Gus G

:sunglasses: :sunglasses:

3 Likes

Στο σημειο αυτο μου αρεσε αρκετα ο Gus G,και η λευκη jackson τα σπαει!

2 Likes

Βλεπω αυτο και με αρεσε η μελωδικη μεταλοποιηση του κομματιου,ασχετα αν ο παπ δεν μπορει να πιασει τις ψηλες.

Ειδα 1-2 βιντεακια που ανεβηκαν απο το μεγαρο μουσικης για το sarabande κλπ,ισως ειναι η πρωτη φορα που θα πω οτι ισως ο Gus G δεν επρεπε να συμμετεχει σε κατι τετοιο,οχι γιατι δεν ηταν καλος ο ιδιος στο guitar part,αλλα οπως φανηκε,δεν ηταν η ηλεκτρικη σε πρωτο πλανο ηχητικα και αρκετοι που πηγαν εκαναν παραπονα οτι δεν ακουγαν πισω την κιθαρα,βεβαιa ο Gus G ειπε οτι πως αυτο που εβγαινε σαν ηχος ηταν κυριως απο την ακουστικη του χωρου και οχι απο τους ενισχυτες του.

Noμιζω ηταν εξω απο τα νερα του σε αυτο το performance,με μια νεα κιθαρα που μαλλον ηθελε και να την τεσταρει.

Νέο κομμάτι με Ronnie Romero,μάλλον ετοιμάζει σόλο δίσκο?

Το Advent είναι ένα instrumental το οποίο νομίζω είναι οκ αλλά έχουμε ξανά ακούσει σε τέτοιο στυλ παρόμοια instrumentals του Gus G,οπότε δεν θεωρώ ότι ξεχωρίζει κάτι εδώ.

1 Like

Gus, πλάκα κάναμε ρε φίλε, παίξε και με τον Σένκερ και με τον Παπακωνσταντίνου και το μπρεηκιν δε λο με τον μπάτσο, ό,τι θες, όλα καλά, το γκεστ σε αυτή την μπούρδα τι το ήθελες ειλικρινά δηλαδή

2 Likes

Εξηγήσου τι εννοείς.

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν και επιεικής με το “μπούρδα”, θυμάμαι ένα βράδυ μετά από 7 ποτά και 2 πιτόγυρα (που τα θεώρησα εξαιρετική ιδέα για να απορροφήσουν το αλκοόλ) όταν γύρισα σπίτι έκανα εμετό βγάζοντας κάτι πολύ καλύτερο από το “κομμάτι LOV€”

Vlospa να υποθέω είναι το Pavlos ανάποδα; Για να μη συνεχίσω αν είναι.

Μη συνεχισεις :joy:

Literally, ειναι το Παυλος ποδανα :stuck_out_tongue:

1 Like

χαιρομαι που ποτέ δεν μου άρεζε κ ιδιαίτερα σαν μουσικός ή σαν συνθέτης οπότε δεν θα ξενερώσω πολύ… :rofl:

ΠΑΝΤΩΣ, αν scroll-άρετε λίγο παραπάνω θα δείτε δήλωση του Gus G. στο Metal Hammer (προ ετών) που μια χαρά τα έλεγε περί trap κλπ. κι εγώ το είχα γουστάρει πολύ αυτό τότε. Φαίνεται ότι δεν τα έλεγε απλά έτσι, όντως γούσταρε ο άνθρωπος!

Μηπως προσπαθει να “ψαρεψει” ραπ κοινο και να τους κανει ραπομεταλαδες? :rofl:

Ραπ-μέταλ είναι το Somewhere I Belong.

Αυτό εδώ το LOV€ είναι σκουπιδαριό. Ανάλογης σιχαμάρας με τα σκυλο-ποπ και τα ξεφτιλάδικα που θα ακούσεις στο Πλυντήριο Bar.