'nuff said!
Εγω ουτε τον γνωριζω προσωπικα ουτε πηρα συνεντευξη ουτε θα κανω κατι απο τα δυο ποτε.Αλλα και σαν κθαριστας μου αρεσει και οι συνθεσεις του και οι συνεργασιες του (Marty Friedman) μου αρεσουν.Και για να πω και κατι για οσους βολταρουν απο το Steel Gallery Salonica και ισως γνωριζουν,υπαρχουν δυο κιθαρισταρες Θεσσαλονικεις που ειναι πολλα επιπεδα πιο πανω (Κοsta Vreto,Anthimos Manti)αλλα δεν εχουν την πορεια τουλαχιστον οχι ακομα του Gus G.Kαι τι εγινε αν ο γονιος ειχε τα φραγκα?τι μας νοιαζει εμας?Ο ανθρωπος το κυνηγησε,δουλεψε,το γουσταρε και το καταφερε. -