+10000 στον αποπανω…δηλαδη ΕΛΕΟΣ…η κριτικη καταντησε αστεια
re paidia eleos!#-o
o zakk wylde einai o kataluloteros ki8aristas gia ton ozzy meta ton 8anato tou randy
fusika den lew oti den einai kaluteros o jake E lee alla o zakk wylde eixe auto to kati pou se trelene!!!
krima:( elpizw na mhn einai monimo…
dikio exeis re file alla skepsou pws sto agaphmeno sou sugkrothma to opoio o ki8aristas paizei tromera megalo rolo ston hxo ths mpantas ton antikatastei enas ellhnas 8a xairosoun giauto?
san na feugei o angus apo tous ACDC gia na mpei kapoios ellhnas(xtupa ksulo)
prwthmw na mhn er8ei pote ellada kai na paw australia na ton dw para na fugei o zakk
Φιλε Ναητ σκαη.
Κατ’αρχας δεν υπαρχει λογος να χαρω (προσωπικα) για την επιτυχια του Gus G.Ουτε λεφτα μπηκαν στη τσεπη μου,ουτε τιποτα.Με αφηνει παγερα αδιαφορο.Κομπλεξ θα το ελεγες αν επαιζα κιθαρα καλη και μου εφαγε το μεροκαματο ο Κωστης.Ουτε αυτο συμβαινει.Η σχεση μου με την κιθαρα ειναι αναλογη της Σχεσης του Τεν Κατε με το ποδοσφαιρο.Μονο να την γρατζουναω ξερω.Κομπλεξ επισης θασ το ελεγες αν μου ειχε φαει τη γκομενα.Ουτε κατι τετοιο εχει γινει.
Αν ειχες μπει καποτε μεσα στην ελληνικη underground σκηνη (εμπρακτα) πιστεψε με θα ειχες αλλη αποψη.Θα ηξερες τι μουργα κυκλοφορει και πως μπορεις να κανεις επιτυχια.Αν εχεις παιξει σε μπαντα και λες ολα αυτα σορι αλλα δεν ξερεις τι σου γινεται.
Η μπαντα με τα 4000 που ανεφερα πριν στο Χαμμερ (η οποια κινειται στο στυλ που καραγουσταρω) και ειχε 4 σελιδες αφιερωμα και συνεντευξη,ειναι οτι πιο αθλιο (επιοικως) κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα.Με σοβαρη δουλεια?Εδιωξαν τον μπασιστα επειδη ειχε μερικα κιλα παραπανω (ουτε καν χοντρος) και οι οντισιον για τραγουδιστριες γινονταν στο σπιτι του “αρχηγου” της μπαντας πανω στο κρεβατι.Σοβαρη μπαντα ε.Για τον πουτσο μουσικη.
Ο Καραμαητρουδης ειχε την πολυτελεια να τον στειλουν οι γονεις του στο Μπερκλει (μαγκια του αφου τα ειχαν).Εγω κι εσυ δε μπορουμε να κανουμε το ιδιο γιατι οι γονεις μας δεν τα εχουν.Αυτη ειναι η διαφορα της επιτυχιας για εμενα.Δημοσιες σχεσεις εκει,φραγκα για προμοσιον,φραγκα για σοβαρες παραγωγες (αμε)…φραγκα.
Προσωπικα παιρνω πιπες σε κιθαριστες με τεραστια αρχιδια (Φλουρος,Ζηρας) και κατεβαζω το παντελονι μου για παρτη τους (περι κομπλεξ με Ελληνες κιθαριστες).Οι συγκεκριμενοι πιστευω οτι ειναι πολυ πιο ταλαντουχοι και καλυτεροι παιχτες απο τον Gus G.
Απο τη στιγμη που ειναι δημοσιο προσωπο θα κρινεται ειτε θετικα,ειτε αρνητικα,οπως ο Χατζηγιαννης και η Βισση.Την ιδια κριτικη θα εχει αν παει και παιξει στους Ζεπελιν,στη Βισση ή μαζι με τον Χεντριξ.
Πλεον βλεπω τη μουσικη εντελως κυνικα και οχι ρομαντικα οπως εκανα σε μικροτερη ηλικια.Η μπαντα που επαιζα παλαιοτερα για εμενα εγραφε γαμω τις μουσικες και ο στιχος με αγγιζε μεχρι το μεδουλι.Οταν λοιπον ειδα οτι αυτος ο στιχος ειναι εντελως Fake και οτι δεν αντιπροσωπευει την μπαντα,και οτι τους γραφει απλα για να πουλησει (οπως και κανει) επαψα να τους ακουω.Δεν ξερω αλλα ξενερωσα πολυ…
Πριν περιπου 3 βδομαδες εφυγα απο την μπαντα που ημουν και αποφασισα να μην ξανασχοληθω εμπρακτα με τη μουσικη για λογους αξιοπρεπειας.Δεν γινομαι πουτανα κανενος για 5 λεπτα δημοσιοτητας.Κοντευω τα …αντα αλλωστε
Κυκλοφορουν τυποι στα Εξαρχεια απο μπαντες που δεν εχουν ουτε ντεμο με υφος δεκα καρδηναλιων.Ειτε το θελετε ειτε οχι αυτη ειναι η ελληνικη μεταλ σκηνη.
Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και οπως οριζει η εννοια της Δημοκρατιας ειναι σεβαστη (ειτε τη δεχεστε,ειτε οχι),οπως δεχομαι κι εγω τη δικη σας αλλα δε τη συμεριζομαι.
υ.γ αρχιδατο power metal για εμενα ειναι αυτο που μπορει να συναγωνιστει μεγαθηρια του ειδους.αρχιδατη μουσικη παιζουν (για εμενα0 οι Rotting Christ που χαρη σε αυτους στο εξωτερικο ξερουν οτι οι Ελληνες ακουνε μεταλ.Θα μου πεις “ειναι κριτηριο του τι νομιζουν στο εξωτερικο??”.Ναι ειναι.Εκει εχουν μουσικη παιδεια.Εμεις οχι.Μη γινομαστε βαζελοι και μιλαμε για ανυπαρκτες ευρωπαικες πορειες…
Α ολα κι ολα θελω σωστο ξεκατινιασμα! πια ειναι η μπαντα με τα 4000?
Ντροπή στον Καραμητρούδη, ου 666, ουου 666…αν φοράει παντελόνια να φύγει τώρα από τα Στέϊτς και να γυρίσει πίσω στη χώρα που τον λάτρεψε. Να πάψει να το παλεύει σε φεστιβάλ, σε συναυλίες και να κάνει τους Firewind γνωστούς διεθνώς. Να διαλύσει και το γκρουπ. Να μην προβάλει τον εαυτό του σε περιοδικά και συνεντεύξεις (btw, σιχαίνομαι το Metal Hammer) Και τέλος να μην δοκιμαστεί από κάποιον Ozzy, έχει σκύλα γυναίκα. Επίσης, κανείς να μην ονειρεύεται, γιατί μπορεί και να πετύχει το όνειρό του. Δεν γίνονται αυτά.
Που πας ρε Καραμητρο(ύδη)… έλα εδώ που σε πιστεύουμε πραγματικά.
Υγ1. Η Νίτσα μόλις έφυγε από το σπίτι μου…
Πωωωω μιζέρια πάλι! Βαρέθηκα.
ειστε βλαμμενοι ή το παιζετε?
καταλαβαινετε τι λεμε?
Ναι καταλάβαμε τι λες αλλά ΟΚ δεν υπάρχει λόγος να το παρακάνουμε! Τον πήρε ο Οζζυ, μαγκιά του που έχει ταλέντο, φράγκα και ότι σκατά έχει τελοσπάντων στα παπάρια μου στο κάτω κάτω! Ας κάτσει να του γράψει κάνα κομμάτι της προκοπής και βλέπουμε…
θα μου πεις το ονομα της μπαντας???
θα αλλαξει κατι?
παρε ενα παλιο τευχος του χαμμερ 2005-2007 δες την μπαντα και θα καταλαβεις.Εξωφυλλο ειναι αν θυμαμαι καλα
Α, εσύ κόλλησες!
Edit: στον outlow πήγαινε.
μπραβο σε τολκκι και χοκαμ για τα ποστ τους…
μα ελεος μονο και μονο επειδη ειναι ελληνας πρεπει να τον θεοποιουμε…
και μου λετε για μιζερια…προφανως δεν καταλαβατε τιποτα απο τα ποστ των κυριων παραπανω…
O τολκις εχει δικιο τα εχουμε δει ολοι αυτα λιγο πολυ με την ελληνικη σκηνη.Το οτι υπαρχουν συγκροτηματα που αξιζουν πιο πολυ απο τους firewind υπαρχουν ετσι και αλλιος οι μουσικη τους εγινε λιγο βαρετη τον τελευταιο καιρο.Παντος μπραβο στον gus που εκανε αυτο το τεραστιο βημα.Εγω ελπιζω να ειναι το ολο θεμα λιγο διαφημηση για την Ελλαδιτσα μας και να μπορουν να βγουν παραεξω συγκροτηματα με ταλεντο.Σαν μελος εμπρακτο σε συγκροτημα τολμω να πω πως η πικρη αληθεια (οσο σκληρη και να ειναι) ειναι αυτη που λεει ο τολκις…Οι Ελληνες σταματησαν να υποστηριζουν την ελληνικη σκηνη.Ποιος παει πλεον σε συναυλια απο ασημο συγκροτημα που δεν εχει διαφημιστει;Εχει παει κανεις σας αληθεια;Ποτε δεν ξερεις ισως αυτο το ασημο συγκροτημα που παιζει γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να ειναι η καλητερη μουσικη που εχετε ακουσει ποτε
:-s:-s:-s
πιθανόν να έχεις προσωπικά με τον Gus, δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η πολεμική κριτική που ασκείς βρε παλικάρι μου…
φυσικά και ο Gus από τη στιγμή που είναι μουσικός κρίνεται, αλλά, αν μου επιτρέπεις, φτάνεις σε σημείο να τον κατηγορείς με αφορμή το ότι παίζει με τον Ozzy…
αυτό δεν είναι όμως κριτική νομίζω…
το παλικάρι, ακόμα και εαν δεν είναι μόνιμο μέλος της μπάντας του Ozzy, έφτασε μακριά… καλύτερο θα ήταν να ευχόσουν και άλλοι έλληνες να φτάσουν εκεί και ακόμα πιο ψηλά, παρά να προσπαθείς να τον μειώσεις…
δες τους κιθαρίστες του Ozzy… Rhoads… B. Torme, B. Gillis, Jake E Lee, S. Vai, Zakk Wylde και δίπλα τους ο Gus πλέον… δεν μπορεί να είναι τυχαίο… για όνομα του Θεού… ούτε με τα λεφτά της οικογένειας σου δεν φτάνεις εκεί…
Δεν νομίζω να θεοποίησε κανένας τον Gus G. αλλά δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες που δεν βγάζουν πουθενά. Ούτε εμένα μου αρέσουν οι Firewind αλλά εύχομαι στο παλικάρι να αρπάξει αυτή τη τεράστια ευκαιρία που του δίνει ο γέρο-Οζζυ! Και έλληνας να μην ήταν το ίδιο θα έλεγα.
Δηλώνω πασιφανώς ηλίθιος, που δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αποτυχία του Gus το ότι έπαιξε με τον Ozzy και γιατί δεν του αξίζει ούτε ένα μπράβο. Δεν υποστήριξα ποτέ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας (ούτε σαν κιθαρίστας) και δεν τον ψήφισα στη μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ. Και, γαμώ το κέρατό μου, γνώρισα τους Firewind, κατά τύχη, κατεβάζοντας τραγούδια τους από το διαδίκτυο και υπέπεσα στο προπατορικό αμάρτημα να μου αρέσουν και αυτά και ο κιθαρίστας τους. Sorry.
Όλα αυτά μπορεί να μην αναιρούν όσα λέει ο Tolkki και o Hokam, όπως και αυτά που λένε ο Tolkki και ο Hokam μπορεί να μην αναιρούν όσα λέω εγώ…
καλα ειδικα αν δεν ηταν ελληνας ουτε τα συγχαριτηρια δεν θα του εδινα…ελεος…καθαριστας σαν τον gus g με τον οζζυ…(και δεν μιλαω για τεχνικη κτλ…)
και μενα μου αρεσε το αλμπουμ που τραγουδουσε εκεινος ο σριλανκανος…τα επομενα ητανε εποιικως ηλιθια αλμπουμ…
και φυσικα οτι και να πει ο τολκκι και ο χοκαμ δεν θα αναιρεσει το προσωπικο σου γουστο…δεν ειχανε σκοπο να σου πουνε να μην σου αρεσει ο γκασ… για αλλο θεμα μιλουσανε τα παιδια…