Ο Gus G ειναι ο νέος κιθαριστας του Ozzy!

Προσωπικα δεν τον ξερω για να εχω εμπαθεια απεναντι του.Ειμαι κατα της λογικης “αφου ειναι Ελληνας μπραβο του”.Αυτα μονο ο Λιακοπουλος και ο Αδωνις τα λενε.
Απλα πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι υποτιμημενοι κιθαριστες στο Ελλαδισταν που ο Καραμητρουδης θα ηθελε πολυ να τους μοιασει.Με τη λογικη σου θα επρεπε να παιρνουμε πιπες και στο Νταλαρα.
Σαφως και αξιζει για ειναι καλος κιθαριστας αλλα δεν ειναι εκει που ειναι μονο για τις κιθαριστικες του ικανοτητες.
Δεν βλεπω να διαφωνουμε πουθενα.Ειτε στον Οζζυ παιξει,ειτε στους Ζεπελιν ειτε στον Μαζωνακη εγω τα ιδια λεφτα θα βαζω καθε μηνα στη τσεπη μου.Καλο σε αυτον κανει.Για εμενα ειναι παγερα αδιαφορο.

Οσο για τα μπολντ ξερουμε πολυ καλα το χρημα τι μπορει να κανει.Σπρωχνει οσο δεν παει.Στο Μπερκλει σπουδασε οχι στα ΤΕΙ Ζαμπονοχειρουργικης Κατω Διστομου…Μαγκια του δε λεω,και μπραβο του,αλλα παψτε αυτο το φανμπουληκι λες και ειναι ο guitar god.Γελανε κ οι πετρες…

Γιατι, ειδες κανενας στο φορουμ να τον αποκαλει Guitar God ??

Παντως για αυτα που παιζει στο B.H.A.H. ειναι θεος.:smiley:

Σε αλλο θρεντ ναι

με το αναλογο κραξιμο βεβαια :D:D

παντως ειμαι σιγουρος αν τη θεση του κιθαριστα την επαιρνε καποιος αλλους του βεληνεκους του γκας και υπηρχαν οι ιδιες αρνητικες αντιδρασεις δεν νομιζω να υπηρχαν τοσοι να τον υποστηριξουνε εδω μεσα…

μπραβο του κ μαγκια του!
εγω του βγαζω το καπελο γιατι καταφερε να φυγει απο την μιζερια κ την μαλακια που υπαρχει σε αυτην την χωρα.

Καλά… πως κάνετε έτσι? Τον Zakk Wylde αντικαθιστάει όχι τον Malmsteen ή τον Vai :lol:

Ο Ozzy πάντα έπαιρνε ρίσκα στους κιθαρίστες… ποτέ δεν είχε κανένα γνωστό όνομα στην μπάντα του.
Ο Randy Rhoads ήταν πραγματική αποκάλυψη. Μετά απο αυτόν η αξία των κιθαριστών που επέλεγε, άρχισε να φθίνει με την πορεία.

έλα μωρε γκρίνιες, αράχτε!

Λεπόν, Iron Man λάιβ με Καραμητρούδη από χτες, ενώ κι ο Οζυ φαίνεται σε καλή κατάσταση.

Άντε να δούμε…

δυστυχώς σε αυτό το thread διακρίνονται ολοένα και περισσότερο οι παθογένειες της ελληνικής σκηνής. θεωρίες συνωμοσίας, νεφιλίμ, ελοχίμ, έχω ένα φίλο που παίζει καλύτερα από το σατριανι αλλά τον φάγανε τα κυκλώματα και το grunge, η μπάντα μου είναι καλύτερη από τη δική σου και σε μισώ γιατί έχεις μεγαλύτερη επιτυχία και πολιτικοθρησκευτικό βύσμα στο στρατό…

γιά να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, το χι ψι παλικάρι που παίζει τις κάλτσες του στο δωμάτιό του και γκας τζι του έκλεψε το μεροκάματο μάλλον πρέπει να αναρωτηθεί τι κάνει λάθος και όχι να μειώνει αυτόν που πέτυχε το κάτι παραπάνω. και επειδή πολλά παιδιά καταθέσαν την πίκρα τους από την ελληνική σκηνή και την αναξιοκρατία, έχω να πώ πως και εγώ είμαι ενεργό μέλος αυτού του χώρου 16 χρόνια τώρα και τα ξέρω τα κόζα απέξω και ανακατωτά. αν είναι να πετύχεις τότε θα πρέπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ και να ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑ. το που θα το δώσεις είναι δικό σου θέμα, προσωπικά δεν θα έδινα ούτε μισό ευρώ σε περιοδικά και μέσα (και δεν το έχω κάνει και ποτέ στο παρελθόν) αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που τα σκάει γιά να έχει προβολή καθώς αν δεν σε μάθει ο κόσμος τότε δεν κάνεις και τίποτα δυστυχώς. έχω ένα μπάρμπα στη σκύρο που φτιάχνει την πιό γαμάτη γραβιέρα που υπάρχει. ε, και? πάλι συγγενείς και φίλοι θα την φάμε.

αν πρέπει να κατηγορήσουμε κάποιον είναι αυτόν που τα παίρνει γιά να γράψει καλά λόγια. εκεί είναι το πρόβλημα.

εκει στο 4:40 περιπου που κανει την παραφωνια ο οζζυ εχει μια τραγικη εκφραση…:smiley:

+1054564efd4eefwfw646few4rf6wf4w6f46f4f+v

Aν δεν εχεις χρημα ομως να χαλασεις?

goodbye to romance :wink:

Aκριβως αυτο

τότε υπάρχει πρόβλημα όσο κυνικό και αν ακούγεται αυτό. χωρίς μαρούλι δεν πας πουθενά. έτσι είναι δομημένα τα πράγματα και δεν βλέπω το λόγο γιατί πρεπει να μας εκπλήσσει αυτό.

Eμενα δεν με εκπλησσει καθολου καθως αυτο ελεγα και παραπανω και οι φανμποηδες εβαλαν τα κλαματα…

μα εαν δεν τον ξέρεις προσωπικά, πως ξέρεις μέχρι και τι έκανε στο δωμάτιο του;; και πως βγάινεις και λες έτσι ελαφριά τη καρδία πως λάδωσε περιοδικό για να τον προβάλει;

και φυσικά μπράβο του δυο φορές επείδή είναι έλληνας πρώτον γιατί έφτασε εκεί που είναι τώρα, γιατί είναι συνπατριώτης μας και ελάχιστοι (εως και κανένας) δεν έχουν την διεθνή ροκ καριέρα που έχει, και τέλος γιατί μπορεί κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες γνωστοί να ξεστραβωθούν και να ρίξουν καμιά ματιά σε έλληνες μουσικούς λόγω του Gus και του ντόρου γύρω από τον έλληνα κιθαρίστα του Ozzy… αλλά και άλλα παιδιά να δουν πως τίποτα δεν είναι αδύνατον και να κοιτάξουν και έξω από τα σύνορα…

και ο γαύρος πρωτάθλημα πέρνει, αλλά παλι εσυ τα ίδια χρήματα θα πέρνεις στην δουλειά σου…

Δε μας φέρνεις κανα-δύο κιλά κι από δώ; :slight_smile:

+1…ουτε εγω τον θεωρω τον τελειο κιθαριστα αλλα μαγκια του που καταφερε να φτασει τοσο ψηλά…+ οτι εκλεισε τα αυτιά του σε ολους τους ειδημονες και ολους τους παπαγαλους και καταφερε να κανει τα ονειρα του πραγματικοτητα…τωρα το τι λεμε εμεις εδω ειναι ψιλά γραμματα…η ιστορια γραφεται αλλού…

Μονο εμενα η κουβεντα μου φερνει συνειρμικα το “Σοσιαλισμος η Βαρβαροτητα”?:-k

Φαινομενα ελληνικης παθογενειας σου λεει μετα…ο,τι πειτε,δεν τιθεται θεμα.

φέτος ούτε γιά μένα δεν βρήκα να πάρω! :lol:

τουλαχιστον ομως τα περιοδικα επρεπε να ειχαν διαφορετικη αντιμετωπιση στα συγκροτηματα.Να μην ζητουν τοσα πολλα λεφτα απο αυτους που δεν εχουν και δεν ειναι ακομα γνωστοι