H.E.A.T @ Gagarin 205 - 7/5/2022

Με support τους Lazy Man’s Load.

Η προηγούμενη συναυλία τους στην Αθήνα με τον Erik στο μικρόφωνο ήταν φανταστική, για να δούμε τι λέει και ο Kenny.

1 Like

καλός είναι και ο κένυ, λιγο πιο χαμηλός και λίγο πιο νωθρά περφόρμανς. επίσης παρότι θα τραγουδάει γαμώ, μπορεί να λέει οτι έχει κρυώσει. το κάνει σχεδόν σε κάθε συναυλία. άγνωστο γιατί.

Για να μην γίνεται η σύγκριση με τον Erik.

το έλεγε πολυ πριν πάει ο έρικ το λέει ακόμα. μια χαρά τραγούδαγε, εξίσου καλά τραγουδάει και τώρα.

Ναι βρε , έτσι το είπα. Πάντως την εμφανιση που είχαμε δει από τον Erik δεν την έχουμε δει από πολλούς. Και αξίζει κάνεις να δει τις διασκευές που έχει κάνει στο YouTube. Και αύριο καλά θα είναι και καλά να περάσουμε!

1 Like

Καλά να περάσετε. Ενώ γουστάρω, 500 χμ είναι λιιιιιγό, μακριά και δεν κάθεται και “άδεια” βολικά.

1 Like

Κρίμα! Την επόμενη φορά!

Απογοήτευση! Σσν να έβλεπες άλλο συγκρότημα σε σχέση με το 19. Καο δεν μιλάω μόνο για τον τραγουδιστή γιατί απλά δεν σκέφτηκα καν να τους συγκρίνω!

Παίξε τζόκερ μεγάλε!!Κρίμα γιατί πήγα με μεγάλες προσδοκίες…

Κάτι είχε περίεργο αυτή η συναυλία. Κακό vibe, πολύ κάπνισμα (!), ανευρη σε σημεία, και εκτός του προβληματος με τη φωνή του Kenny, ο ήχος της συναυλίας της πικαρισμενος και πραγματικά απαράδεκτος σε όλη τη διαρκεια. Ουσιαστικά ανύπαρκτα τα φωνητικά και τα πλήκτρα στον χώρο! Άλλαξα τρία σημεία για να δω αν φταίει το που στέκομουν, και το αποτέλεσμα ήταν ίδιο. Η μπάντα είναι αυτό που ειναι. Δεμένη, επαγγελματίες σε όλα και αν και δεν θέλω να το παραδεχτώ νομίζω πως αισθάνονται καλυτερα με τον τωρινό τραγουδιστή. Η αίσθηση όμως που έβγαζε ο Erik και το ποσό αβίαστα περνούσες καλά, δεν συγκρίνεται με το σημερινό.

3 Likes

Εκπλησσεσαι; Θα ειχε ενδιαφερον το που κατατασσομαστε σε αυτο το θεμα πανευρωπαϊκα. Δεν μπορω να σκεφτω καποια χωρα που να ειναι απο κατω μας. Ισως καποια βαλκανικη μονο.

3 Likes

Η λογική του Έλληνα ροκα δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή του μπουζουκοβιου: Πλερώνω, εσύ θα παίζεις για μένα και εγώ θα κάνω ο,τι θέλω. Λέει ένα άτομο μπροστά μου “καλά αφού το είπε ο Kenny” (να μην καπνίζουμε), και τον βλέπω να ανάβει τσιγάρο γελώντας.

5 Likes

Η λογική του Έλληνα. Τελεία. Δεν έχει σημασία το μουσικό γούστο.

1 Like