Gus G to guest on Kamelot's new CD!

"…Guitar phenom Gus G (Ozzy, Firewind) has added his signature style and soloing to one of Kamelot’s new songs that will appear on the band’s upcoming CD. "

Μπράβο τον Κώστα!!! Καλά άμα είναι σαν τα τελευταία τους άλμπουμ κ έχει κ μερικά σούπερ σολίδια, αναμένω ΕΠΙΚΟ διαμάντι!!!

http://www.kamelot.com/2010news.html

κοιτα εξελιξη ο κωστας:D

1000 μπράβο μόνο αυτό. Αααα και εις ανώτερα!!

τι σαν τα τελευταία. το τελευταίο τους ήταν το χειρότερο με τον khan (τουλάχιστον). ελπίζω να μη στερέψανε δαύτοι, απ’ τις ελάχιστες γιουροπάουερ (κι ας μην είναι ευρωπέη) μπάντες που αξίζανε την τελευταία δεκαετία.

Το οτι ηταν το χειροτερο δε σημαινει οτι δεν ητανε δισκαρα ομως…

Και βεβαια guest στο καινουριο θα ειναι και ο Jon Oliva…

ε δεν ήταν και δισκάρα… :? καλό με δυσκολία για μένα.

Δεν ξερω…Ισως να φταιει το οτι ειμαι μεγαλος φαν…Αλλα δεν μπορει να μην παραδεχτει κανεις οτι παραμενουν στα ιδια υψηλα ποιοτικα επιπεδα με τους προηγουμενους δισκους τους…Black halo k epica δεν ξαναβγαινουν ομως…

Παίδες, για το Ghost Opera μιλάμε ??? Όντως υστερούσε σε σχέση με το Black Halo, αλλά κ πάλι είναι δισκάρα για μένα! Δλδ έβγαλε 4 δυνατά σνγκλ και είχε πολλές δυνατές στιγμές! Πολύ πιο καλό από πχ το Karma. Άλλες μπάντες θα γίνονταν θεοί άμα βγάζαν τέτοιο δίσκο!

Ποιος Γκαστζης ρε, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, εδω ειναι ολη η αληθεια!
Για το Ghost Opera συμφωνω, και το χειροτερο τους με Khan και δισκαρα :stuck_out_tongue:
Ισως να φταιει που μαι κι εγω φανμποης 8)

Δεν ηταν το χειροτερο τους απλα δεν ηταν τοσο Power αλλα ποιο progresive, ψαχνουν να βρουν μια ισοροποια.

Aν και εχω καταληξει στο οτι το Ghost Opera ειναι τελικα ‘‘καλο’’, οταν το αγορασα και το πρωτοακουσα νομιζα οτι ειχαν βαλει λαθος cd μεσα στη θηκη. :lol:

Ε, ενας ‘‘απλα καλος’’ δισκος λογικο ειναι να απογοητευσει τους οπαδους, οταν εισαι η κορυφαια μπαντα των 00’s και εχεις βγαλει τεσσερα αριστουργηματα στη σειρα (Fourth Legacy, Karma, Epica, Black Halo). :bow:

Nαι, ηταν αλλο στυλ το Ghost Opera, ομως εβλεπες οτι οι κιθαρες δεν ειχαν εκεινη την απιστευτη εμπνευση που υπηρχε σε ολη την πορεια των Kamelot.
Μονο οι θεατρικες ερμηνειες του Khan αξιζουν σε αυτο τον δισκο.
Νταξει φαινοταν η στροφη του συγκροτηματος απο το power σε πιο ατμοσφαιρικα progressive μονοπατια ηδη απο το The Black Halo, αλλα πραγματικα ο δισκος ηταν απογοητευτικος για εναν οπαδο τους. :?

Αγαπαμε και στηριζουμε Gus, βλεπουμε θετικα την συμμετοχη του στο νεο δισκο και επικροτουμε, αλλα πραγματικα οταν εισαι ο THOMAS YOUNGBLOOD και φωναζεις τον Κωστα να σου παιξει κανα σολο, ε, αυτο μονο για λογους marketing (και για τις δυο πλευρες) μπορει να γινει, οχι γιατι εχεις αναγκη τις ιδεες του (πολυ ταλαντουχου και ικανου βεβαια) Ελληνα κιθαριστα. :wink:

Αφου θα εχει και Johnάρα ο νεος δισκος, τοτε η προσμονη ειναι ακομα μεγαλυτερη. :yahoo:

Aρκει να μην ειναι συνεχεια του ηχου του Ghost Opera ε. :roll:

οχι ρε γαμωτο και ειναι απο τις λιγες power μπαντες που συμπαθω

Οι Kamelot δεν αποτέλεσαν εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τον επόμενο δίσκο από τον πραγματικά σπουδαίο μιας μπάντας να παίρνει όλη τη δόξα και την εμπορική επιτυχία.

Το αριστούργημα των Kamelot είναι το Black Halo και αυτός ο δίσκος δημιούργησε όλη την φασαρία γύρω από το όνομά τους, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να επιτύχει εμπορικά το Ghost Opera, όπως και εγένετο.

Αν το Ghost Opera δεν ήταν έστω και οριακά καλό δεν θα έκανε την επιτυχία που είχε. Από την άλλη, δεν μπορεί να πιάσει την ποιότητα των 2 προηγουμένων κυκλοφοριών. Σύγκριση με προγενέστερα άλμπουμ είναι μάλλον αδόκιμη, έχουν μεταλλαχθεί αρκετά ως μπάντα με σημεία υγιούς προόδου.

Δεν έχω ιδέα τι να περιμένω από το νέο δίσκο. Τα θετικά της υπόθεσης είναι α) άφησαν ένα εύλογο χρονικό διάστημα μεταξύ του προηγούμενου και του νέου δίσκου, αρκετό για να μας λείψουν, όχι μεγάλο για να τους ξεχάσουμε β) η φωνή του Khan είναι από αυτές που σπανίζουν. Το αρνητικό είναι πως συνήθως τα συγκροτήματα που παρουσιάζουν αντίστοιχη επιτυχία με αυτή του Ghost Opera, πατάνε πάνω σε αυτή, προσπαθώντας να διευρύνουν συγκεκριμένο κοινό με αποτέλεσμα πολλές φορές να εγκλωβίζονται στον ίδιο τους τον ήχο.

Αυτοί και ο Sammet κράτησαν το χώρο ζωντανό την περασμένη δεκαετία.

αυτό βασικά. και για μένα είναι καλό που πέρασε πολύς καιρός από το ghost opera, ελπίζω να έπιασε η αγρανάπαυση και η ανασύνταξη δυνάμεων.

εγω λεω να ξαναπιασει τους Conception ο ροης.

ΑΜΗΝ!!! Αλλά να μην παρατήσει και τους Kamelot!
Παιδιά το ότι έχει αρκετές συμμετοχές ο δίσκος, συν το γεγονός ότι έκαναν ένα καλώ διάλλειμα με προδιαθέτει θετικότατα για το νέο δίσκο! Τώρα αν είναι στα μείων του Youngblood ότι κάλεσε τον Κώστα για σόλο εγώ διαφωνώ! Ακόμα και ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Andy LaRoque είχε μοιραστεί σόλο με τον Dimebag Darrel (King Diamond “Voodoo”) :slight_smile: