Gus G

Ε λιγο generic ισως και βαρετο,θελω να δω με barlow τι θα βγαλουν,μηπως καμια μπαλαντα.

Τα lyrics είναι της Doro,οπότε η μουτζα ας πάει σε αυτήν.:rofl:

Here we are.Full Album. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Μου πέταξε προτεινόμενο το παρακάτω, το οποίο είναι -δυστυχώς- πολύ κακό, απ’ όπου κι αν το πιάσει κανείς.

3 Likes

ο δισκος μου φάνηκε πολύ μάπα πάντως. καμια καλή ιδέα. το παραπάνω με τον barlow θάλεγα οτι ειναι και το καλύτερο… :rofl:
ακόμη και στα instrumental που περιμενεις να ακούσεις κάτι βιρτουόζικο, το αποτέλεσμα ειναι τέρμα βαρετό.
πριν ενα μήνα βγήκε το προσωπικο του gus drux και ο δίσκος σπέρνει ενώ εδώ έχουμε σκόρπιες ιδέες χωρίς να μένει τπτ στο τέλος…
κρίμα

2 Likes

Ας είναι μάπα αυτό μήπως βγει καλό το άλλο.(:drooling_face:)

Ναι πραγματι ο Λαρισαιος ειναι σε καλη φορμα,καλη μπαντα εχει,instrumental δισκο να σταθει δεν ειναι ευκολο να βγαλεις,τον ακουσα τον δισκο του ειναι καλος μου αρεσε,οτι εφυγε απο τους suicidal ισως τον απελευθερωσε καπως κιολας.Ηθελα να τον δω στο 8ball που ηρθε αλλα δεν γινοταν να παω.

Τωρα ο Gus G,συνθετικα στις σολο δουλειες του δεν ειναι τοσο καλος οσο ειναι με τους Firewind,μπορει να κανει τοπ συνεργασιες με ονοματα του χωρου αλλα αυτες δεν μετουσιωνονται απαραιτητα και σε καλο υλικο.Τα εξ ολοκληρου CGI video clip δεν μου αρεσουν γενικοτερα.